Şimdi Ara

@ @ @ ADETLİ i5 6500 SET @ @ @

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1151 AMD / Intel #Intel Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 @ @ @ ADETLİ i5 6500 SET @ @ @

Anakart : Msi H110

İşlemci : i5 6500

Ram   : 8 GB Gskill 2133 Mhz -2400 Karışık

9 ADET MEVCUTTUR.

FİYAT ADET FİYATIDIR.

TÜRKİYENİN HER YERİNE ANLAŞMALI KARGOYLA GÖNDERİM SAĞLANIR.

PAZARLIK SÜNNETTİR,ÖLDÜRMEK HARAM.

@ @ @ ADETLİ i5 6500 SET @ @ @

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2450 TL Miktar : 9 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hiickimse kullanıcısına yanıt
    E git al o zaman dostum buraya gelip bunu yazmanda ki amaç ne?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanları bilgilendirmek. Tabi seni de. Niyetin varsa tabi öğrenmeye. Bu son mesajımdır. Polemiğe girmeyeceğim. Öznel ifadeler kullanmıyorum, yazdıklarım şahsi yorumum değil, bilgi içerir. İyi günler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Amacın bilgilendirmek değil satış baltalamak.
    Bence de girme bay çok bilmiş.
    Bu arada senin aldığın o sistemi daha uyguna alabiliyorum ben bu işin ticaretini yapıyorum azıcık profilime dikkat edersen zaten bunu anlarsın zaten.
    Neyse haydi iyi forumlar eyvallah,vesselam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyata i5 6400 10 gb ram giga h110 dark raider sıfır kasa 850 evo samsung 500 gb harddisk vs600 verdim. Sizin fiyatınız letgo sarı site için bile pahalı diyebilirim. Acilen revize gerekli!

• feugbu kullanıcısına yanıt

İlanını görmüştüm sanırım 2.800 ya da 2.700 dü pazarlıkla o fiyata düştüysen doğrudur dostum lâkin bende pazarlık sünnet yazmışım he ölücüysen orası ayrı tabii lâkin fiyatım gayet makül vesselam.

• O fiyata düşmedim o fiyat satılacağı fiyattı pazarlık ile 2500 TL ye verdim peki siz pazarlık ile ne kadara vereceksiniz? Ölücü gibi ithamlarda bulunup fiyatım gayet makul ne demektir ya ? Anakart ram işlemci fiyatına komple kasa verdim diyorum sen ne diyorsun. Burada satamazsın Forumdan kimsenin alacağına inanmıyorum. Ben revize gerekli olduğunu düşünüyorum yapıp yapmamak size kalmış. İyi günler!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.