Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotası kısaca kotalı internet neden var? Gerçekten “Adil” mi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
4
Favori
11.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapacak bir şey yokmuş, öyle diyor Mesut Bey. O zaman bende bir soru sorayım. Yetmedi mi! Doymadınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes onceden bir sempatin sevilen yuzun vardi forumda ne zaman bi yerlere yamanmaya basladin para nerden gelse reklam nerden gelse oraya kaydin burda herkesin tepkisini cektin simdi de bana neden appleci samsungcu btk ci diyorlar diye agliyorsun.

• çok gülünç bir yazı iss'lerin gözü o kadar aç ki adamların zarar ederiz dediği şey kârdan zarar varın nasıl sömürüldüğümüzü buradan anlayın
    bide netflix youtube isslere para vermiyormuş neden versin??? adamlar zaten serverlerina para ödüyor server alıyor bide size mi para ödeyecekler hahhahah
    bu mantıkla bakarsak dünyadaki tüm internet faturalarından internetin mucidine vergi keselim ?? (eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak)
  • Taraflı bir yazı olmuş maalesef

• Bir de böyle milleti aptal yerine koyan haberlerle kotadan köşeyi dönen firmaların işini kolaylaştırıyorsunuz. Sanki kota düşük altyapı yüzünden varmış biz de buna katlanıyormuşuz diliyle yazılmış taraflı art niyetli aptal yerine koyan bir haber. Akk eğer adil kullanımı temsil etseydi para ile bu limiti arttırmak mümkün olmazdı. Dediğim gibi bu ülkede her kademede insanlar birbirini aptal yerine koymaya koşullu olarak yaşıyor ama insanlar aptal değil. Akk kâr düzeyini en yüksek de tutup hizmeti daha çok miktarda satabilmek için uydurulmuş akıl dışı aptalca bir ticari hiledir. Türkiye gibi dandik ekonomisi olan bir ülkenin dayandığı reel ekonomi değerleri bunlardan ibaret. O yüzden paramız değersiz o yüzden enflasyon var. Çünkü dönüp dolaşıp birbirimizi parmaklamak dışında yapabildiğimiz başka bir ekonomi planımız yok.

• Bazı arkadaşlar ayın birinde hızlar normale dönünce sistem kaldırıyor diyor da herkes ayın biri olunca Internete aynı anda yüklenemiyor ayrı vakitlerde sisteme yüklendiği için hatlar kaldırıyor bir bölgede çok yuklenme olunca çocuğu defa hız düşüyor zaten burdan bile alt yapının kaldırmadığı ortaya çıkıyor

• Türk Telekom müdürlüğüne gidip internetimizi kapattiriyoruz. Size interneti neden kapattiginizi yazmanız için bir kağıt veriyorlar, o kağıda akk hakkında şikayetimizi yazıyoruz. Bir kaç ay interneti mobilden sadece önemli ihtiyaçlar için kullanıyoruz ve bekliyoruz. Göreceksiniz gerçekten sonuç daha iyi olacak, yeni kampanyalar yapmak zorunda kalacaklar akk kalkmasa bile kotalar artacak. Bu yazdığımı kaç kişi yapabilir, iki ay sonra taahutum bitiyor ben kapatıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122
    Madem "altyapı yetersiz" o zaman fiyatları düşürsünler?

shhh sessiz ol, 5 liraya akaryakıt alan millet bu haliyle son derece mutluyken niye yani gerek yok böyle tartışmalara.
  • Sanki birilerine "forumda bu akk konusunu barındırıyoruz ama yönetimce destek vermiyoruz" mesajı vermek için açılmış bir konu gibi geldi bana.

• Lazeran kullanıcısına yanıt
    Artık alıştım ben o engele. Tıklamadan hemen vpn eklentisini aktif ediyorum

Bir de bu linkteki internetin adı neydi acaba? İngiltere'nin bir sağlayıcısıydı bildiğim kadarıyla. Bir arkadaş mesajında paylaşmıştı ama bir daha bulamadım o mesajı.

Bir de konuyla ilgili olarak, altyapı yetersiz falan deniyor ama ben inanmıyorum. Altyapı yetersiz olsa da bu bahane olamaz. Forumda bir arkadaş bununla ilgili konu hazırlamıştı. Mesela belirli saatlerde hızlar yavaşlatılabilir ama kota olayı tamamen saçmalıktır. Zaten altyapı yetmese üstteki arkadaşın da dediği gibi ayın başında yenilenen kotada nasıl kesintiler veya ciddi oranda hız düşmeleri olmuyor?

Ben tamamıyla karşıyım bu kota uygulamasına .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 17 Eylül 2016; 16:13:00 >

• ya varya şu interneti kökten kesselerde kurtulsak akk yüzünden resim bile açamıyom çıldırıcam ya sinir harbi oldum psikolojim bozuldu hiç vermesinler daha iyi bu nasıl bi hizmet

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Madem altyapı eksik Ronaldoyla FİBERLİYOZZ diye reklam filmi çekmeyecek altyapıya yatırım yapacak.

• AKK nin sebebi altyapı yetersizliği değildir, olamaz. Herkes açıklamış bunu zaten daha fazla açıklamaya gerek yok. Asıl sorun son zamanlarda yok AKK kaldırılıyor yok aslında AKK faydalı birşey diye haber yapmaya başladılar. Azıcık gözü açılan insanları tekrar uyutmaya susturmaya, haksızlarştırmaya çalışıyorlar.

• AKK uygulamasının somut bir dayanağı, nedeni yoktur. Amaç para kazanmaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Bey AKN bu kadar savunulurdu ancak ben para karşılığı değil araştırma yapamadığınız ve BTK'yi aklamak için bir yazı olduğunu düşünüyorum

1_Öncelikle ABD'de AKN kaldırıldı
    http://www.turk-internet.com/portal/yazigoster.php?yaziid=53321

2_Avrupada da pek çok ülkede AKN yok hadi bulgaristanın nüfusu az diye onu görmezden gelmişsiniz ya buyurun nüfusu TR'ye yakın(80,62 milyon 2013 rakamı) Almanya'da Sınırsız internet fiyatları

http://m.unitymedia.de/produkte/internet/

3_Sizin bu BTK'yı aklama sevdanız hükümete şirin gözükme çabalrınız yeni değil DH'nin diğer editörlerinin görüşlerini bilmiyorum ama iktidar güzellemesinde Sanırım SDN'yle yarışıyorsunuz tabi siz şu RTE iPhone'u incelemesiyle bir adım daha öndesiniz

https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/19000lik-iPhone-6-ve-iPhone-6-RTERDOGAN-Edition-inceleme-videosu.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Evet bedelini öderseniz var. 99TL 25Mbps internet :)

Ben 80TL ödüyorum ve 50Mbps 250GB kotalı paket yanında Teledünya HD paketini bedava kullanıyorum.

Yazıda zaten ihtiyaca göre kullanıma yönlendirme için kota olduğundan söz ediyorum.

Tek bir yeri alıntılayıp kestirip atmak çözüm getirmez.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

şuanki kullandığın paketi 160tlye almaya razıyım bağlayabilen varsa gelsin bağlasın her ay parasını vereyim sıkıntı yok ankara keçiören
  • Bizim bulgaristanda bile akk yok. 3 dünya ülkesiyiz kanıtıda burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 17 Eylül 2016; 16:33:46 >
  • anlaşılan bu konularda bilgin yok yada bilmezlikten geliyorsun mesut bey ekran kartı ram incelemeye devam et siyaset sana yakışmıyor
  • Dünyadan bi haber, haber yapıyorsun mesut, teknoseyirin son Akk videosunu izle sadece, durust haber nasıl yapılır belki az fikrin olur. Reklam için seni sen yapan forum ahalisini satma. Dünya daki uygulamalar belli, yeniden Amerikayı kesfetmeye gerek yok, Kınıyorum seni.

• Evde sadece dizi izleyerek 50 GB'ı bitirdim. Türkiye'de internet kullanımının az olması zaten kotaların olması. 3 bit'e düşünce internet kullanılmaz hale geliyor da ondan. İnternete öküz gibi para veriyoruz şurada aldığımız 2.8 bit internet. Forumda banlanma olmasa neler yazacağım da. Kendime saklıyorum sevgi sözcüklerini. Sizin gibi düşünen insanlar yüzünden bu ülkede bir bok değişmez. Sizin kafanız ancak yalakalığa ve ranta çalışır.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.