Şimdi Ara

Adı Duyulmamış Güzel Filmler (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
30
Favori
96.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mastenc

Frailty (2001)

Adı Duyulmamış Güzel Filmler

Konusu harika bir filmdir izleyip izlediğine pişman olacak kişi bence yoktur

ben de izledim bu filmi güzel bir filmdi..
  • bir de Tobey Maguire ve Charlize Theron un başrollerinde oynadığı

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası diye bir film var..

bu film izlediğim en güzel filmlerden biriydi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_c

Arkadaşlar bir film soracaktım ben 90larda yapılmış olması lazım aramama rağmen ismini bulamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

Filmin başında hamile bir kadın yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybediyor ancak çocuğunu dünyaya getiriyor. Çocuk bu olay yüzünden bazı doğaüstü güçlere sahip olarak doğuyor.. Teni bembeyaz, vücudunda saç da dahil hiçbir tüy yok.. Vücudundaki elektrik seviyesinden dolayı metalleri hareket ettirebiliyor, elektriğe karşı da aşırı duyarlı..Güneşe karşı hassas olduğu için güneşe çıkamıyor, bu sebeple bir evin bodrumundayaşıyor..Burada kendi kendine büyümenin de etkisi var mı bilmiyorum ama bir dahi haline geliyor( hatta odasındaki kitaplıkta duran bütün kitapları cümle cümle ezberlemişti).. Sonra bir gün birisine aşık oluyordu sanırım, bu yüzden artık eski asosyal hayatını bırakmaya çalışıyor, şapka ve gözlük kullanarak sokağa çıkmaya başlıyor hatta bir okula yazılıyor. Fakat burada da farklı birisi olduğu için dışlanıyor ve hakaretlere uğruyor..

Filmin sonunda da yıldırım çarpması sonun ölüyordu galiba.. Filmin adını bilen var mı?

film benim önerdiğim filimlerin arasındaki Powder----Türkçesi pudra olarak çevrilmiştir
  • Frailty (2001)

gerçekden beğendim
  • Snatch filmini ilk defa duyuyorum ben. deneyelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymanyak -- 6 Şubat 2009; 11:29:51 >
  • AUGUST RUSH
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

adı duyulmamış film ve Snatch hah

The Dark Knight desen bu kadar şaşırmazdım.

herkes bilmiyor arkadaşım. çok ünlü 1 film olsaydı koymazdım zaten buraya. bu arada

buda yeni şahane 1 film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 6 Şubat 2009; 19:38:32 >
  • BAslıgı görünce hemen daldım içeri bi kaç film tavsiyesi alırım diye ama bunların cogu herkes tarafından bilinen filmler arkadaslar yapmayın lütfen. Bilmediklerim de var içlerinden hepiniz saolun yine.

HotFuzz, Tropik Fırtına( yuh yani bu filmi duymayan mı var). Snatch, 3:10 to Yuma, Benx(Festivallerde falan o kadar gosterıldı) , Seytanın Oteli, Çöküş(oscar adayı), B13, 12 ANGRY MAN, SEVEN SAMURAY(Acaba bu filmleri duymayanlar Dünyalı'mı gercekten cok merak ediyorumbunların hepsi de bilinen sevilen filmler.

Benim tavsiyem Fransız yapımı olan Sekizinci Gün adlı bir film. Konu itibariyle Rain Man' e benziyor.Ama yönetmeni ve oyuncuları dünya capında tanınmıyor. Film ise muhtesem bir film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 6 Şubat 2009; 21:34:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

BAslıgı görünce hemen daldım içeri bi kaç film tavsiyesi alırım diye ama bunların cogu herkes tarafından bilinen filmler arkadaslar yapmayın lütfen. Bilmediklerim de var içlerinden hepiniz saolun yine.

HotFuzz, Tropik Fırtına( yuh yani bu filmi duymayan mı var). Snatch, 3:10 to Yuma, Benx(Festivallerde falan o kadar gosterıldı) , Seytanın Oteli, Çöküş(oscar adayı), B13, 12 ANGRY MAN, SEVEN SAMURAY(Acaba bu filmleri duymayanlar Dünyalı'mı gercekten cok merak ediyorumbunların hepsi de bilinen sevilen filmler.

Benim tavsiyem Fransız tapımı olan Sekizinci Gün adlı bir film. Konu itibariyle Rain Man' e benziyor.Ama yönetmeni ve oyuncuları dünya capında tanınmıyor. Film ise muhtesem bir film.

saydığın filmleri, filmlere gerçekten meraklı insanlar tabiki bilirlerde; arada sırada film izleyen ve sıkı takip etmeyen arkadaşlara yardımcı olabilecek 1 başlık aslında. bende sıkı film takip ederim ama arkadaşların tavsiyeleriyle yeni filmler keşfettim burda. ayrıca inan bana indiana jones u kovboy filmi sanan bir sürü kişide tanıyorum
  • @deliyimbiraz

Haklısın biyerde çünkü benim bile bilmedigim birçok film var bu konuda. Halbuki ben izlemesem bile cogu klasik kült filmlerini bilirim. Mesela bu Hurt Locker filmini ilk defa duyuyorum senden. Faydalı bi konu. Sinema sitelerinden 5-6 puan alıp da benim cok begendigim filmler vardır mesela.
  •  Adı Duyulmamış Güzel Filmler

afiş sizi yanıltmasın. spielberg in ilk filmlerinden biridir bu film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 6 Şubat 2009; 23:11:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

@deliyimbiraz

Haklısın biyerde çünkü benim bile bilmedigim birçok film var bu konuda. Halbuki ben izlemesem bile cogu klasik kült filmlerini bilirim. Mesela bu Hurt Locker filmini ilk defa duyuyorum senden. Faydalı bi konu. Sinema sitelerinden 5-6 puan alıp da benim cok begendigim filmler vardır mesela.

aslında sayılacak çok film varda emin olamıyorum bilinip bilinmediğine. sugarland express, mongol, city lights, modern times, great dictator, it's a wonderfull life, man on the moon, innerspace (içimde biri var) vs. Eski filmlerin bilinirliği tam 1 muamma aslında
  • Novaya Zemlya (Yeni Dünya) -2008
    http://www.imdb.com/title/tt1234435/

güzel bir rus filmi , seyretmenizi tavsiye ederim ama orjinal diliyle.. oyunculukları çok beğendim..

konusu ;
    rusyada idam cezasına çarptırılmış mahkumları hapisanelerin tamamiyle dolu olmasından dolayı güneşin hiç batmadığı bir adaya sınırlı yiyecek ve yakacakla bırakıyorlar.. mahkumların kendi aralarındaki hiyerarşik yapılanmaları, derin bir vahşet ki mahkumların birbirlerini keserek yemelerine kadar uzanan ve sonuçta yaşayabilmek dürtüsü ile güçlü ve zayıf olanın mücadelesi keskin bir dille anlatılmış..

çok yeni ve çok güzel 1 film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 7 Şubat 2009; 7:36:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: director

Kubrick in bence hak ettiği değeri yeterince görmemiş muhteşem filmi Barry Lyndon

http://www.imdb.com/title/tt0072684/

Mükkemmel bir film..
  • stardust cok sevdim..bana farklı geldi neden bilmem.pek muhabbeti gecitğini duymadım..bilmeyen vardır elbet.
    http://www.imdb.com/title/tt0486655/
    hayatında gördüğüm en güzel cadı "Michelle Pfeiffer".tabi bozulmamış hali :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: popeye85

stardust cok sevdim..bana farklı geldi neden bilmem.pek muhabbeti gecitğini duymadım..bilmeyen vardır elbet.
    http://www.imdb.com/title/tt0486655/
    hayatında gördüğüm en güzel cadı "Michelle Pfeiffer".tabi bozulmamış hali :)

yaw ne kadar güzel filmmiş. saol kardeş tavsiyen için. bayadır böyle güzel 1 film izlememiştim. nasıl atlamışım ben bu filmi hayret

çocuk romanları uyarlamaları hoşunuza giderse şu filmide tavsiye edeyim.

arzın merkezine yolculuk tarzı güzel 1 film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 8 Şubat 2009; 22:55:45 >
  • bu filmde hoşdu..friends dizisinin ross u oynuyo... acayip hoşuma gitti..aşklı maşklı bişi değil ama..
    http://www.imdb.com/title/tt0488085/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 9 Şubat 2009; 19:56:39 >
  • izlediğim filmleri kayda değer bulmazsam silerim..bu filmide izleyip silmedim oscarlık falan değil ama işte gençlik dizisi tadında baya sevdim...
    10 things i hate about you
    http://www.imdb.com/title/tt0147800/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 9 Şubat 2009; 19:58:14 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.