Şimdi Ara

YKS Günlüğüm - Adım Adım TYT ve AYT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumdaşlar aylardır yazmıyorum 10. sınıf 93.3 ortalamayla bitti ve 9. sınıfa göre baya dolu geçirdim. Daha iyisi olabilir miydi olabilirdi. Ana mesajı güncelledim günlük paylaşımlara buradan devam edeceğim sağlıcakla kalın:)
    Son zamanlarda uyguladığım programım
    05.00 kalkış
    05.00 - 07.00 ders
    07.00 -18.00 okul + kurs + eve dönüş
    18.00 - 20.00 akşam yemeği + ai bot ile 30 dakika ingilizce çalışması(mola niyetine) ve mola
    20.00-22.00 ders
    Haftasonu kurs olmadığından daha uzun süre çalışabiliyorum tabii

Şu an program tam oturmadı 1 saat az çalıştığım oluyor günde ama az çok böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 6 Ekim 2024; 22:55:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen koc üniversitesi hedefle bence ya da bilkent

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrol10 K kullanıcısına yanıt
    Keşke ama çok yüksek sıralamaları
    Koç bilgisayar ilk 100 alıyor mesela

• 07.10.2024

2 saat TYT fizik
    Sözel ders ödevleri yüzünden pek vakit kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 8 Ekim 2024; 6:41:50 >
  • Çalışmaya devam...
    Yarın okuldan sonra TYT denemesi olacak fakat yorgun olacağım için çok ümitli değilim.
    Son 3 TYT denemem 70 85 ve 75
    70 olanı okulda oldum.
    85 ve 75 olanları ise evde oldum.
    Okuldan sonrası yorgunluğun da etkisiyle beraber bu denemede 70 bekliyorum yarın görüşürüz :)
    Yavaş yavaş düzeleceğiz inşallah
    Okulda 90-95 yapanlar var matematik konusunda özellikle gerideyim. Maalesef şu an 9. sınıfı dinlememenin acısını çekiyorum. Önümde 2 yıldan az bir süre var umarım hayallerim uğruna sonuna dek bu işi götürebilirim.

Biliyorum neredeyse kimse okumuyor ama günün birinde başardığımda en baştan hepsini tek tek ben okuyacağım

• Bilgi sarmal intro olduk 78 net yaptım.

Sonuç:
    Türkçe: 28.75 net (31D 9Y)
    Sosyal: 13.75 net (15D 5Y
    Matematik: 21.75 net (23D 5Y)
    Fen: 13.75 net (15D 5Y)
    - 9. sınıf fen derslerinde konu eksiklerim var 10. sınıf fena değil. Bu denemenin feni kimya hariç kolay-orta idi.
    - Türkçe'de neredeyse 30 altına düşmüyorum (şu ana kadar max 35 net gördüm) ama dil bilgimin kötü olduğunu fark ettim. 5 paragraf 4 dil bilgisi yanlışım var ki dil bilgisi sorusu paragrafa oranla çok az.

Matematik konusunda çok kötü değilim ama geometrim baya kötü (Mat 20 net geometri 1.75 net)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 11 Ekim 2024; 23:22:19 >
  • 11. sınıfta sayısal derslerini sağlam temel atarak ilerletmeye ve aynı zamanda TYT çalışmaya çalışıyorum. TYT netlerimde şu anlık bir gelişme maalesef yok.

• Evet, yakın zamanda birkaç denemeye girdim. Başarabilecek miyim bilmiyorum ama elimden gelenin fazlasını yaptığıma eminim. Şu an okulda denemeler oluyor ve çoğunlukla kolay yayınlar (Bugün harbi zordu ama :)) yapıyorlar. 11 denemelerinin soru sayısı zorluğu vs değişiklik gösterdiği için bugün onlar hakkında pek bilgi vermeyeceğim. AYT sayısal için ayrı bir çaba sarf ediyorum. Dün Eis yayınlarının deneme sınavı yapıldı. Harbi basit bir sınavdı. Basit düzey bilgi isteyen sorular vardı ve 95 net yaptım. Çok takılacak bir durumu olduğunu düşünmüyorum. Asıl gerçekliğe gelecek olursak bugün Orijinal yayınlarının denemesine girdim. Deneme boyunca resmen sınandık. Aşağıdan mikrofon ile bağıran mı dersin yoksa koridordan gelen kavga sesleri mi dersin :) Türkçe netimi etkilediğini düşünüyorum. Neyse artık neticeye gelelim. 75 net çıktı. Daha iyi bir ortamda 80 yapardım diye düşünüyorum. Sosyal aşırı bilgi istiyordu ki bende hiç yok. Matematik orta seviye denilebilirdi. Fen de fena değildi. 11 sonuna kadar orta zor denemelerde bile 90 netin üstüne çıkmam gerek. Şimdilik sağlıcakla kalın :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.