Şimdi Ara

Adidas VARIAL II Erkek Spor Ayakkabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 ay önce aldığım ve en fazla bir kaç defa giydiğim sıfırdan farkı olmayan ayakkabılarımı numarası küçük geldiği için satıyorum. Bu ayakkabılarım küçük geldiği için bot almıştım ve eskişehirde kar ve soğuk şiddetli geçtiği için botları giydim ve adidasları giyme şansım olmadı beğenerek aldım ayakkabılarımı fakat 42 numaranın küçük geldiğini farkettim botlarımıda alırken 43 numara olarak almıştım sadede gelirsek ayakkabıların resimlerini paylaştım sıfırdan farkı yoktur 290tl ye aldım 2-3 defa giydim ve 160tl ye satıyorum orjinal adidastır kesinlikle şüpheniz olmasın gerçekten benim için zarar ancak satmassam sağda solda çürüyüp gidecek onun için satma gereği duydum. Fiyat sondur bu fiyata bu ayakkabı alınamaz isteyen arkadaş pm veya burdan iletişime geçebilir. Ayakkabı 42 numaradır.

Adidas VARIAL II Erkek Spor Ayakkabı Adidas VARIAL II Erkek Spor Ayakkabı Adidas VARIAL II Erkek Spor Ayakkabı Adidas VARIAL II Erkek Spor Ayakkabı Adidas VARIAL II Erkek Spor Ayakkabı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.