Şimdi Ara

ADANA GİGAFİBER GELDİ(Mİ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

varsa hangi adreslerde var?

türknet online işlemlere giriş yapıp hız testi yapmaya çalıştığımda Adana 10 GİGABİT gösteriyor

acaba Adanaya GİGAFİBER geldi mi?

• O gösterdiği adana sunucusu, 10gbit ise sunucunun hızı, adanada gigafiber var mı diye burda ki turknet desteğe sorabilirsiniz. Tahminimce yoktur, daha büyükşehirlere gelememişler ki adanaya gelecekler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adana da büyükşehir hocam

türknet destek konuya bekleniyorsunuz

@TurkNetDestek

• Büyükşehir derken istanbul izmir ankara daha büyük, belki turknet korkudan adanaya yatırım yapmıyodur, fiber kabloları dızarlar diye ADANA GİGAFİBER GELDİ(Mİ?) 

• Adanada da deniz var

• 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Adana henüz planlamada yer almamaktadır. İlçe ve mahalle bilgisi iletirseniz talep olarak proje ekipleri ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Seyhan hürriyet mahallesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

özelden adres bilgisi ilettim,

hala adsl ile 12 megabit türknet bağlantım var

0.66 megabit upload hızı ile çağın dışında bir bağlantım var

millete 800 megabit upload

biz planlamanın bile dışındayız

en azından bir iki mahalleye getirin de bana da deyin ki işte şuraya getirdik oraya taşının deyin

Malumunuz zor süreçlerden geçiyoruz

bari internet hızında yüzümüz gülsün

biraz da fedakarlığı siz yapın

Bu cennet ülke için fedakarlık yapmaya değer

Büyükşehirde oturup da köy hayatı yaşamak da bayıyor biryerden sonra

• Kontrol ederek talep olarak proje ekiplerine ileteceğim.
  • adanaya gelsin artık. superonline'nin bir 300 mbps verip bir 5 mbps hız vermesi bıktırdı beni ki bu sorun artık herkeste var sanırım. direk türknete geçeceğim.

@TurkNetDestek hocam toros mahallesi ve mahfesığmaz mahallesi adanada superonline'nın ilk 1000mbps vermeye başladığı yerdi 10 sene önce. buralarla başladıklarına göre bir bildikleri vardır umarım toros mahallesi ile başlarsınız :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BroteinCi -- 20 Şubat 2022; 15:53:10 >
  • BroteinCi kullanıcısına yanıt
    Talep olarak ileteceğim
  • En az 5 sene daha beklemek hayal olur bu hızda giderlerse.

• Neden olmayan bir şehir için kullanıcıdan adres bilgisi aldınız bilmiyorum.

GigaFiber çoğunlukla İstanbul'da var. Bir de üç beş yerinde olmak üzere İzmir, Ankara'da var. (Yanlış hatırlamıyorsam Kocaeli'de bir lüx siteye de çekilmişti ama dediğim gibi yanlış hatırlıyor olabilirim.)

O yüzden önümüzdeki en az 5 yıl içinde İstanbul'un doğusundan sonra GigaFiber hayal gibi bir şey. Umarım yanılırım. ADANA GİGAFİBER GELDİ(Mİ?) 

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşterimizin talebini proje ekibimiz ile paylaşmak için adresini istemiştim. İstanbul, Ankara ve İzmir dışında planlama içerisinde olan bölgeler var.
  • @TurkNetDestek Adana seyhan tellidere mahallesi süperonline hertürlü hızı getirdi tabi uç fiyarlara siz hala diğer şehirlerde getirmeye çalışın bizde insanız pozitif ayrımcılık yapmayın lütfen eminim 150 liraya gigafiber getirim adananın yarısı dönmesse hiçbirşey bilmiyorum

• Tirrek T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yatırımlarımız ve çalışmalarımız her bölge için devam ediyor. Ekiplere talep olarak adresinizi ileteceğim.
  • Adana Seyhan Pınar Mahallesinde bir proje çalışması var mıdır ? merak ettiğim konu

• Kuhleep kullanıcısına yanıt
    +1

Gelsin ya adanaya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.