Şimdi Ara

ADANA'DA BELEŞ FİYATINA IPHONE 4 ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende Adanadayım. Adamın Cep numarasını Pm ile gönderirseniz irtibata geçebilirim.
    Bende i4 16gb var
    onu satarım bunu alırım :)
  • doğubankta da isteyen arkadaşlar için 1700 1800 civarı ıphone 4 ler mevcut pasaporta kayıtlı sorun cıkardığında iade alan yerlerde var araştırırsanız çok ucuz yerler mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkeskin

doğubankta da isteyen arkadaşlar için 1700 1800 civarı ıphone 4 ler mevcut pasaporta kayıtlı sorun cıkardığında iade alan yerlerde var araştırırsanız çok ucuz yerler mevcut

zamanında kayınbiraderim öyle bir telefon almıştı (nokia). doğubankta aldığı adam belli bir para kesip geri almıştı. doğubankçılara güven olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: bkeskin

doğubankta da isteyen arkadaşlar için 1700 1800 civarı ıphone 4 ler mevcut pasaporta kayıtlı sorun cıkardığında iade alan yerlerde var araştırırsanız çok ucuz yerler mevcut

zamanında kayınbiraderim öyle bir telefon almıştı (nokia). doğubankta aldığı adam belli bir para kesip geri almıştı. doğubankçılara güven olmaz.

valla suana kadar 4 tane ıphone getirttim hiç bir sorun çıkmadı eğer alırken iadenin nasıl yapılacağınıda konusursan sıkıntı olmaz.Birde kimden aldığın çok önemli bir husus doğubank bukadar zamandır açıksa ve piyasada hala tutunabiliyorsa demekki insanlar alıyor demektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: aylaksinyor

Arkadaşlar sanalpazar'da bir ilan gördüm, satıcıyla iletişime geçtim

trcell garantili iphone 4 - 32 GB, sıfır kutusunda diyor. fiyat 1550tl. inanamadık telefonda görüştük. bir trcell bayisinin kendisine borçları varmış, bunun yerine 5 tane iphone 4 vermiş. faturaları mevcutmuş. inanmak istemedik ama fiyat o kadar cazip ki acaba dedik. ilan antalya yazsa da satıcı şuan bir haftalığına adana'da (pozantı) imiş. adana'dan arkadaşlar elden teslim almak isteyip cihazı görebilir. satıcıyla görüşmeye giden olur da ilan asılsız çıkmazsa, bana da torpil geçip burdan pm atarsa ben de sipariş vermek istiyorum =)

cihazı görmeye gidecek arkadaş sanalpazar dan satıcıya mesaj atıp telefonla iletişime geçebilir. linki veriyorum..

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=IPHONE-4G-32-GB-CEP-TELEFONU&auction_id=888440

zaten 1600 lıra ip4 32gb turkcellde tahautsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Orijinalden alıntı: aylaksinyor

Arkadaşlar sanalpazar'da bir ilan gördüm, satıcıyla iletişime geçtim

trcell garantili iphone 4 - 32 GB, sıfır kutusunda diyor. fiyat 1550tl. inanamadık telefonda görüştük. bir trcell bayisinin kendisine borçları varmış, bunun yerine 5 tane iphone 4 vermiş. faturaları mevcutmuş. inanmak istemedik ama fiyat o kadar cazip ki acaba dedik. ilan antalya yazsa da satıcı şuan bir haftalığına adana'da (pozantı) imiş. adana'dan arkadaşlar elden teslim almak isteyip cihazı görebilir. satıcıyla görüşmeye giden olur da ilan asılsız çıkmazsa, bana da torpil geçip burdan pm atarsa ben de sipariş vermek istiyorum =)

cihazı görmeye gidecek arkadaş sanalpazar dan satıcıya mesaj atıp telefonla iletişime geçebilir. linki veriyorum..

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=IPHONE-4G-32-GB-CEP-TELEFONU&auction_id=888440

zaten 1600 lıra ip4 32gb turkcellde tahautsuz

Yok yau nerdeymiş yarın beraber gidelim 5 tane alacağım ben.

• yorum yapmış olmak için yorum yapan o kadar çok kişi varki....

iphone kullanan giriyor bu başlığa ve bu cihazın da yurt içi / yurt dışı fiyatlarını herkes az çok biliyor o nedenle turkcellde bile bulamazken o fiyata (aslı var ise) bence çok uygun....

saygılar
  • iyide ilanda Ben goremedim nerde gaantili yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archieduke -- 7 Nisan 2011; 22:47:32 >
  • Arkadaslar,
    Ilandaki telefonu almamanizi oneririm.
    Detaylar icin PM.
  • ben 1 nisan günü böyle bir şaka yapmıştım saat 00:05 de
    hemen şikayet etmiş süper zeki arkadaşlar
    bu da şaka gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.