Şimdi Ara

Adana ehliyet randevu yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ehlıyetımı alacam ınternetten bulamadım bı turlu adanada randevu yokmu, bu arada bankayamı para yatıracz yoksa trafiktemi verecez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncell
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    İnternetten randevu alınmıyor , Her şey trafik şubede sırasıyla hallediliyor ,

Sabah erkenden direk havaalanının oradaki trafik şubeye gidin , İçeri girmeden şoförler odasından mavi dosya almanız gerek onun binasıda 100 metre geride zaten(kimse sorsanız gösterir) istemezseniz yolboyu acenta şirketleri ve simsarlarıyla dolu onlardanda alabilirsiniz.

İçeri almaya sabah 8 gibi başlıyorlar , girişte bankalardaki gibi numaratörden 2 tane sıra numarası veriyorlar , biri parmak izi ve harç ödemesi için diğeride dosyanızın kontrol ve teslimi için girilen en son departman için , En son departmanda dosyanızda eksiğiniz yoksa 2-3 gün sonrasına gün veriyorlar gelin ehliyetinizi şu saatte alın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 4 Kasım 2015; 15:41:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riddle of Steel

İnternetten randevu alınmıyor , Her şey trafik şubede sırasıyla hallediliyor ,

Sabah erkenden direk havaalanının oradaki trafik şubeye gidin , İçeri girmeden şoförler odasından mavi dosya almanız gerek onun binasıda 100 metre geride zaten(kimse sorsanız gösterir) istemezseniz yolboyu acenta şirketleri ve simsarlarıyla dolu onlardanda alabilirsiniz.

İçeri almaya sabah 8 gibi başlıyorlar , girişte bankalardaki gibi numaratörden 2 tane sıra numarası veriyorlar , biri parmak izi ve harç ödemesi için diğeride dosyanızın kontrol ve teslimi için girilen en son departman için , En son departmanda dosyanızda eksiğiniz yoksa 2-3 gün sonrasına gün veriyorlar gelin ehliyetinizi şu saatte alın diye.

saat 1 gibi gittim 4te işim bitti ,cuma gunu öğleden sonra gel al dediler ama zoruma giden 30 tl dosya parası verdim kazıklandım daha doğrusu birisindende 70 tl almışlar, dosyanın üzerine baktım 1,25 haram zıkkım olsun aldıkları fazla para

Evet üstünde 1.25 TL yazıyor ama devletin resmi kurumu Şoförler odası bile aynı dosyayı damgalayıp 10 TL ye satıyor ,

Kazıklanma meselesi de aynen öyle daha trafik şubenin sokağına girerken abi dosyan varmı diye çeviriyorlar , Şoförler odasından dosya alanabileceğini bilmiyorsan bu aracılar kaç paradan tutturabiliyorlarsa kazıklıyorlar milleti.

İşin komik yanı birde bunlar Trafik şubenin direk karşısında oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riddle of Steel

Evet üstünde 1.25 TL yazıyor ama devletin resmi kurumu Şoförler odası bile aynı dosyayı damgalayıp 10 TL ye satıyor ,

Kazıklanma meselesi de aynen öyle daha trafik şubenin sokağına girerken abi dosyan varmı diye çeviriyorlar , Şoförler odasından dosya alanabileceğini bilmiyorsan bu aracılar kaç paradan tutturabiliyorlarsa kazıklıyorlar milleti.

İşin komik yanı birde bunlar Trafik şubenin direk karşısında oluyor.

aynen ,kazıklandık , ablamda alacak ehlıyet ,bu şöförler odası trafikle aynı yöndemı yoksa oda karşıdaki çakalların tarafındamı göremedim bugun dikkat etmedim daha doğrusu
    Züğürt tesellisi gibi olacak ama 70 TL bayılan arkadaşın yanında sizinki için ucuzda yırtmışsınız diyebiliriz.

Trafik şube tarafında değil çarşıdan geliş tarafında , Trafik şubenin giriş kapısından karşıya bak (çarşı tarafına doğru) çizgili gibi 4-5 katlı bina var , karşıya geç o binaya dek yürü onun yanından sol taraftaki sokağa dön 15-20 metre sonra solunda kalacak şekilde kırmızı boyalı bir bina zaten tabelasınıda görürsünüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.