e ADGUARD VPN Herkese merhaba, Türkiye'de çoğu insanın vpn hizmeti aradığı yıllarda kimisi amacına ulaşıyor kimisi yarı çözüm yollarıyla idare ediyordu. Bu durumdan muzdarip bir kişi olarak araştırmalarımın sonucunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Nereseyse bilenen tüm vpnleri denedim. Kayıt tutma konusunda, tüm vpnler premiumları dahil kayıtları tutuyorlar diyen arkadaşlara rağmen bence kayıt konusunda kullanıcı yanlısı olan vpn hizmeti bu. Hız konusunda hiç bir sorun yok desek yeridir. Paketiniz kaçlıksa o hızı alırsınız. 7/24 canlı destek hizmeti mevcut. 30 gün içinde koşulsuz iade mevcut. Diğer vpnlere kıyasla bence en stabil ve güvenilir olanı bu. En önemlisi premium hesabın diğerlerine göre ucuz olması. Yıllık 240 TL olan hesaba aynı anda 5 cihaz bağlanabiliyor. Mevcut sunucu sayıları görselde mevcut. Bu konuyu açmamda ki sebeb; vpn arayan arkadaşlara ücretsiz sürümleri tavsiye etmiyorum, benimde maddi durumum çok iyi değil ama ücretsiz sürümlerdeki verilerin güvenliğini yeterli bulmuyorum. Reklamlar yeterince sıkıcı zaten. Kısacası tavsiyem VPN arayan arkdaşlar, aşağıdaki telegram linkinden oluşturduğum havuza dahil olup 5 kişi ortak olarak premium hesap alabilir. Amaç bu grupta 5 kişiye bir hesap satmak değil 5 kişinin birbiriyle iletişime geçerek kendi aralarında anlaşarak bir hesap satın alabilmelerini sağlamaktır. Yıllık 240 TL/5 kişi= Kişi başı 50 TL. Telegram grubuma bekliyorum https://t.me/vpnhavuzu |
Bildirim