arkadaşlar bence bunlar çok saaçma böyle şeylerle zeka ölçülmez bu dikkat testi olabilir fakat zeka değil. Dİkkattede o anki ruh halinizden tutunda yorgunluğunuza kadar bir sürü etmen var. O yüzden bence çok saçma
Arkadaş kusura bakma ama o başka bir şeye benziyor. Daha doğrusu cidden şeye benziyor
Ne adamsınız ya
quote:
Orijinalden alıntı: karasoyka
Güzel ilizyon.. GIF görünümlü JPG XD
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek06
arkadaşlar bence bunlar çok saaçma böyle şeylerle zeka ölçülmez bu dikkat testi olabilir fakat zeka değil. Dİkkattede o anki ruh halinizden tutunda yorgunluğunuza kadar bir sürü etmen var. O yüzden bence çok saçma
5 dakikadır bakıyorum kafamı filan da yan yatırdım bakıyorum yüze benziyen en ufak bir şey yok hocam ya nasıl başardın bunu.
arkadaşlar resmin orjinali budur. arkadaş yanlış resimi vermiş
Sabah sabah arkadaşın yaptığı yanlışlığa gülmekten yarıldım Mesajı arka arkaya okuyup gönderilen yanlış işaretli ss e baktıkça
quote:
Orijinalden alıntı: frkn55
Adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz bir dahisiniz demektir. Medikal arastirmalara gore eger adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz beyininizin sag tarafi diger insanlara gore daha cok gelismis demektir. Eger adamin kafasini 1 dakikada bulursaniz beyininizin sag tarafi normal bir insaninki gibi calisiyor demektir. Eger 1 ile 3 dakika arasinda bulursan beyininin sag tarafi normalden yavas calisiyor demektir. Bu durumda daha cok protein almaniz gerekir. Eger 3 dakikadan daha fazla bir ! surede bulursaniz beyininizin sag tarafi acinacak durumda demektir. Asiri derecede yavas tepki veriyorsa lutfen daha cok resim izleyip bu egzersize agirlik verin.
Ben 3 saniyede buldum bakalım sizler ne zaman bulucaksınız...! heye tamam tum dh dahi zaten 3 snde bulmuş heye 10 dkda bulaman sen la
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminé
quote:
5 dakikadır bakıyorum kafamı filan da yan yatırdım bakıyorum yüze benziyen en ufak bir şey yok hocam ya nasıl başardın bunu.
:) bende ya valla hayret edici hayır üzerindeki yazılarda enterasan :D
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminé
quote:
Fok var orda heralde.Arkadas nerden katılıyorsa foklarla haşır neşir olmuş.
3 sn sürdü yemin ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: egos_1010
nereden bakmaya başladığın önemli dahilikle bi alakası yok
aynen öyle biraz da dikkat istiyor
0.5 saniyede buldum
quote:
Orijinalden alıntı: MoriKalina
quote:
oha orda değilki
koptum yha
10 sn'yede buldum :/
quote:
Orijinalden alıntı: Dante`
bitiyorum şu oks den sbs den yüksek puan alınca kendini einstein sanan çocuklara hepsi double saf