Şimdi Ara

ADANA ÖZEL FORD SERVİSLERİ KİMLER (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
17.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 Fiestamın bakımı yaklaştı servis tavsiyesi alablirmiym
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcs01

Sanayi'deki usta ve ergün oto için orjinal parçamı kimse bunun garantisini veremez, eğer siz parçadan anlıyorsanız siz bakıp orjinal mi degilmi diye karar vermelisiniz.
    Onun dışında Garanti Şen ile Gizerler yetkili servis oldugu için parçalar orjinal olmak zorunda diye düşünüyorum.
    Triger degişimi içinde özel ile yetkili servis arasında 45TL fark var, ben her zaman yetkili servis taraftarıyım.

Başımdan geçen bir olayı anlatım, Adana'da bir x özel servisde yedek parçadan dolayı sıkıntı yaşadım orjinal parça fiyatına benim arabama yan sanayi parça takıldı(orjinal olması konusunda defalarca söyledim, yedek parçaya beraber gittik sözde Ford kutusunun içine koymuşlar ama parça yan sanayi) neyse araç iki üç ay sonra tekrar aynı sorundan dolayı arıza verdi doğal olarak yaptırdıgım yere gittim durumu anlattım arızanın o parçalardan kaynaklanmadıgını başka bir sebepten dolayı bu sorunun yaşandıgını iddia ettiler beni pek açıklamaları tatmin etmedigi için aracımı orada yaptırmadım yetkili servise götürdüm ordaki başteknisyen takılan parçanın yan sanayi oldugunu ve bu arızanın tekrarlamasının normal oldugun söyledi, yaptırdıktan sonra 2 sene daha bindim aynı sorunla bir daha karşılaşmadım daha sonra da sattım. Uzun lafın kısası:) özel servislere araç kesinlikle götürmem onun için 30-40TL fazla veririm içim rahat olur yetkili servise giderim.

bende güvenmediğim için gittim baktım servis bile değil tamirciydi babamın arkadaşı.
    içerde bitane f3 vardı sökmüşler bu adam güveniyorsa benim külüstüre hiç bişe olamaz dedim verdim gitti.

yedek parçayı servis bile olsa sanayiden yada servisten kendiniz alın kutunun içine mutlaka kendiniz bakın.
    parçaları aldığımız arkadaş telefonda triger için dayco dedi ama getirdiğinde continental marka getirdi niye dedim dayco uzak doğu galiba tayvandı dedi. continentalin üzerinde germany yazıyordu o yüzden biraz güven verdi taktırdım.

triger kayış ve ina gergi rulmanı 80 tl
    bilmem ne keçeleri 35 tl babam almış markasını ve adını bilmiyorum
    üst kapak contası 15 tl
    bujiler 20 tl
    işçilik 60tl

bide triger kayışını aldım o kadarda hassas bi kayış değil gibi geldi keçeli kalemle işaretleyip senteyi kaçırmadan eli anahtar tutan biri takabilir. tabi o kapağı sökmekde kolay değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: turanadam

quote:

Sanayi'deki usta ve ergün oto için orjinal parçamı kimse bunun garantisini veremez, eğer siz parçadan anlıyorsanız siz bakıp orjinal mi degilmi diye karar vermelisiniz.
    Onun dışında Garanti Şen ile Gizerler yetkili servis oldugu için parçalar orjinal olmak zorunda diye düşünüyorum.
    Triger degişimi içinde özel ile yetkili servis arasında 45TL fark var, ben her zaman yetkili servis taraftarıyım.

Başımdan geçen bir olayı anlatım, Adana'da bir x özel servisde yedek parçadan dolayı sıkıntı yaşadım orjinal parça fiyatına benim arabama yan sanayi parça takıldı(orjinal olması konusunda defalarca söyledim, yedek parçaya beraber gittik sözde Ford kutusunun içine koymuşlar ama parça yan sanayi) neyse araç iki üç ay sonra tekrar aynı sorundan dolayı arıza verdi doğal olarak yaptırdıgım yere gittim durumu anlattım arızanın o parçalardan kaynaklanmadıgını başka bir sebepten dolayı bu sorunun yaşandıgını iddia ettiler beni pek açıklamaları tatmin etmedigi için aracımı orada yaptırmadım yetkili servise götürdüm ordaki başteknisyen takılan parçanın yan sanayi oldugunu ve bu arızanın tekrarlamasının normal oldugun söyledi, yaptırdıktan sonra 2 sene daha bindim aynı sorunla bir daha karşılaşmadım daha sonra da sattım. Uzun lafın kısası:) özel servislere araç kesinlikle götürmem onun için 30-40TL fazla veririm içim rahat olur yetkili servise giderim.

bende güvenmediğim için gittim baktım servis bile değil tamirciydi babamın arkadaşı.
    içerde bitane f3 vardı sökmüşler bu adam güveniyorsa benim külüstüre hiç bişe olamaz dedim verdim gitti.

yedek parçayı servis bile olsa sanayiden yada servisten kendiniz alın kutunun içine mutlaka kendiniz bakın.
    parçaları aldığımız arkadaş telefonda triger için dayco dedi ama getirdiğinde continental marka getirdi niye dedim dayco uzak doğu galiba tayvandı dedi. continentalin üzerinde germany yazıyordu o yüzden biraz güven verdi taktırdım.

triger kayış ve ina gergi rulmanı 80 tl
    bilmem ne keçeleri 35 tl babam almış markasını ve adını bilmiyorum
    üst kapak contası 15 tl
    bujiler 20 tl
    işçilik 60tl

bide triger kayışını aldım o kadarda hassas bi kayış değil gibi geldi keçeli kalemle işaretleyip senteyi kaçırmadan eli anahtar tutan biri takabilir. tabi o kapağı sökmekde kolay değildir.

işçilik 60TL verdim diyorsunuz yetkili serviste de 100TL çok fark yokki,
    40TL'de fazla ver en azından riski kendi üstünden at dışarda yaptırdıgında hiçbir garantisi yok ama yetkili servis olursa 40TL fazla vereceksin artı 2yıl garantisi olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ps_mhmt

Arkadaşlar 2011 Fiestamın bakımı yaklaştı servis tavsiyesi alablirmiym

Aracımın bakımını (2011 tdci focus) bir arkadaşımın tavsiyesi ile Garanti Şen'de yaptırdım, fiyattan ve ilgiden gerçekten çok memnun kaldım forumdaki arkadaşlara öneririm.Broşürlerinde okudum Türkiye'nin en büyük Ford yetkili servisinin Adana da oldugunu öğrendm şaşırdım, gerçekten çok büyük yerleri var. Ceyhan yolunda kürkçüler cezaevine varmadan.
    Bakım fiyatı
    DORT MEVSIM CAM TEMIZLEME 3,39TL
    TAPA - YAG BOSALTMA 8,26TL
    15,000 KM BAKIMI1.6DURATORQ-TDCI 51,00TL
    ELEMAN - FILTRE 30,85TL
    FILTRE KOMPLE - YAG 7,08TL
    FMY MOTOR YAGI - BENZINLI-DIZEL, 5W/30 59,31TL
    FREN BALATA TEMIZLEYICI 7,85TL
    Toplamda 178TL ödedim.

iki hafta önce gittim çok memnun kaldım tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 2011 Fiestamın bakımı yaklaştı servis tavsiyesi alablirmiym

Aracımın bakımını (2011 tdci focus) bir arkadaşımın tavsiyesi ile Garanti Şen'de yaptırdım, fiyattan ve ilgiden gerçekten çok memnun kaldım forumdaki arkadaşlara öneririm.Broşürlerinde okudum Türkiye'nin en büyük Ford yetkili servisinin Adana da oldugunu öğrendm şaşırdım, gerçekten çok büyük yerleri var. Ceyhan yolunda kürkçüler cezaevine varmadan.
    Bakım fiyatı
    DORT MEVSIM CAM TEMIZLEME 3,39TL
    TAPA - YAG BOSALTMA 8,26TL
    15,000 KM BAKIMI1.6DURATORQ-TDCI 51,00TL
    ELEMAN - FILTRE 30,85TL
    FILTRE KOMPLE - YAG 7,08TL
    FMY MOTOR YAGI - BENZINLI-DIZEL, 5W/30 59,31TL
    FREN BALATA TEMIZLEYICI 7,85TL
    Toplamda 178TL ödedim.

iki hafta önce gittim çok memnun kaldım tavsiye ederim.

Cumartesi için randevu aldım Garanti Şen'den ilk defa gidecem bakalım inş. memnun kalırım servis konusunda titizimdir biraz. Servisden sonra yorumlarımı yazarım.

• Adana bölümü pek aktif degil ama olsun ben yinede yazım uzun bir araştırmadan sonra dün aracımın bakımını Garanti Şen'de yaptırdım, son derece ilgiliydiler ve çok memnun kaldım. Adana'da pek alışkın degilim müşteri memnuniyetli çalışan bir yetkili servis görmeye.
  • quote:

Adana bölümü pek aktif degil ama olsun ben yinede yazım uzun bir araştırmadan sonra dün aracımın bakımını Garanti Şen'de yaptırdım, son derece ilgiliydiler ve çok memnun kaldım. Adana'da pek alışkın degilim müşteri memnuniyetli çalışan bir yetkili servis görmeye.

Bende memnun kalmıştım bakımımı yaptırmıştım.
  • Bugün 2006 dizel focusumuzu triger değişimi için Ergün Otoya götürdüm. Gitmeden önce babam gizerleri aramış 300 lira demişler. Ergün otoda 300 lira demiş her zaman götürdüğümüz bir servis ve artık göz aşinalığı oldu tanıyorlar.. Tlfon konuşmasının sonunda 220 lira demiş servis görevlisi tlfonda 11.30 gibi gittim 1de başlayacaklarını 3 gibi falan biteceğini söylediler, bende aracı bıraktım. Araç çalıştığında motordan ve sağ tekerin ordan mekanik rahatsız edici bir ses geldiğinide söylemiştim. Sesleri geçirmişler sesin biri egzozdan geliyormuş titreme sesi. 220 lira karttan çektirdim 5 taksit falanda yapıyorlar ben 2 taksit yaptırdım.
    Aracı teslim aldım, istasyonda mazot alırken kaputu açıp bakayım bir dedimde pek bir şey anlamadım. Sanki kayış değişmiş ama rulman ve makaramıdır nedir onlar hala eskisi gibi duruyordu, yada bunların dışı eski oluyor iç tarafımı değişiyor tam bilemiyorum, gözle bakıp görüp anlaşılabilecek bir şeymidir bu parçalar? Acaba trigeri set olarak değilde sadece kayışımı değiştiler, teslim formunda triger seti diye yazmışlar, sanırım böyle bir durumu göze alamazlar. 220 lira bana ucuz gibi geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: firozat

Bugün 2006 dizel focusumuzu triger değişimi için Ergün Otoya götürdüm. Gitmeden önce babam gizerleri aramış 300 lira demişler. Ergün otoda 300 lira demiş her zaman götürdüğümüz bir servis ve artık göz aşinalığı oldu tanıyorlar.. Tlfon konuşmasının sonunda 220 lira demiş servis görevlisi tlfonda 11.30 gibi gittim 1de başlayacaklarını 3 gibi falan biteceğini söylediler, bende aracı bıraktım. Araç çalıştığında motordan ve sağ tekerin ordan mekanik rahatsız edici bir ses geldiğinide söylemiştim. Sesleri geçirmişler sesin biri egzozdan geliyormuş titreme sesi. 220 lira karttan çektirdim 5 taksit falanda yapıyorlar ben 2 taksit yaptırdım.
    Aracı teslim aldım, istasyonda mazot alırken kaputu açıp bakayım bir dedimde pek bir şey anlamadım. Sanki kayış değişmiş ama rulman ve makaramıdır nedir onlar hala eskisi gibi duruyordu, yada bunların dışı eski oluyor iç tarafımı değişiyor tam bilemiyorum, gözle bakıp görüp anlaşılabilecek bir şeymidir bu parçalar? Acaba trigeri set olarak değilde sadece kayışımı değiştiler, teslim formunda triger seti diye yazmışlar, sanırım böyle bir durumu göze alamazlar. 220 lira bana ucuz gibi geldi...

Takılan parça önemli burda sonuçta özel servisler bir sürü soru işaretleri ile dolu olan yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcs01 -- 26 Mart 2011; 11:53:11 >

• Parçanın markası ne orjinalmi diye sordum. Tabikide orjinal onu kimse göze alamaz diye cevap alınca sustum
  • quote:

Orijinalden alıntı: firozat

Parçanın markası ne orjinalmi diye sordum. Tabikide orjinal onu kimse göze alamaz diye cevap alınca sustum

o zaman problem yok siz orjinal olduguna inandıktan sonra, yetkili servise sordunuzmu ne kadar'a değişiyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcs01 -- 29 Mart 2011; 9:17:27 >
  • Adana Ford Any Otomotiv Ford Özel Servis Hizmete Girmiştir Arkadaşlarrr

Adana Oto Koç Usta Başları Olan Arif Küçük , Nevzat Zengel Any Ford Servisinde Ford Marka Araç Sahiplerine Hizmet Veriyor

Garantili Ve Garantisiz Araçların Bakımı
    Her Türlü Elektonik Arızalarınız
    Ford Marka Aracınızın Tamirini
    Orjinal Yedek Parca
    7/24 Acil Yol Yardım

Uzman Ekip Kadrosuyla Sizlere Hizmet Veriyor

Adres: Turhan Cemal Beriker Blv No 206 Hava Alanı Karşısı Türkceşş Merkez Binası Yani

Arif Küçük : 0533 506 04 97
    Nevzat Zengel : 0532 788 89 19
    0(322) 435 20 20
  • aracımın 30bin bakımı geldi, Fiyat almak için Adana da Garanti şen Ford yetkili servisini aradım. kampanyaları varmış binek araçlarda bakım ücreti alınmıyormuş cumartesi için randevu aldım. Adana'da olan varsa faydalanabilir arkadaşlar. Ben bir önceki bakımıda aynı yerde yaptırmıştım memnun kalmıştım böyle bir kampanyaya denk geldiğim için sevindim açıkcası.
  • Arkadaşlar merhaba ,

Bende sizler gibi ford kullanıcısıyım . Adana yıllardan beri Ford markasına hizmet eden ve gidilebilecek en dürüst ve en güvenilir özel servis bence ERGÜN OTO ,

Adana da tüm ford kullanıcılarına tavsiye ederim . Açıldığından beri aracımı Ergün Oto ya götürüyorum içim de rahat , arabamda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanatrend01

Arkadaşlar merhaba ,

Bende sizler gibi ford kullanıcısıyım . Adana yıllardan beri Ford markasına hizmet eden ve gidilebilecek en dürüst ve en güvenilir özel servis bence ERGÜN OTO ,

Adana da tüm ford kullanıcılarına tavsiye ederim . Açıldığından beri aracımı Ergün Oto ya götürüyorum içim de rahat , arabamda :)

Katılıyorum Salih usta bir başka...

Sesinden anlıyor, pratik sahibi.
  • Salih oto ford hastanesi hizmete girmiştir
    Adananın en iyi ustası Salih usta kendi yerini açtı
    hemde tse 120247 belgesi var
    garantili araçların bakımlarını yapabiliyor
    Eski özbucak fabrikası karşısı garanti bankası yanı
    gitmenizi tavsiye ederim işçilikte %50 indirim var
    0 322 880 00 70
  • KESİNLİKLE ERGÜN OTO ÜSTÜNE SERVİS YOK ADANA DA.KENDİ ARAÇLARI GİBİ İLGİLENİYORLAR.FİYATLARDA ORJİNAL OLMASINA RAĞMEN ÇOK ÇOK UYGUN.AYNI ZAMANDA 2007 YILINDAN BU YANA GARANTİLİ ARAÇLARIN SIFIRDAN İTİBAREN BAKIMINI YAPMA YETKİSİNE SAHİP.DENEYİN-GÖRÜN
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakeweron

KESİNLİKLE ERGÜN OTO ÜSTÜNE SERVİS YOK ADANA DA.KENDİ ARAÇLARI GİBİ İLGİLENİYORLAR.FİYATLARDA ORJİNAL OLMASINA RAĞMEN ÇOK ÇOK UYGUN.AYNI ZAMANDA 2007 YILINDAN BU YANA GARANTİLİ ARAÇLARIN SIFIRDAN İTİBAREN BAKIMINI YAPMA YETKİSİNE SAHİP.DENEYİN-GÖRÜN

reklam kokan hareketler bunlar, sahibi olsan bu kadar anlataman yaw :)
  • Burada bir mesajım bulunsun ilerde lazım olacak inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.