Şimdi Ara

Adıma gelen tebligat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2 saat önce 0544le başlayan özel numarayla bi kadın aradı. Adımı soyadımı söyleyip tebligat alıp almadığımı sordu. Almadım dedim ki almadım tebligat falan. Ankara 6. Sulh ceza mahkemesi, para cezası falan dedi. 24 saat içerisinde e devlet ve uyap'a düşer dedi. tam hatırlamıyorum konuşmayı şuan o anın heyecanıyla. Bu neyin tebligatı olabilir sosyal medyada yazdığım bişeyden falan olabilir mi? Reel ismimle de takılmıyorum doğru düzgün. Karakola falan gitmeli miyim bilirler mi? Benzer bişey yaşayan ya da bilgisi olan varsa bi yol göstersin lütfen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tebligat gelince bakarsın ne olduğuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alsflspflzlx A kullanıcısına yanıt
    İki ihtimal var; arayan kişi dolandırıcı olabilir. Şuna dikkat edin, başta arayıp böyle bir bilgi veriyorlar, bilinçaltınıza bu bilgiyi işledikten sonra 4-5 gün sonra emniyetten/savcılıktan arıyoruz isminiz şu olaya karışmış vs. Diye bir şekilde menfaat elde etmeye çalışıyorlar. Yoksa sulh ceza mahkemesinden hakkınızda bir karar çıkması halinde sizi telefonla arayıp bilgi vermezler. Tebligat gelir, evde yoksanız kapıya haber kağıdı yapıştırılıp komşunuza haber verilip tebligatınız muhtara bırakılır.
    Diğer ihtimal biri şikayetçi olduysa eğer işini hızlandırmak ve sizi rahatsız etmek adına erkenden ulaşmaya çalışıyor olabilir.

Ama bir dolandırıcılık ağına çekmeye çalışma ihtimalleri yüksek görünüyor. Bir çok müvekkil ilk böyle bir arama sonrası başka aramalarla iradeleri sakatlanarak dolandırıldı ve ciddi paralar kaybetti. Dikkatli olun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alsflspflzlx A kullanıcısına yanıt
    Bizide aradı öyle bir kadın varlik şirketinden bilmem kaç yılından 1000 TL borç var bir telefon numarası söylüyor onun üzerindeymiş borç annemde baktı numaraya kullandığı bir numara değil gittik kadın icraya vereceğiz falan diyodu gittik muhtara tebligat varmı diye yok dedi bıraktık bizde baya taciz etti bu bizi ama icra falan gelmedi yani bu arada eğer tebligat internet üzerinden gelirse o esas alinmaz fiziki tebligat esas alınır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu gibi şeyleri ciddiye almayın adınıza bir dava açılmış olsa zaten Uyap Vatandaş portalında görünür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.