Şimdi Ara

AdanaDemirspor Bank Asya Süper Lig'e Çıktı .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spor Toto 2. Lig Play-off final maçında Adana Demirspor ile Fethiyespor arasında oynanan maçı Adana Demirspor 2-1 yenerek Bank Asya 1.Lige çıkan 3.takım oldu.

Denizli - Adana Demirspor Bank Asya 1.Lige yükselen üçüncü takım oldu.
    Denizli'de oynanan Spor Toto 2.Lig Play off maçları bu akşam oynanan Adana Demirspor Fethiyespor final maçıyla sona erdi. Spor Toto 2. Lig'de 2011-2012 sezonunda Kırmızı Grup'ta mücadele eden her iki takım, Play off'ta da finalde karşılaştı. Adana ve Fethiye'den gelen yaklaşık 10 bin taraftarın izlediği karşılaşmada, ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Adana ekibi, maçtan da 2-1 galip ayrılarak, Şanlıurfaspor ve 1471 Trabzon'dan sonra Bank Asya 1.Lige çıkan son takım oldu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Adana Demirsporlu teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. Teknik direktör Ercan Albay, 'İmparator' tezahüratları arasında omuzlara alınarak havaya atılırken, futbolcular 'Aman Adanalı' türküsüyle oynadı.

her ne kadar adanasporlu olsam ve adanaspor süperlig e çıkamadığı için iyi ki çıkamadılar deseler de şehrimin takımı çok sevindim inşallah 2 adana takımı beraber güzel bir yere gelir ve maçlar adana da olursa adana için futbol yeniden başlar

• Gelirük Gelirük dedik inanmadılar ama geldik işte. O değil de stad atmosferi süperdi. Bilmiyorum denizlide maçı izleyeniniz var mı?
  • taraftarınıza, yani size hastayım :) bu sezon urfaya en az bin kişi gelin sırf sizi izleyeceğim tribün sevdalısı biri olarak.. adanaya gelebilirsem oraya da gelirim İnşallah. bu sezon konyaya balıkesire kadar gittim. adanadaki demirspor - şanlıurfasporumuz maçına gelirim kısmetse yeni sezonda. adeseee adesee ooo oooo . . .
  • Ben ilcesi ceyhanda yasadim icin iki takimida tutuyom adana icin hayirli oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ne Adanaspor, ne Adana Demirspor'la ilgim yok.
    Ama Adana Demir Spor'un Bankasya'ya keyif katacağına eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRedDevils -- 13 Haziran 2012; 18:23:41 >
  • Hayirli olsun, daha iyi yerlere gelmesini umuyoruz
  • malesef demirsporun şansı yok başkan birsürü oyuncuya sahte çek yazmış çogu kampı terketti inşallah PTT 1.ligde bu sene tutunurlar eger ligde kalırlarsa gerisi gelir adam akıllı bi başkan klübün başına geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvanat9999 -- 17 Ağustos 2012; 2:20:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.