Şimdi Ara

Adana Mu Online | 2007'den beri en iyisi! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni sitenizi çok beğendim hayirli olsun. PaKo.
  • Saol Pako ..
  • SELAM ARKADAŞLAR OYNAYAN YADA OYNAMAYAN HERKESE SELAM OLSUN
    Emeğe biraz saygı gösterin şimdiye kadar yıkıcı olanlara sesleniyorum şimdi biraz da yapıcı olma zamanı gelmiştir adamın maddi imkanı var olanakları var
    bir sürü de mu online player var türkiye de herkes küçük bir omuz atsa çok daha iyi yerlere gelecektir.
    server olmayınca da başlıklar açılıyor yokmu kalıcı bir server diye yazılar yazılıyor başlıklar atılıyor.
    Gelin inadı bırakın saldırmayı bırakın sizde arkadaşa yardımcı olmak için bir soul da siz basın +7 olsun :-) inanın hiç bir şey kaybetmezsiniz
    tabi yinede siz bilirsiniz Tekrardan Herkese Selamlar Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B0ZKURT -- 12 Ağustos 2014; 11:43:09 >
  • mu online türkiye rest in peace.
  • Haklısın... Ölmüştü ama öldüğünü bir türlü kabul edememişlerdi. Katılıyorum sana Batu..
  • Site cok güzel Char duruyorsa devam edelim savasmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverLady -- 22 Ağustos 2014; 17:16:20 >
  • Oyunda VIP Sistemi eklenecektir. Websitemizden yakında göreceksiniz. VIP ile Klass degişimi vs vs yapabileceksiniz.. VIP ile oyun içerisindeki Buff veren NPC lerden buff alabilir siteden klass degiştirebilir. Oyunda kasarken Extra Exp alabilirsiniz..
    Herkese iyi oyunlar..
    Lee
  • B0ZKURT B kullanıcısına yanıt
    max reset SM kas, sonra BK dönüs ne anladik bundan? :) Para ile calisiyor bu sistem yani...kusura bakmayin cok kötü bi düsünce
  • çok kötü bi sistem olur gelirse..
  • Shinex zaten oynamıyorsun bari kötü eleştiri yapma. Hangi muonline serverinde vip sistemi klass değişimi yokki. Clone sistemi bile getirmişler araştırdık birazda çok değişik şeyler. İyi olur yada kötü olur isteyen oynar istemeyen oynamaz senin yaptıgın gibi.

Yıkıcı şeyler degilde yapıcı şeyler yazalım..

RazoR
  • Ayrıca bir kaç şeyden daha haberdar edeyim sizi. Sitede Market bölümü var oraya oyuncular kendi satış alanlarını yaratıp kendi bulup satışa koydukları malzemelerini satıp ticaret yapabiliyorlar. Sonucda herseyi adminden parayla almaya gerek yok soul bless kılıc kanat oradanda alabiliyorsun. Diger büyük serverlarda olanların aynısını eklemiş Lee admin.

RazoR
  • SilverLady kullanıcısına yanıt
    burasi forum degilmi? ben sistemi begenmedim düsündüklerimi yazdim forum bunun icin burda degilmi? clone sistemi sene 2008 de falan vardi simdi yok daha. Bence class degisimi gzl olmamis sadece benim düsüncem. saygilar.
  • Bence klass değişimi güzel birşey..Bk dan sıkılan Mg ye dönüp devam edebilir.Oyunun hareketliliği açısından güzel birşey.
  • İsteyen istediği klass değişsin bencede. Adam bk kasar bakdı yapamaz sm ye döner. Kafasına göre yani. Oyuncular için rahat bir durum bence. Oyunda yine sular ısınmıs savas rekabet birbirine girmiş. Tatlı bir sinir heyecanı savas heyecanı yaşayacaksanız gelin savasalım arkadaslar.
  • Valla yazılanlara şöyle bir göz attımda yazılanların çoğu doğru ve ıspatlanabilir. Mesela benim elimde olan bir kaç SS var LEE ile ilgili Kendi serverimde yaşanmış bir olay.. Sonuç olarak arkadaşlar herkez Leenin ne olduğunu biliyor :D Ama şöyle bir gerçekte var adam 7 yıldır KÖTÜDE olsa online. Ama kesinlikle bu bir başarı degil... 7 yıl online olan bir adamın şuan en az 200 player üstü olması gerekırdi ki bu bahsettiğim 200 playeri 1 haftada yapanlar var :D Xobi,big t. falan filan. iyi forumlar :D
  • Halen online mı bu server ya. Onca düşmana karalamaya rağmen hala ayaktamısın. Pes vallahi. Bu serverin konusuna ne zaman gelsem bir kavga bir gürültü ama halen online. Bir ara gelip pk yapayım yine. Lee yi cıldırtalım. :))
  • Herşeye rağmen yine AdanaMu yine AdanaMu...
  • Bu nasıl server arkadas
  • Adanana mu güzeldi. Ben şunu da gördüm iyi olan hiç bir sey bu ülkede.odullendirilmez. ve her iyi olanın muhakkak az da olsa hatalari vardir. Simdi burada birbirinizi elestirmek birbirinize saldırmak yerine en iyisini daha iyi yapana destek verin artik cocuk.degilsiniz.koca adlar.oldunuz. yeni nesile güzel örnek olun.kalin saglicakla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.