Şimdi Ara

add stat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben 84 reset sınırı olam bi serverde yaklasik 1 senedir kasiorum ve su an 84 rr az kaldi rr basina mg 550 point veriolar ve bunu ben statuleri dagitmadan once size danisayim istedim Bk usulumu dagitiyim yoqsa sm usulumu bu konuda bana ufak bi tuyo verseniz mutlu olurum rr sınırı 84 ben suan 61 rr deyim ama bu satten sonra rr baya basit

• 1 sene? hangi server?
  • Bk usulü dağıt. Power slash skilli kullanarak saldır. Daha etkili olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

1 sene? hangi server?

mu.mugamer.com coq turk geldide dayanamadaliar:D coqu banlandi 84rr her resetee 25 milyon para yukseliyor suan 62 atim 155000000 milyon verdim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtReme1®

Bk usulü dağıt. Power slash skilli kullanarak saldır. Daha etkili olacaktır.

tamam bende dusunnuyomda satatu nasi diosaun sence nasi yapilmali benim staratejim bkde ise yaramadi:D 1akıl 100 akıldan ustundur:D
  • Şuan evde değilim eve gittiğimde küçük bir test yapıp sana pointleri nasıl dağıtman gerektiğini söylerim.
  • Bende ordayım PrenS benim nick Peder bilmem hatırladın mı :) Yazın beraber kasardık geceleri :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: harold

Bende ordayım PrenS benim nick Peder bilmem hatırladın mı :) Yazın beraber kasardık geceleri :)

ayipsin atakan
  • Atakan kim :) ben kaan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: harold

Atakan kim :) ben kaan :)

walla gittin unutum:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtReme1®

Şuan evde değilim eve gittiğimde küçük bir test yapıp sana pointleri nasıl dağıtman gerektiğini söylerim.

ne oldu ya rr 73 oldu gadi:D arkadaslar gelin 1 senedir aciq hicbi hack islemior mu.mugamer.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.