Şimdi Ara

Adını hatırlamadığım film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir film hatırlamaya çalışıyorum, iki adam zaman makinası yapıyorlar ve makinayı çalıştırınca geçmiye gidiyorlar. önce anlamıyorlar sonra binadan çıkınca kendilerinin binaya girişlerinin görüyorlar falan filan.... yardımcı olursanız sevinirim....Avrupa filmi olması lazım...

• selam
    bir film vardı yamyam işkencesini izliyicektim film yasaklanmıs bulamadım ama yınede sansımı denıyeım dedım buldum sandım fılmı bı sıtede izliyorduk film o kadar sardı ki hiç yamyam goremedım :) bıe de baktım baska fılmı ızlıyormusum neyse fılmde 2 arkadas var bırı zencı degerı sarısın bı cocuk unıversıte ogrencısı kızıl saclı kadınlardan hıc hoslanmaz ama kızıl saclı bı hatunla tanısıp yatarla ve onu sevmeye baslar devamını hatırlamıyorum bu kadar bılgı yeter mı o fılmın adını bulmaya bır de kız kanserdı sanırım bı de soyle bı sahne vardı zencı cocuk sex yaparken saldırıya ugramıstı bu kadar hatırlayabılıyorum :) fılmı gercekten merak edıyorum ılgınırsenız sevınırım :)
  • Arkadaşlar filmin konusu: kadın küçüklüğünde ileride kendisine verilmesi kendine mektup yazıyordu. Seneler sonra posta şirketinde çalışan Adam mektupları kadına veriyor. Kadın küçükken sevdiği Ada'mla mektupta yazdığı tarihte buluşuyor. Hatta mağara gibi Bi yerde sandık buluyor küçükken gömdüğü. Kardeşini de seneler sonra görmeye gidiyo. Bu tarz bi şeydi yanlış anlatmış olabilirim ama umarım anlayan olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Filmin ismini hatırlamıyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.