Şimdi Ara

YKS Günlüğüm - Adım Adım TYT ve AYT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumdaşlar aylardır yazmıyorum 10. sınıf 93.3 ortalamayla bitti ve 9. sınıfa göre baya dolu geçirdim. Daha iyisi olabilir miydi olabilirdi. Ana mesajı güncelledim günlük paylaşımlara buradan devam edeceğim sağlıcakla kalın:)
    Son zamanlarda uyguladığım programım
    05.00 kalkış
    05.00 - 07.00 ders
    07.00 -18.00 okul + kurs + eve dönüş
    18.00 - 20.00 akşam yemeği + ai bot ile 30 dakika ingilizce çalışması(mola niyetine) ve mola
    20.00-22.00 ders
    Haftasonu kurs olmadığından daha uzun süre çalışabiliyorum tabii

Şu an program tam oturmadı 1 saat az çalıştığım oluyor günde ama az çok böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 6 Ekim 2024; 22:55:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen koc üniversitesi hedefle bence ya da bilkent

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrol10 K kullanıcısına yanıt
    Keşke ama çok yüksek sıralamaları
    Koç bilgisayar ilk 100 alıyor mesela

• 07.10.2024

2 saat TYT fizik
    Sözel ders ödevleri yüzünden pek vakit kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 8 Ekim 2024; 6:41:50 >
  • Çalışmaya devam...
    Yarın okuldan sonra TYT denemesi olacak fakat yorgun olacağım için çok ümitli değilim.
    Son 3 TYT denemem 70 85 ve 75
    70 olanı okulda oldum.
    85 ve 75 olanları ise evde oldum.
    Okuldan sonrası yorgunluğun da etkisiyle beraber bu denemede 70 bekliyorum yarın görüşürüz :)
    Yavaş yavaş düzeleceğiz inşallah
    Okulda 90-95 yapanlar var matematik konusunda özellikle gerideyim. Maalesef şu an 9. sınıfı dinlememenin acısını çekiyorum. Önümde 2 yıldan az bir süre var umarım hayallerim uğruna sonuna dek bu işi götürebilirim.

Biliyorum neredeyse kimse okumuyor ama günün birinde başardığımda en baştan hepsini tek tek ben okuyacağım

• Bilgi sarmal intro olduk 78 net yaptım.

Sonuç:
    Türkçe: 28.75 net (31D 9Y)
    Sosyal: 13.75 net (15D 5Y
    Matematik: 21.75 net (23D 5Y)
    Fen: 13.75 net (15D 5Y)
    - 9. sınıf fen derslerinde konu eksiklerim var 10. sınıf fena değil. Bu denemenin feni kimya hariç kolay-orta idi.
    - Türkçe'de neredeyse 30 altına düşmüyorum (şu ana kadar max 35 net gördüm) ama dil bilgimin kötü olduğunu fark ettim. 5 paragraf 4 dil bilgisi yanlışım var ki dil bilgisi sorusu paragrafa oranla çok az.

Matematik konusunda çok kötü değilim ama geometrim baya kötü (Mat 20 net geometri 1.75 net)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 11 Ekim 2024; 23:22:19 >
  • 11. sınıfta sayısal derslerini sağlam temel atarak ilerletmeye ve aynı zamanda TYT çalışmaya çalışıyorum. TYT netlerimde şu anlık bir gelişme maalesef yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.