Şimdi Ara

Adana Günübirlik tur Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ucuz uçak kampanyalarından bırını yakaladım mart ayına adana ya gıdıcem ama sitelerde araştırdıgımda
    herkes farklı yerlerı önerıyor yeme içme konusunda sızın varmı onerılerınız nereleri gezeyım nerde ne yıyeyım

• yok mu yardımcı olacak arkadaşlar bende böyle bir bilgi arıyorum da ?
  • mart ayında otokiralamalr nispeten uygun oluyor. Sixt rent a car a bak. kışın türkcell profesyonel şifresi olanlara %25 net indirim yapıyorlar. çok uyguna araç kiralarsın. kesinlikle kirala.

adana da çok gezecek görülecek yer yok keza mersin de öyle. aman aman bişey yok.

adana da baraj civarı güzel. deniz olmadığı için.
    tahta masada kahvaltı yapabilirsin. üniversite de kayıkhane var. kafe restoant tarzı güzel bi yer. eskiden sadece öğretim görevlileri girebiliyordu artık halka açık.

adanda da onbaşılar meşhur ama manzarası güzel öğle yemeği yiyebilirsin ama kazık.

dede kebab güzel. özel makarna veriyor öncesinde güzel oluyor.

adana büyük saat civarında salaş mekanlar var. deneye bilirsin.

merkez camiiyi görebilirsin. merkez park var yanında güzel yürüyüş yolları var. onun dışında pek de bişey yok.

araba kiralarsan yol üzerinde tarsusa uğraya bilirisn. eski evleri gezebilirsin. eshabı keyf gezebilirsin.

mersinde de yasemin kafede açık büfe deli gibi bi kahvaltı yapabilirisn. mersinde sahilde yürüyüş yapabilirisn. ama bir izmir kordon gibi bir ortam yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

mart ayında otokiralamalr nispeten uygun oluyor. Sixt rent a car a bak. kışın türkcell profesyonel şifresi olanlara %25 net indirim yapıyorlar. çok uyguna araç kiralarsın. kesinlikle kirala.

adana da çok gezecek görülecek yer yok keza mersin de öyle. aman aman bişey yok.

adana da baraj civarı güzel. deniz olmadığı için.
    tahta masada kahvaltı yapabilirsin. üniversite de kayıkhane var. kafe restoant tarzı güzel bi yer. eskiden sadece öğretim görevlileri girebiliyordu artık halka açık.

adanda da onbaşılar meşhur ama manzarası güzel öğle yemeği yiyebilirsin ama kazık.

dede kebab güzel. özel makarna veriyor öncesinde güzel oluyor.

adana büyük saat civarında salaş mekanlar var. deneye bilirsin.

merkez camiiyi görebilirsin. merkez park var yanında güzel yürüyüş yolları var. onun dışında pek de bişey yok.

araba kiralarsan yol üzerinde tarsusa uğraya bilirisn. eski evleri gezebilirsin. eshabı keyf gezebilirsin.

mersinde de yasemin kafede açık büfe deli gibi bi kahvaltı yapabilirisn. mersinde sahilde yürüyüş yapabilirisn. ama bir izmir kordon gibi bir ortam yok.

verdıgın bılgıler için teşekkur ederım
    ama sabah gıdıp akşam donucem mersıne ugrayacak fırsatım olmaz malesef araba kıralamak ne kadar mantıklı olur bılemedım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.