Bildirim
ADATA RAMLER 1066 CALİSMİYOR
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ram gecikme zamanlamasını ayarlarken voltajsız deneme yapıyorsunuz 1.80 den 2.00 volt verin ramlere .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 3 Haziran 2009; 22:39:19 > -
Bios ayarlarının resmini koyarmısın. -
Biostan 1066mhz'e alıp 5.5.5.15 için ram'in çalışma voltajını da girip öyle deneyin, frekans ve zamanlamayı giripte voltaj vermezseniz olmaz.
Cpu-z programı ile MEMORY sekmesinden frekans ve zamanlama bilgisini alabilirsiniz daha sonra...
MEMORY sekmesinde 533mhz yazar program da, ram frekansını doğru değere almışsınız demektir, 1066mhz olmuştur ramleriniz. -
dostlar ramler 1066 goruyor voltajı 2,30 da ama prime95 çalışınca 5 saniyede patlıyor
sadece ramlere voltaja verdim digerleri auto da 5 6 6 15,5 6 6 18,5 5 5 15 fark etmedi makine
prime 95 cevirmiyıor -
bende de a-data 2*2gb 1066 vitesta extreme ed. cl5 var nasıl voltaj vericem anakartım ma770 ud3 ??
pc arada kitleniyor oyun yüklerken falan ve şu anda anakarta F5 biosunu yükledikten sonra 800 mhzde yardımm? -
;KAsayı al getir ben çözerim.... -
BURAYA GELDİN ÇÖZEMEDİN AMA :) -
voltajı verdim ram işi tmm
1066 da 2v la çalışıyor
ama şu crysis warheadı heyecanla yüklerken pc donup kalıyor
normalde bişey yok -
Voltajı 2.1-2.2v yap kardeşim -
quote:
Orjinalden alıntı: LEON-X
Voltajı 2.1-2.2v yap kardeşim
şu anda +0,275(normal olarak en yüksek) yaptım yani 2,075v la çalışıyor.
şimdi crysis warheadı tekrar yüklüyorum
en son +0,375(kırmızı olarak gösteriyor) 2,175e kadar çıkabiliyor -
quote:
Orjinalden alıntı: o_delibas
quote:
şu anda +0,275(normal olarak en yüksek) yaptım yani 2,075v la çalışıyor.
şimdi crysis warheadı tekrar yüklüyorum
en son +0,375(kırmızı olarak gösteriyor) 2,175e kadar çıkabiliyor
hocam çok saolasın ramler 2,075v tayken oyun tam olarak yüklendi ama bi kere mavi ekran hatası verdi
bu sefer de oyunda hata veriyor ekran kartım sapphire hd4830 512
vpu recover die bişey çıkıyor oyunda ekran bozuluyor tekrar düzeliyor
sonrada oyundan atıyor crysis istenmeyen bir sorunla karşılaştı gibisinden bişey çıkıyor.
ilk defa bi masaüstü toplayım dedim çektiğim şeylere bak
-
Dostum ekran kartı sürücüsünü güncelle, oyunu tamamen silip yeniden kurup dene şuan sürücü sorunların var senin. -
quote:
Aynen. Aynı ram bende de var 2.2v de calıstırıyorum. -
bende de aynı sorun var anca işlemciye o.c. yaptım onla beraber otomatik oalrak ramlerde yükseldi ram voltajım 2,2 v de ben bişey anlamadım bu işten valla ramler şuan 1120 de çalışıo stabilite sorunun yok şimdilik işlemcide 3500mhz de işlemciyi sabit tutup sadece ramlerle oynayamadım entersan geldi eski ramlerim varken oluoduo 533 mhz idid onlar bu arada anakartım ep35 ds3r rev.2.1.
-
quote:
Dostum ekran kartı sürücüsünü güncelle, oyunu tamamen silip yeniden kurup dene şuan sürücü sorunların var senin.
sürücüleri en son versiyonunu yükledim pc hala düzelmedi ekran kartında bi problem var heralde
oyun başlarken 2+1 den garip sesler gelmeye başlıyor
vıızzzz vuzzzz böle değişik frekanslarda sesler geliyor..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X