Şimdi Ara

Adaway reklam engellemiyor(telefonum rootlu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cebelleşmen gerekebilir admin yetkisiyle yapman lazım
  • adaway bazı reklamlara onay verip bilerek gösteriyordu en son az da olsa hala öyle mi bilmiyorum. En doğrusu host dosyasını elle editlemek haızr host dosylarını toplayıp analiz edip kullanmak. Tarayıcıda ad blck edge tavsiye edilir (firefox)

ayrıca prism-break tavsiyesi Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedroid -- 11 Ocak 2016; 3:05:50 >
  • Xposed yükle ve min min guard kullan
    Sıfır reklam.Hatta öyleki siteler uyarı yapıyor reklamları aç diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandalizm

quote:

Orijinalden alıntı: Megurine Luka

Yok, Adaway'in yaptığı da birkaç yerden ad linklerini çekip birleştirmek.

Teşekkürler hocam, AdAway'ı kaldırıp paylaştığınız host ile değiştireyim. AdAway bende sorunsuz çalışıyor. Sizin dediğiniz bana daha mantıklı geldi. APK kurmaya gerek yok o zaman

AdAday kurmaya tabi ki gerek var, fare gibi cogalan reklam servislerine takilmak istemezsiniz herhalde?

AdAway en guncel adresleri bulup cihazinizda birlestirmektedir.

• MarjinaL -TR kullanıcısına yanıt
    Sorun değil o hocam, AdAway'ın hosts dosyasına yapıştırdığı linkleri kopyalamıştım. AdAway kurmaya gerek duymuyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandalizm

Sorun değil o hocam, AdAway'ın hosts dosyasına yapıştırdığı linkleri kopyalamıştım. AdAway kurmaya gerek duymuyorum artık

Sorun iste :D Siz olayi anlamamissiniz, reklam servisleri bloklamalari gecmek icin surekli adres degistiriyor, host icindeki adresler belki yarin icin gecerli olmayabilir. Adaway ise, reklam servislerinin adreslerini indexleyen sunuculardan en yeni adresleri topluyor. :)

"Program" kelimesinin mantigi bu zaten, tekrarlanan isleri otomatik yaptirma.

• Uc browser bu konuda çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.