Şimdi Ara

Adil Kullanım Noktası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaklaşık 8 senedir internet kullanıyorum, sınırsız, zamanında çok indirme yaptım 16gb'lara varan indirmeler toplamda 200gb i aşan indirme yapmışlığım oldu, youtube, facebook twitter, online oyunlar o biçim fakat ilk defa bu gün adil kullanım noktası diye bir saçmalıkla karşılaşıyorum. Bu güne kadar ben hiç rastlamadım, az önce TTNET sayfası açıldı ve hızınız 3MBPS'ye indirildi şeklinde bir bildirim aldım. Bu güne kadar böyle bir şeyle karşılaşmamıştım bu gün nasıl oluyor. Sadece Steam'dan oyun oynuyorum onun haricinde arda twitter ve youtube'dan video izliyorum. Benim şaşırdığım taraf bunca zaman daha fazla internet kullandığım dönemler olmuşken neden ilk defa şimdi aşılıyor bu paket? Ya da şöyle mi sormalıyım, daha önceden de aşıyordum fakat şimdi mi bildirim yollamak geldi akıllarına? Sizce durduk yere bu bilgilendirmenin geliş sebebi nedir?

• Hep vardı normal ay başında tekrar aynı hızına çıkacak.
  • 2 yildir var buyuk ihtimalle akn niz 50 veya 75 gb dir . Akn nin sebebi internet hatlaeinda yigilma olmamasi icinmis ama 200 tl verince yogunluk felan olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni hayrete düşüren daha önce rastlamamış olmam. Oysa ki bu ay diğer aylara nazaran ekstra internet kullanmadım... Teşekkürler arkadaşlar.

• a.k.k vardı zaten ancak sizin akk nizin 200GB bir sınırı varsa bunu görmeniz nadir olacaktır elbet

• banada denk gelmiyor ama yavasliyor indirme yaparkene anliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.