asus marka bir notebook um var. yaklasık 2 ay önce yan sanayi ( markası s-link ) bir adaptör aldım. adaptörün arkasında yazan değerler vs. notebook ile uyumlu. neyse 2 ay sorunsuz kullandım 2 gece önce adaptör takılıyken bir yanık kokusu geldi bende baktım adaptörün bilgisayara takılı ucundan geliyor. hemen çıkardım baktım ucundaki plastikte yanık izi var. sonra denemeler yapmaya basladım. önce adaptörü fişe taktım ucunu notebook taki girisine takarken kıvılcım çıktı. hemde 1-2 kere değil her deneyisimde böyle oldu. birde tersini deneyeyim dedim adaptörü notebook a bağladım yavas yavas fise takacakken bu defada fiste sorun oldu ( 4 lü priz kullanıyorum. fisi takınca prizin içinde bir ısık çıktı. bu konularda pek bilgim yok umarım doğru anlatabilmisimdir. )
durum böyle acaba bu bir sorun yaratır mı ? neden kaynaklandığı konusunda bir fikriniz var mı ? adaptörü değistirmeli miyim ?
elektrik kaçağı var değiştirmen yerinde olur bilgisayara zarar gelebilir yan sanayi mallar sıkıntılı olabiliyor uzun soluklu olmazlar şans işi dayanması orjinal adaptör daha sağlamdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme