Şimdi Ara

Adc Lcs item seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkat ettigime gore suanda adcler direk oldugu icin cok op sekilde korunmazsa, 3. item olarak direkt defansif birsey aliyorlar ornek olarak rekless jinx oynarken as bot , blood , statik alip sprit visage rushliyor damagei goz ardi edip.Veya g.a rushluyorlar.Daha oyunlarimda kimsede gormedim tabiki bir mantigi vardir ama her zamanmi yapmak lazim yoksa spesifik durumlardami sadece.Yani bu itemlerin base buildimize girip girmedigini soruyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence orada direk adclere girildiği için defansif item gerekliliği duyuyorlar.Fakat bi bronz oyununda adc'ye focuslanmaz genelde onun için son item olarak alınır defansif itemlar.
  • çok kastıysan ve seni teklicek biri varsa ona göre defansif itemin 3. sırada olabilir öbür türlü 4.sıra daha doğru olur ben eskiden hep 5 te alıyodum çünkü okadar korunmasız değildim ama yeni metada 4. item def olmalı.
  • Çok kastıysan üçüncu veya dörduncu ıtemın olabilir.
  • Early'de çok kastıysan 3.eşyayı defansif almak senin yararına olacaktır. Çünkü rakip sana focuslanıp ilk seni düşürmeye çalışırlar. Hayatta kalmazsan aldığın eşyaların hiçbir önemi kalmaz. 3. eşyayı defansif çıkman, ilk focustan kaçıp tekrardan pozisyon alabilmene olanak sağlar. Hatta gerekli durumlarda defansif eşya sayısı 2ye bile çıkabiliyor, çok kez AS Bot yerine Mercury tercih edildiğini gördük.

Benzer şekilde çok geride kalmış bir adc defansif eşyasını 5.-6. eşyaya kadar erteleyebilir.
  • Bilmeyen bir çok kişi yorum atmış, eğer çok öndeysen 3. item çıkabilirsin defansifi, ne kadar geriysen defansif itemını o kadar geçe alırsın.
  • Zaten statik ve bloodu erken alırsan yeterli damage oluyor. Eğer tekleyebilecek hero varsa 3. item alabilirsin defansifi. Yada last whisper dan sonra alırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.