Şimdi Ara

Adım Adım 80 lvl Sadece EMEK!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • emek hırsızları zaten yaptıklarından utansa hf kullanmaz gelip özür mü dileyecek allah aşkına :) adam alışık zaten. oyun içinde binlerce küfür yerler miğdeleri kaldırır. Allaha şükür tek küfür yemedim. Ama oyun içinde hf kullananlara dümdüz gidiyorum haberleri olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: azeroth_

emek hırsızları zaten yaptıklarından utansa hf kullanmaz gelip özür mü dileyecek allah aşkına :) adam alışık zaten. oyun içinde binlerce küfür yerler miğdeleri kaldırır. Allaha şükür tek küfür yemedim. Ama oyun içinde hf kullananlara dümdüz gidiyorum haberleri olsun...

Ben artık bdw falan girmiyorum.Girersem çünkü cok günaha giriyorum aynı zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HipmodeLs

quote:

Orijinalden alıntı: Brscngznc

quote:

Orijinalden alıntı: HipmodeLs

quote:

Orijinalden alıntı: Brscngznc

Hayırlı olsun. Emek vermişsin kasmışsın takdir ettim. Ben emek vermeden kasıyorum, para veriyorum. Bir oyun için gözlerimi pörtletip klavye tuşlarını silemem ben. Benim yaptığım, HF kullanmak kötü birşeyse senin yaptığın bundan 10 kat daha kötü. Bırakın allah aşkına. Kasarım HF ile lvlimi çıkarım dolaşırım dışarta TVmide izlerim. Manyak gibi sabah 10:00'dan sabah 5:00'a kadar oturamam ben bilgisayar başında kafayı yemedim daha. Ayrıca size iyi kasmalar 83'üde görürüz inşallah...

Bu arada o başlıktan ismimi silmeni talep ediyorum. Aksi takdirde sildirmek zorunda kalacağım.

BU SADECE OYUN ARKADAŞLAR FARKINA VARIN ARTIK!

Öncelikle helal olsun diyorum.Tebrikler inş.83'üde görürsün.
    @Brscngznc

Yazdıgın mesajın konuyla alakası yok sen arkadası illegal program kullanmakla suclamıssın zannedersem okuduklarımdan bunu anladım.Arkadaşta kullanmadıgını kanıtlamak için böyle bir şey yapma geregi duymus,ama senin adamdan özür dileyecegine illegal programın faydalarını anlatmıssın bize.Konunun sahibi bir özürü hak ediyor.İllegal programla kasıp kasmamak sana kalmış bir şey nasıl ki kimse emegiyle kasanlara birşey demiyorsa sanada birşey demeyeceklerdir diye umuyorum cunku artık herkes alıştı.Bölüm bile alıştı eskiden malum programın ismini mesajlarında yazanlar şikayet edilirdi.Şimdi konusu bile açılıyor.
    Ama arkadaşımız bir özürü gercekten hakediyor.

Dikkatli oku. İftira atma. Ben arkadaşa illegal program kullanıyorsun diye birşey söylemedim. Sadece muhakkak o partylerde bulunmuşsundur dedim. Ayrıca benim konuma iyi olmuş yazmayın allah bilir moradonda para dileniyorsunuzdur dedim. Ben açık konuşurum ama en azından üslubuma dikkat ederim. İftira atmam... Polemik yaratmakta ısrarcısınız fakat artık benimle ilgili mesajlarla ben ilgilenmeyeceğim.

Dikkatli okudum ve bu sonuc cıktı.İftira atmıyorum ama arkadaşımız bunu aldıgı ss ler ile her turlu ispatlamıs ama sen biz özür bile dilememişsin.Gerisi sana kalmıs.

Bana iyi olmuş yazanların benden özür dilemesi gerekir asıl. Ayrıca arkadaşımızdan özür dilerim dilencilik biraz abartılıydı bir anlık hışımla yazdım. Dikkat ediyorumda her yorumumdan sonra senin yorumunu görüyorum @HipmodeLs. Helal olsun bile yazdım yukarıda oku. Emeğinle gelmişsin yazdım. Sen bana hala ssler ile ispatladı diyorsun. Bu konu burda bitsin. Kimsenin ahı kalmasın bende. Kime ne dediysem geri alıyorum kardeşim. Yeter. Polemik yaşayıp ban yiyemem ben. Böyle şeylere gelemem... Sizden ticket yardımı istedik geldiğimiz noktaya bak. Bitsin artık!

İyi günler, saygılar...

• Sevgili Master Senı Oyundan Tanırım Çok Temiz Bir Oyuncusun Hayırlı olsun Bu Arada.
    JamiSon'la SenLe Çok Kastı Paramun'da :)
  • Hayırlı Olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jami

Sevgili Master Senı Oyundan Tanırım Çok Temiz Bir Oyuncusun Hayırlı olsun Bu Arada.
    JamiSon'la SenLe Çok Kastı Paramun'da :)

Çok iyi hatırladım kardeş oyunun oyun olduğu zamanlar sende temiz bi insansın teşekkür ederim.

@Brscngznc Kardeşim haklısın zaten tek beklediğim küçük bi özürdü. Teşekkür ederim ben artık bu konuya
    yorum yazmayacağım. Forum sayfasını kullanmayı pek bilmiyorum ama konuyu Karakter tanıtımına çevirebilirsek çok sevinirim.
    Kardeşimiz hatasını anlamış kötü bi niyetide yokmuş. İyi geceler herkese.
  • Bu zamanda az kişi bilir gb almadan gosp ile kasmadan oyunun zevkini almayı. Worm lerden çıkan paper giysilerden, folktaki fp lere, kutulardan çıkan silahlardan, npc de satılan silahlara chitin ve shellere kadar oyundaki her itemin tadına bakmak kadar güzeli yok bence. Ayrıca exp kasmak da eğlencedir. Amaç 83 lvl karakterle 1 milyon np kazanmak ise, hiç hf ile gold ve premium ile uğraşmayın derim. Gidin parayı bayılıp 83 lvl 1milyon np li char alın ve 83 lvl 1milyon np li charınız olsun. Bu kadar basit.
  • Way be Resimdekilere ßak Hepsi Eski doStlarım Ey Büyük Olympia

http://img202.imageshack.us/img202/4720/121u.jpg

http://img30.imageshack.us/img30/1327/119yn.jpg

Sinik 4Matador memoli21 off offf

• quote:

Way be Resimdekilere ßak Hepsi Eski doStlarım Ey Büyük Olympia

http://img202.imageshack.us/img202/4720/121u.jpg

http://img30.imageshack.us/img30/1327/119yn.jpg

Sinik 4Matador memoli21 off offf

Geçen sene bu zamanlar gerçekten güzeldi oyundaki en eğlenceli yılımdı diyebilirim. Önce paramunda biraz takılırdım akşama doğru
    arkadaşlar gelir boro ds yada balog keser exp e devam ederdik bu arada ventrillo da açık sürekli sohbet halindeyiz
    ama ne makaralar tadına doyamıyorum o günlerin bu SS ler çok güzel hatıralarla dolu. Neyse cz de boro ds filan yaparken illaki bir
    iki kere slot basılırdı. Sinir katsayımız iyice yükselince PK ya çevirirdik party yi ama ne zevk ya hiç unutmam
    oyun rezalet ama arkadaşlıklar unutulcak gibi değil.

• Dostum sakın yanlış anlama ama elle kasmak bu zamanda ameleliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastReturn

Dostum sakın yanlış anlama ama elle kasmak bu zamanda ameleliktir.

Nehadar gerçekçi bi yorum olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orijinalden alıntı: LastReturn

Dostum sakın yanlış anlama ama elle kasmak bu zamanda ameleliktir.

Nehadar gerçekçi bi yorum olmuş

İnanın geçen sene bu zamanlar özellikle 2 ay öncesi kasım aralık gibi filan kxp bukadar
    sapıtmamıştı bakın kasılcak fazla yer yok zaten eslantta DS ve Paramun ve DK da hep legal
    oyuncular kasardı ve koxp kullananlar barınamazdı en azında Olympia için durum bu. Ben daha yeni kasmadım karakterimi
    bunlar geçen seneki SS ler çoğu, ama şu an olsa Koxp la kasacağıma kasmam daha iyi oynamak zorunda değilim bu oyunu nihayetinde.
  • gorende zannederki

Ülkeye
    Millete
    Vatana
    veya Dine faydali iş yapmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

gorende zannederki

Ülkeye
    Millete
    Vatana

Ben böyle saçma sapan bi yorum görmedim ne ilgisi vatanla milletle dinle
    oyun bu yaw sinirlerimi zıplattın durduk yere.

Ben vatana millete hayırlı bi işi yapıyorum özel yaşamımda ama orası seni hiç mi hiç ilgilendirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostangel

quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

gorende zannederki

Ülkeye
    Millete
    Vatana

Ben böyle saçma sapan bi yorum görmedim ne ilgisi vatanla milletle dinle
    oyun bu yaw sinirlerimi zıplattın durduk yere.

Ben vatana millete hayırlı bi işi yapıyorum özel yaşamımda ama orası seni hiç mi hiç ilgilendirmez.

yanlis anlasilmasin

benim senin emekle 80 olmanda hic bir garezim yok

tek demek istedigim 1000 lerce saati bombos bir ise harcayip bununla ovunmek

emekle kasip zevk alabilirsin buna hic lafim olmaz

• MaSter Sorma Dostum Çok Güzel Günlerdi Birbirimize Sahip Çıkar BDW Gem Vs birbirimizi İdare Ederdik Kimsenın Hakkı Kımseye Geçmesdı Valla Oyun Çok Karıştı Koxp Küfür Oyundan Atma Felan Canıma Tak Etti ßende Charlarımı Satıp Real'e Dönmek İstedim Sağ Olsun Forumdaki doStların Yardımıyla Charlarımı Sattım
    Mutluyum

Bu ARada Master Profilime Bakı Ver Charlarımın Resimleri Var Hatıra Olarak Of ki Ne Of Süper Günlerdi ßea

CeFurkan Senıde Uyarıyorum Mesajlarına Dikkat Et
    Herkes Senın Gibi Koxp Kullanarak Char Satarak ßeslenmiyor Herkesi Kendın Gibimi Görüyorsun
    ßizde İstedek 4 5 Güne 83 Char Kasarız..

Emeğimizle Kasıyoruz Satıyoruz Senın Gibi Sahte yollardan Milletin Paralarını Almıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jami -- 1 Şubat 2010; 15:45:08 >

• Helal olsun ne diyelim iyi kasmışsın .
  • helal olsun
  • quote:

MaSter Sorma Dostum Çok Güzel Günlerdi Birbirimize Sahip Çıkar BDW Gem Vs birbirimizi İdare Ederdik Kimsenın Hakkı Kımseye Geçmesdı Valla Oyun Çok Karıştı Koxp Küfür Oyundan Atma Felan Canıma Tak Etti ßende Charlarımı Satıp Real'e Dönmek İstedim Sağ Olsun Forumdaki doStların Yardımıyla Charlarımı Sattım
    Mutluyum

Bu ARada Master Profilime Bakı Ver Charlarımın Resimleri Var Hatıra Olarak Of ki Ne Of Süper Günlerdi ßea

CeFurkan Senıde Uyarıyorum Mesajlarına Dikkat Et
    Herkes Senın Gibi Koxp Kullanarak Char Satarak ßeslenmiyor Herkesi Kendın Gibimi Görüyorsun
    ßizde İstedek 4 5 Güne 83 Char Kasarız..

Emeğimizle Kasıyoruz Satıyoruz Senın Gibi Sahte yollardan Milletin Paralarını Almıyoruz.

Sahte yollardan milletin paralarını almak ne demek ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.