Şimdi Ara

Add-on

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu videoda retridin'in kullandığı bi add-on var. ekranın sol-alt'ında chat penceresinin sağ üst köşesinde. Skiller geçiyor sürekli değişerek.
    Bu add-on'un tam olarak mantığı nedir ? Yaptığı şey nedir ? Sanırım rotasyonu gösteriyor. Nedir adı bilen var mı ?

http://www.youtube.com/watch?v=r9RxCTr4n60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toolvari -- 21 Nisan 2010; 1:45:53 >

• Sanırsam chat panelinin hemen üstünde kayan büyülerle parallellik gösteriyor dediğin yerdeki büyük ikona sahip büyüler. Soldan kayarak gelen büyü, yolunu tamamladığnda CD'sini bitirmiş oluyor ve büyük ikon olarak yerini alıyor. Adam rotasyonunu belirlemiş sanırım, o büyük şekilde duran büyü; DPS rotasyonunda sırası gelen büyü gibi anladım ben.
  • Rotasyonla alakası yok onun bildiğim kadarıyla, sadece CD'ler geldiği zaman gösteriyor belki sadece belirli spell'leri oraya ekleyerek rotasyonuna uygun hale getirmiştir, add-on'un adını tam hatırlamıyorum ancak curse'de warlock addon'u olarak geçiyordu daha önce lakin her class'ın kullanabileceği kadar iyi bir addon.
  • forte nin cooldown timer i. cooldownları gösterir ne kadar yaklaştığına bakarsın oradan. skiller hep aynı düzende gidiyorsa belirli bir süreden sonra oradan rotasyonda çıkartılabilir tabi. iconların üzerine tıklayarak kalan süreyi linkleyebilirsin ayrıca.
  • Bana priest için Add-on önerebilirmisiniz? Özellikle "Heal Bar"ı büyükçe göstericek canı %50'nin altına düşünce belirginleştirecek Add-onlar varsa önerebiliceğiniz
    Şimdiden teşekkürler
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsyCh0-P

Bana priest için Add-on önerebilirmisiniz? Özellikle "Heal Bar"ı büyükçe göstericek canı %50'nin altına düşünce belirginleştirecek Add-onlar varsa önerebiliceğiniz
    Şimdiden teşekkürler
    Saygılar

healbot var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

quote:

Orijinalden alıntı: PsyCh0-P

Bana priest için Add-on önerebilirmisiniz? Özellikle "Heal Bar"ı büyükçe göstericek canı %50'nin altına düşünce belirginleştirecek Add-onlar varsa önerebiliceğiniz
    Şimdiden teşekkürler
    Saygılar

healbot var

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.