Şimdi Ara

ADC Eğitimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Stream izle demekten başka aklıma bir şey gelmiyor.
  • Hwa wristcıtter sürekli stream yapıyor güzel ve eğlenceli yayını var 3yıllık jungle oyuncusu izlemeni tavsiye ederim support için eg takımından krepo var twitch.tv de lol bölümünde bulabilirsin Türrklerde yok diye biliyorum support streamer :/
  • jungle oynarken lane'de ezilmek..
  • adc için önerim:asla ward olmayan yere girme ne olursa olsa kaçarım,flashım var ben kastım bişey yapamazlar deme.pozisyon almak çok önemli flashlarını tfde pozisyon almak için harcayabilirsin,takım arkadaşların yokken adam kovalarken dikkatli ol.

4 aydır oynuyorum bana çok söz düşmez ama bildiklerimi söyledim.
  • mid top oynabiliyorum ama adc oynamıyorum diyor... sebebide last hit yapamıyormuş... yahu mid ve top oyuncusununda adc kadar last yapmasını bilmesi gerekiyor. bunu da açar custom hep tek başına last hit çalışarak ögrenirsin. birazda stream izle ama bilen birisini izle türk streamcı yok oyunu bilen adc lethionmudur nedir o var oda çok sıkıcı biri.
  • karlı trade'lere gir last hit kaçırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0ZP

Merhaba arkadaşlar..

Oyunda oynayamadığım 2 rol var. Biri jungle diğeriyse ADC.

Mid ve Solo oynarken lane'de rahat rahat oynayabiliyorum TF ise takımı çok rahat taşıyorum.

Ama jungle veya ADC oynarken lane'de eziliyorum, TF'lerde arkadaşların da yardımıyla oyunu taşıyoruz.

Yani TF'lerde her şampiyonla oynayabiliyorum ama lane'de bazı rollerde eziliyorum..

Jungle veya ADC rolünde daha fazla başarıyı nasıl yakalayabilirim ?

Adc herolarda özellikle ad ve saldırı hızı itemleri almalısın. Ancak champa göre hangisini ônce kasacağın değişiyor. Örneğin varus isen ilk kana susamış alman gerek. Çünkü varusta ad ne kadar yüksekse q vuruşu o kadar artıyor. Hangisine ne kasacağını unutuyorsan hepsinde ilk kanasusamış çıkman faydalı olur. Bir de farmın rakipten üstün olmalı.
    Yanındaki sup senden önde kalmalı. Ve karşı adc ni menzilinin dışında kalmaya çalış. İlk saldırıları yakınsa suppa adc yaklaşınca adcye yaparsan önce adcyi kesmeniz kolaylaşır.
    tflerde ne suppın yakınlarında dolan. Saldırılarını hep uzak menzilden yap eğer teke tekte yakalandıysan kaçman boşuna direk saldır. 2 kanasusamışla seni kesmeleri biraz zor olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TRde oynadığını varsayıyorum.
    Tahminim kötü oynadığını düşündüğün için normal game giriyorsundur, aman diyeyim. Normal game olarak support bulmak çok zor. Oraya alışırsan onlar gibi olursun. Ranked başla. Körle yatan şaşı kalkar.

ADC tavsiyem: Orb walking öğren. İnternetten falan araştır ben anlatamam şimdi
    İlk itemini çok iyi seç. Karakterini iyi analiz et.
    Early gamede supp sana uyumsuzsa %100 kaybedersin. Premade gir veya supp oyna çünkü low elodaki supplar berbat.

• leBol bol stream izle.Cs ne dikkat et last hit yapmaya çaliş.Bir de kulenin minionu kac vurusta oldurduğune dikkat et.Kule altinda farm kacirmazsin.Bir de tf lerde pozisyonunu iyi belirle.Mesela gravesin e skilli ile herkesin ortasina dalma.

• Jungle olarak SaintVicious izleyebilirsin mesela

• her pozisyonu iyi oynamak zorunda değilsin 2'si yeterli bence iyi oynadığın bölgelerde devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0ZP

Merhaba arkadaşlar..

Oyunda oynayamadığım 2 rol var. Biri jungle diğeriyse ADC.

Mid ve Solo oynarken lane'de rahat rahat oynayabiliyorum TF ise takımı çok rahat taşıyorum.

Ama jungle veya ADC oynarken lane'de eziliyorum, TF'lerde arkadaşların da yardımıyla oyunu taşıyoruz.

Yani TF'lerde her şampiyonla oynayabiliyorum ama lane'de bazı rollerde eziliyorum..

Jungle veya ADC rolünde daha fazla başarıyı nasıl yakalayabilirim ?

Steam izle Arkadaşlarla Skype yap kendini geliştirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jääri..

jungle oynarken lane'de ezilmek..

Cümlede düşüklük olabilir bu doğal bir şey. Düşüklüğü görüp alay etmek için kullanma düşüklüğü bence normal değil gülüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

mid top oynabiliyorum ama adc oynamıyorum diyor... sebebide last hit yapamıyormuş... yahu mid ve top oyuncusununda adc kadar last yapmasını bilmesi gerekiyor. bunu da açar custom hep tek başına last hit çalışarak ögrenirsin. birazda stream izle ama bilen birisini izle türk streamcı yok oyunu bilen adc lethionmudur nedir o var oda çok sıkıcı biri.

Sorunum last hit değil zaten bunu da belirttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

bence en iyi olduğun yerlerde oynamaya devam et.

• Jungle oynarken rün leri as için kullanmayı deneyenilirsin sonuçta ormandan beklenmedik bi saldırı yapıcaksın hızlı olmak büyük avantaj sağlıyor aynı sekilde oyun ilerledikce hareket hızında yüksek olursa diğer lane lere yardımda geç kalmazsin. Jungle cetrefilli bütün lane leri takip edicen karşı tarafın jungle tabi ward işi önemli.

• http://tr.twitch.tv/Lethilion

İzlemeni öneririm dostum . Team Turquality takımı kaptanı ve çok kaliteli bir adc. Ben genel hatlarıyla bir ifade edeyim neler yapacağını :

1- Creep kaçırmayacaksın . Gerekirse skill at , gerekirse zıpla , hopla ama kaçırmayacaksın .
    2- Sadece last hit yapacaksın , mümkün olduğunca pushlamamaya çalış ki gank yeme ihtimalin azalsın . Oyunu ortada kabul et .
    3- Baktın creeplerın hpleri çok fazla . Karşı adc ye harrass yapacaksın ama minionlara da dikkat edeceksin . Hp si azaldığı gibi last hiti yapıştıracaksın miniona sonra yeniden harrass.
    4-Yanındaki support ile beraber uyumlu olabilmeniz lazım .

Not : Çok fazla defansif ya da ofansif olma. CS lerinizi kontrol et karşındaki adc ile kendi cs ni . Eğer karşındakine cs de bir üstünlük kurduysan üstüne gidebilirsin .

Basit Turret Altı Minion Taktiği : Öndeki melee minyonlara kule 2 kez vurur 3.yü sen vurursan last hiti yaparsın . Arkadakilere ise kule 1 kez vurur 2.yi sen vurmalısın.

Genel hatları böyle . Elimden geldiğince oyun içinde de yardımcı olabilirim :) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 5 Nisan 2013; 17:12:46 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.