Şimdi Ara

ADC Şampiyon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Miss Fortune'a gelen rework'e moralim bozuldu bu yüzden mainim olabilecek yeni bir adc herosu düşünüyorum. Aklımda Vayne ve Jinx var. Aslında Kalista da düşünüyorum ama oynanması zor ve usta adc'lerin oynayabileceği bir şampiyon olduğunu duymuştum. Doğru mudur? Şu an herhangi bir konuda usta değilim lolde acemiyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jinx al ilk oyunumda penta atmistim cok basit bir hero pozisyon almasi cok kolay

• Vayne al yerli adc'miz

Edit: Nick'in BestVayneTheTr gibi bir şey olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dranova -- 9 Temmuz 2015; 2:30:37 >
  • Jinx

• Mf reworkünde o kadar değişen bir şey olmadı ki. Sadece wya basınca hız veriyo ek olarak, görünüş güncellemesi sadece.

İlle adc istiyosan ashe sivir al

• quote:

Orijinalden alıntı: Tristy

Mf reworkünde o kadar değişen bir şey olmadı ki. Sadece wya basınca hız veriyo ek olarak, görünüş güncellemesi sadece.

İlle adc istiyosan ashe sivir al

Ben de zaten görünüşünden rahatsız oldum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107761825&p=1

Özet: Zarif bir bayanı maymuna çevirmişler.

Böyle şeylere çok kafayı takan biriyim oynadığım şampiyon kadınsa sakin ve kibar hareketler yapmasını isterim. Bi Miss Fortune'um vardı onu da benden aldılar :'(

• Görünüşü güzel olmuş aslında ama animasyonları çok itici olmuş acemiysen caitlyn al geniş range ile rahat rahat CS yapar durtersin hemde pozisyon olması bir lucian vayne kadar zor değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.