El methodo vardı.İngilizcesi The method.Türkçesi Method .İzlenebilesi bir film..
Güzel filmler var bakayım az
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
"House of D" diyorum başka birşey demiyorum. Dünyanın en iyi dram filmleri arasında olması gereken bir film;
Müthiş bir film öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: QuadroFX
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
"House of D" diyorum başka birşey demiyorum. Dünyanın en iyi dram filmleri arasında olması gereken bir film;
Robin usta'nın her filmini gözü kapalı izlerim. Bu film bir bakayım.
Bencede bir bakın.
BU filmin pek duyulduğunu sanmıyorum.En azından ben öyle biliyorum. Monty Python and the Holy Grail(KUTSAL KUPA)
İMBD puanı 8.4http://www.imdb.com/title/tt0071853/ Türü:Absürt komedi,macera Film absürt bir komedi.Bu filmi 6-7 yıl kadar önce izlemiştim.Şimdi tekrar buldum ve izlemeye karar verdim. Filmdeki sahneler beni bitirmişti resmen...
Hele bir at sahnesi var ki...Kralın altında at varmiş gibi sekerek yürümesi ve yanındaki adamın da elindeki taşları birbirine vurarak yürüyen at sesi çıkarması....Daha böyle birçok sahne var.
Modigliani 2004
t avsıye verenlere tesekkurler.
Eheöhöhöm öhöm...
Birkaç film de ben koyayım. Bakmadım hangi filmler tavsiye edilmiş hangileri tavsiye edilmemiş diye ama.
usta ne yaptın romantik film deyince ilk akla gelen filmlerdendir jeux d'enfants :)
Pcye gecınce bende eklerim
Top 100 listesini yazan arkadaşlar var olsada,yinede çok güzel bir konu olmuş,emeği geçenlerin eline sağlık. Hard candy(imdb 7.2)
Pedofili üzerine bir gerilim.Beğenenlerin çoğunlukta olacağını düşünüyorum.
Inside(à l'intérieur) 2007
Birazcık kanlı,hamile bayanların seyretmemesi gereken türden bir gerilim-korku film:)
İmdb:7.0
quote:
Orijinalden alıntı: Madar
Top 100 listesini yazan arkadaşlar var olsada,yinede çok güzel bir konu olmuş,emeği geçenlerin eline sağlık. Hard candy(imdb 7.2)
Pedofili üzerine bir gerilim.Beğenenlerin çoğunlukta olacağını düşünüyorum.
evet güzel film
Bir Simon pegg filmi,ama ben seyrettim diyeni çok duymadım,o yüzden eklemek istedim.Kendine has bir mizah anlayışı var her zaman ki gibi,diğer filmleri kadar parlak olmasada,hoşca vakit geçirmek için ideal.
Run fat boy run imdb:6.8
EVIL DEAD 1-2(imdb:7.6-7.9)
Bu klasiği adı duyulmamış kategorisinde görmek yanlış gelebilir belki ama,yapım yılının 80'li yıllar olduğu düşünüldüğünde birçok arkadaşın bu filme yabancı olduğunu söylemek güç olmaz.
Gariptir ki,ilk film korku olarak çekilmiş,ikinci film daha ziyade korku-komedi tarzında yeni birşeylerin denendiği ilk film olmuş.
Yönetmen Sam raimi.Her iki filmdede başrol oyuncusu olan Bruce campbell'in oyunculuğunu uzun süre unutamayacağınıza garanti verebilirim
su film 5.5 almis ama bence gercekten cok matrak bir filmdi. bence kesinlikle izleyin.
Murmur Of The Heart
Ayrıca Evil Dead'i bilmeyen var mı ya kült filmlerinin hasıdır.
Eden à l'Ouest
http://www.imdb.com/title/tt1158936/ hem sıkmayan anlatımı olsun hemde içinde modern zaman eleştrisi barındırsın diyosanız izleyin derim, yönetmenin diğer filmleride çok hoştur