Şimdi Ara

Adaptör ucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bizim notebookun adaptörü bozulmuştu pedere aldırttım yenisi neyse geldi takarken uçlar vardı 4 5 tane zaten 1 tanesi girdi onunda oturturken yanlış takmışım bom diye ses geldi artık notebook danmı yoksa adaptördenmi geldi bilemicem neyse o ürün zaten şarj etmedi geri iade edip parasını aldık sonra orjinal adaptör aldırttım media marktan fakat şarj olmuyor bilgisayarda açılmıyor marka casper garantiye yollasam garanti dışı diye ücret isterlermi acaba

• büyük ihtimalle notebook dan gelmiştir o ses biryeri yaktın yani garantiye yolla şansını dene derim şuan yapabileceğin başka birşey yok gibi
  • Bataryayla dahi hic mi acilmiyor? Bizim asus laptop 3 tane adaptor eskitti en son anakartindaki soketi degistirdim suan sikintisiz sarj aliyor... Eger zarar vermediyseniz, ve bastirinca sarj oluyorsa deneyebilirsiniz.

Yine de bom sesi hayra alamet degil gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

Bataryayla dahi hic mi acilmiyor? Bizim asus laptop 3 tane adaptor eskitti en son anakartindaki soketi degistirdim suan sikintisiz sarj aliyor... Eger zarar vermediyseniz, ve bastirinca sarj oluyorsa deneyebilirsiniz.

notebookun şarjı bitmişti zaten bende 0 media marktan bi adaptör aldırdım sıfır normalde %100 calısması lazımdı yani voltaj sorunu felan olmamalıydı kesinlikle notebookda sorun var işte bakalım yarın vercem inşallah garanti dışı bi ücret istemezler isteselerde kolay kolay vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: CH3COOCH2CH3

quote:

Bataryayla dahi hic mi acilmiyor? Bizim asus laptop 3 tane adaptor eskitti en son anakartindaki soketi degistirdim suan sikintisiz sarj aliyor... Eger zarar vermediyseniz, ve bastirinca sarj oluyorsa deneyebilirsiniz.

notebookun şarjı bitmişti zaten bende 0 media marktan bi adaptör aldırdım sıfır normalde %100 calısması lazımdı yani voltaj sorunu felan olmamalıydı kesinlikle notebookda sorun var işte bakalım yarın vercem inşallah garanti dışı bi ücret istemezler isteselerde kolay kolay vermem

Peki bom sesinden once mi orj aletle sarj etmeye calistin da olmadi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanlış adaptör sonucu bozulmuş ise servis mutlaka para ister
    iyi bir bahanen olması lazım garantiye kabul ettirmen için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CH3COOCH2CH3

quote:

Peki bom sesinden once mi orj aletle sarj etmeye calistin da olmadi?

yok pederin aldıgı adaptör ile o orjinali deildi işte uçlar felan vardı dogru ucu taktım ama yanlış takmışım ucu tam oturtamamışım işte bom diye ses geldi.sonrada orjli ile şarj olmayınca kesin notebookda sorun oldunu anladım

BİDE BEYLER BU BEN VATANDAN ALDIM BUNU BAĞCILARDAN ŞUAN AVCILARDA OTURUYORUM AVCILARDAKİ VATANA VERSEM KABUL OLURMU YOKSA BAĞCILARDAKİNEMİ GÖTÜRMEM GEREK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Uzatma Kablosu Çilesi
    5 yıl önce açıldı
    Adaptör
    geçen yıl açıldı
    Ethernet kablosu uzatma
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.