Şimdi Ara

Adidas response ayakkabı sepette 452 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
10
Favori
27.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim siparişim de hala "İşlem Sürüyor" aşamasında.

• Kargo takip de "İade isteği" yazıyor. Herhalde kargodan iade alacaklar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kargo subesine gittim, teslim etmediler, iade istegi olusturulmus firma tarafindan. yanlis urun gonderilmis galiba falan dedi ama herkese yanlis urun gonderilecek hali yok ya. sanirim magdur konusu acmanin vakti geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Altyazar kullanıcısına yanıt

Dağıtıma çıkıp geri mi şubeye döndü hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    yok ben subeye gittim vermediler. benim boyle bir talebim yok dedim. yine de vermedi.

• fiyat 3149 TL olmuş Adidas response ayakkabı sepette 452 TL  thh yolu gözüktü iade yapıyorlarsa, benim kargolanmadı bile

sitede hiçbir belge yok yalnız mesafeli satış sözleşmesi vs. Faturayı da kargolanınca görebilirsin diyor, kargolananlarda fatura var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Aralık 2023; 11:15:32 >
  • Boş kutu gönderip iade talep ediliyor sanırım.

İçinde ayakkabı olacağını da hiç sanmıyorum.

İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.

Adidas response ayakkabı sepette 452 TL
  • Kargo dağıtıma çıkarıldı,

Edit: Şu an Bende de iade isteği yazıyor. Getirmezlerse THH'ye gitmeyi sonuna kadar hak eden bir skandal bu. Sipariş aşamasında iptal bile etmediler, yolladılar iade isteği yapıyorlar. Beyefendilerdeki vurdumduymazlığa bak! Üründe outlet indirimi + Siber Pazartesi indirimi yazıyordu, yani piyasa fiyatı çok fazla yanlış fiyat girdik bahanesi de yok. Hepimiz topluca hakem heyetine gidelim.

Yurtiçi Kargo'nun üçkağıdına bak, alıcı kabul etmedi diyorlar. Bak sen! Şikayetlere kargoyu da ekleriz.

1 Aralık 2023 Cuma 11:07 Alıcı Kabul Etmedi (Ücret, Ürün Bedeli, Eksik İrsaliye/Fatura vb. Nedenlerle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 1 Aralık 2023; 11:21:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki böyle, iade edilecekse neden dağıtıma çıktı onu anlamadım

Edit: Bu çıkış tarihi ne böyle yeni fark ettim Gelecekten geliyor galiba kargom

Adidas response ayakkabı sepette 452 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 1 Aralık 2023; 11:18:52 >
  • Adidas response ayakkabı sepette 452 TL

Bende de iade isteği yazıyor şaka gibi :)

• bende de iade isteği yazıyor

• Thh ye başvursak sonuç alır mıyız ?

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle güzel bi metin hazırlayıp thh ye başvuralım koskoca adidasın yaptığı çakallıksa sonuna kadar gidelim

• Kargo şubesini aradım dibime kadar gelen kargoyu teslim etmiyorlar. Adidas toplu şekilde bütün paketleri iade almış. Direkt THH beyler toplu şekilde

• Şikayetvar'a, Cimer'e, THH'ye bildirelim Adidas'ı ve Yurtiçi Kargo'yu. Yurtiçi Kargo, sen kimsin alıcı kargoyu kabul etmedi yazıyorsun? Gönderici Adidas ürünü geri istedi yazsana! Göz göre göre sahtekarlık yapıp, Adidas'a laf kondurulmaması ve şikayet hakkımızın oluşmaması için bizimürünü kabul etmediğimizi yazmışlar ya. İlk kez böyle bir şey gördüm.

• Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Dağıtıma neden çıkarttılar anlamadım, teslim etmezler mi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt

Muhtemelen üstte arkadaşın yazdığı gibi, biz eve götürdük alıcı kabul etmedi falan yazmak için dağıtıma çıktı gösteriyorlar.

• adidasın müşteri hizmetlerini arayamıyor muyuz?

• Yurtiçi Kargo'yu aradım, ne oldu dedim ADİdas bunlara mail atmış bunlar da ışık hızıyla aksiyon alıp kargoyu dağıtımdan çekmiş. Sen ben Yurtiçi'ne kayıt açsak 10 günde yanıt gelmez, Adidas'ın bir maili ile saniyesinde aksiyon almışlar. Ülkede her yer güçlüden yana. Yarım saat geç görseler gönderi teslim edilecekti halbuki. Bu arada kimse piyasa fiyatı çok yüksek ürünü ucuza almışsınız, tabii ki göndermemek hakları demesin çünkü yukarıda dediğim gibi outlet + Siber Pazartesi indirim yazıyordu. Yani gayet de bu fiyata satışa sunulacak bir üründü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 1 Aralık 2023; 11:49:27 >
  • yenisi gelmiş bunu da alın Adidas response ayakkabı sepette 452 TL 

https://www.adidas.com.tr/tr/questar-flow-nxt-ayakkabi/FY9560.html

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.