Şimdi Ara

Adblock kullanmayan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
1
Favori
11.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fiyatı da makulmüş 3 lira
    www.turkcell.com.tr
    Reklam Engelleme Servisi
    https://www.turkcell.com.tr/servisler/reklam-engelleme-servisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881-1938

AdGuard en iyisi telefonda bile kullanıyorum
    Bende kullanıyorum, gerçekten iyi
  • Var. Forumda ara ara reklamlardan şikayet edilen konular açılıyor. Biz forumda reklam mı vardı diyoruz, adam şaşıp kalıyor
    Bu arada ben Ad Guard kullanıyorum. Ad-Block ta bir iki sitede sıkıntı yaşadım. Buna geçtim.
  • Ben kullanmıyorum. Adguard var bende. Daha iyi reklam engelliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube vanced crash veriyor sürekli anlamadım.

• ben hem adblock hemde adguard kullanıyorum ayoooooooooooooooooooooooooool
  • Youtube için telefonda programsız çözüm videonun sonuna alıp baştan oynatmak. Bilgisayarda reklam engelleyici olmadan kullanınca dijital işkence oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buchholz rölesi

YouTube vanced yazınca iki program çıktı, yorumlarda işe yaramıyor demişler. Sizin dediğiniz uygulama hangisi link verir misiniz?
    vanced.app
    YouTube Vanced
    https://vanced.app
  • Faydalı içerikler üretseler de biz de kullanmak zorunda kalmasak.

Özellikle de youtube da.

Güvenilir kişiler ve de ihtiyaç sahiplerine bağış yapılacak platformlar olsa o zaman kapatalım reklam engelleyiciyi.

• Ublock Origin ama filtrelerin hepsi açık şekilde, yani indirdiğiniz gibi kullanırsanız filtrelerin üçte biri falan açık geliyor. Telefonda adguard dns kullanıyorum pili etkilemesin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-1938

AdGuard en iyisi telefonda bile kullanıyorum
    Hocam telefondaki youtube uygulamasına uyuyormu yoksa telefondan da aynı pc de açtığımız gibi chrome dden girip acmamizmi lazim

• Ben.
  • Yıllardır adguard kullandım. Şimdilerde ublock origin kullanıyorum. Spotify normal üyeyim. Spotify da bile reklamı engelliyor.

• önemli olan o değil. önemli olan sağlam internet sitesine gireceğiz reklam engelleme kullandığımız için. bazı sitelerde yararlı gördüğümüz şeyleri göremiyoruz. mesela canlı destek. ya da üre girişi yapınca giriş yapmadığımızı söylüyor.
    sorun sadece bu da değil. bazı siteler reklam engelleyici kullanıyorsunuz diyor. reklam engelleyiciyi kapatın tekrar giriş yapın diyor. bu da demek oluyor ki isterlerse tüm internet siteleri bu şekilde yapabilir. hatta mynet bu şekilde. reklamsız mynet kullanmak istiyorsanız pro üyelik alın diyor aylık.
  • Benim ad block niye çalışmıyor yutubda yaw

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dh'yi adblocksuz kullanmak mümkün değil neredeyse.
  • bolanka B kullanıcısına yanıt
    Yazılı içerik üretip reklamdan para kazanmak çok eski, adblock kapatmalarını istediğinizde de çoğu kişinin anında çıktığını görürsünüz. Hiçbir içerik başka bir yer bulunamaz değil.

Ancak dil öğrenme siteleri gibi düzenli kullanıp fayda sağladığım sitelerin işlerini daha iyi yapabilmesi için adblock kapatıyorum, onlar uyarmadan yeterince fayda sağlayınca reklamlara tıklamaya başlıyorum üstelik

Şu anda telefonda reklam engelleyici VPN kurulu, Spotify premium değil ama onun için de ayrı bir engelleyici var. Opera tarayıcısında reklam engelleyici içinde geliyor, sonradan kurmuyorsunuz. Youtube dahil bütün sitelerde reklamlar engelli. Haber sitelerini RSS okuyucu, yani reader ile okuyorum. Haber sitelerine girmiyorum bile. 2020 yılında böyle bir ortamda ürettiğiniz içerik, yöntem çok eski kalmış görünüyor. Yeni şeylere yönelmenizi tavsiye ederim.

• Adguard ın Android de sol üstte çıkan simgesini kapatabiliyormuyuz.

• Galayev kullanıcısına yanıt
    Tarayıcıdan olanları engelliyor uygulamada maalesef en azından reklamsız youtube
  • Ben mecbur kullanıyorum, 12. yılında olan bir laptop 'um var haliyle ad blovk kullanmazsam reklamlardan siteyi açmak işkence oluyor. Bu ad blovk 'u keşfetmese idim yeni bir laptop almak zorunda kalacaktım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.