internet cafelerden şiddet içerikli oyunlar oynanmıyacak dediler ahanda size ko yu engellediiler işte baska bilgisyardan girince gecmiş olsun char banlanıo sapttılar böle seymi olur AMA YAPIOLAR İŞTE
Evet ya ben şimdi premium almak için cafede char açamıycakmıyım
nasıl baska bilgisyaradn girince anlmamadım kardes
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
ewt baska ıp olunca direk ban yiyosun K2 ne yapmaya calısıo bitti oyun artık
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
nasıl yani yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
quote:
Orijinalden alıntı: N.G
nasıl yani yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Yuh yani Olmaz bu kadar En kısa zamanda düzelteceklerine eminim bu iş böyle yürümez
quote:
Orijinalden alıntı: PaNz3R_Khan
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: PaNz3R_Khan
Böyle bir şey olamaz. Ben laptop kullanıyorum. Hem evde hem de gittiğim iş gezisinde bağlanıyorum Ko' ya. Bilgisayar aynı fakat her halükarda IP farklı olacak. Kendi ipini çeker böyle birşey olursa.
quote:
Orijinalden alıntı: Robin van Persie
Yuh yani Olmaz bu kadar En kısa zamanda düzelteceklerine eminim bu iş böyle yürümez
Alıntıları Göster
öyle bi yürüteceklerkiiiiii oyun düzelecek ama oyunu OYNAYAN KİŞİ KALMIYACAK YAAAAAAA
quote:
Orijinalden alıntı: PaNz3R_Khan
öyle bi yürüteceklerkiiiiii oyun düzelecek ama oyunu OYNAYAN KİŞİ KALMIYACAK YAAAAAAA
Alıntıları Göster
bencede kimse kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: JusT1Turk
bencede kimse kalmaz
Alıntıları Göster
HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
quote:
Orijinalden alıntı: ForWaitKillYou
Alıntıları Göster
iyi oldu
quote:
Orijinalden alıntı: ForWaitKillYou
Alıntıları Göster
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
quote:
Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnn
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Alıntıları Göster
iyi oLmus
quote:
Orijinalden alıntı: Turkwashere
iyi oLmus
Alıntıları Göster
saçma hem kanıtı nerde ve k2 kesinlikle açıklama yapar o sorun bende de oldu heralde siteden kaynaklanıyor...asılsız haberler ortaya atmayın!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Olgi
saçma hem kanıtı nerde ve k2 kesinlikle açıklama yapar o sorun bende de oldu heralde siteden kaynaklanıyor...asılsız haberler ortaya atmayın!!!
Alıntıları Göster
inş biter knight başka türlü bu oyunu bırakımıcaz yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: LarausseMan_tr
inş biter knight başka türlü bu oyunu bırakımıcaz yoksa
Alıntıları Göster
İNANMIYORUM YA NASIL OLUR İNANMAN İMKANSIZ BEN GUNDE 10 TÜRLÜ PC DEN GIRIYORUM YA
quote:
Orijinalden alıntı: peka
İNANMIYORUM YA NASIL OLUR İNANMAN İMKANSIZ BEN GUNDE 10 TÜRLÜ PC DEN GIRIYORUM YA
Alıntıları Göster
Hele şükür akılları başlarına geldi. Cafelerdeki AGA lardan bıkmıştım..
quote:
Orijinalden alıntı: peka
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: peka
Şu İmzanı Artık Degiştir İstersen Linkler Ölmüş.. Bu arada K2 Kendisi Bilir İnt.cafeden Pre alan arkadaşlar Vardı Sonuşta Kendileri Kazanıyorlardı Neden Böyle Birşey Yapma İhtiyacı Duydular Anlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: HellLord_gs
quote:
Orjinalden alıntı: peka
Şu İmzanı Artık Degiştir İstersen Linkler Ölmüş.. Bu arada K2 Kendisi Bilir İnt.cafeden Pre alan arkadaşlar Vardı Sonuşta Kendileri Kazanıyorlardı Neden Böyle Birşey Yapma İhtiyacı Duydular Anlamıyorum.