Şimdi Ara

ADATA 256GB SSD SU800 2.5'' 560/520 SATA3 269 TL.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
12.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takılabilir, var olan diski çıkarıp yerine ssd yi takarsınız.
  • ADATA SP550 240 GB'yi zamaninda Amazon'dan 50 $'a almistim. Bu fiyati gorunce baya baya uygun almisim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler monster abra laptop a bu gider mi şu ssd işinden gram anlamam pcde dvd yeri yok sadece 500gb hdd var 2 slot boş sanırım. Ben ilerde belki dvd slotuna taktırırım okuyucu bunu da kalan slota taktırabilir miyim? Ve fiyat bana 40₺ çekle 235₺ ye geliyor alınır mı ?
  • Crucial MX300'ü 300TL'ye alacakken bunu gördüm. İnternette araştırınca hiç uzun dosya kopyalama testi göremedim. EVO 850 hız kaybında kesintisiz sabit hızla kopyalayabilirken, MX300 30GB'dan sonra hızı 180mb/s'e düşürüyor. SU800 da buna benzer performans sunabiliyorsa düşünülebilir. Diğer yandan bellek ömrü ne kadar vs. onlara da bakmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuhh

Takılabilir, var olan diski çıkarıp yerine ssd yi takarsınız.

Cevap için teşekkürler.Biraz araştırdım tp500 serilerinde m2 sata için boş yer varmış hdd yi sökmek pek işime gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 indirimi ile 245.40 tl ye geliyor.
  • Aliexpresste bile 93 dolar.yapistirin gitsin.ben AE den aldığım ssd bile canavar.en kotusu bile iş yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla karar veremedim ya ne yapsam diye 235₺ yi çöpe atmayalım
  • şimdi bende LITEONIT LCS-256M6S marka 256 gb ssd var bi de bunu alsam RAID 0 yapabilir miyim yoksa sadece fantezi mi olur.
  • Samsung 750evo ya göre nasıldır acaba? 750evo almayı düşünüyordum fakat fiyatlar tavan yaptı alternatif olarak alınabilir mi?
  • Ciom92 kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir şey buldum ne kadar işinizi görür bilmiyorum.

ADATA 256GB SSD SU800 2.5'' 560/520 SATA3  269 TL..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 25 Aralık 2016; 20:20:4 >

• Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twindiablo

Şöyle bir şey buldum ne kadar işinizi görür bilmiyorum.

En etkili degerlerde adata daha iyi

• Ben 1 ay önce bu diski çok düşündüm o zaman da çok uyguna alınıyordu sonra Corsair Force LE yi aynı paraya yakalayınca onu tercih ettim.
  • Kargolandi hadi hayirlisi
  • pek anlamam benchmarktan aslında da neyse.. bilgisayar 4 saattir çalışıyor, bi sürü iş yaptım yeniden başlatmadım bile makinayı, çekip ekliyeyim dedim. Karşınızda Adata SU800

• Kargosu gelen arkadaşlardan yorum alalım lütfen.
  • akşam 4 civarı almıştım ertesi gün öğleden önce kargo geldi (bursa)...
  • Lenovo z570 bilgisayara olur mu? Aslında şunu merak ediyorum hangi bilgisayarlara olur nasıl öğrenebiliriz? Elimde bir de masaüstü var ondan merak ettim. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim
  • seenslut S kullanıcısına yanıt
    sata girişi olan bütün bilgisayarlara takabilirsiniz. bilgisayar sata 3 standardında ise maksimum verim alırsınız ki son 5 6 yıldan beri bütün bilgisayarlar bu standarda sahip. z570 ile de kullanabiliriniz tabii. laptopa takmak için ya hdd söküp onun yerine takacaksınız ya da disk sürücüsünü söküp yerine aparat yardımıyla takacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.