Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığım Oyun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
5.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • metin 2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AFV kullanıcısına yanıt
    DeathSpank adı
  • ecld E kullanıcısına yanıt
    Bulduğuna sevindim. Bende bir bakıcam Steam de varmı acaba? Steam de var sanırım hemde puanı 9/10...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFV -- 20 Ağustos 2019; 21:51:40 >
    24 tl fazla değil mi ya? 15dolar bide amerika da, fazla bence bu oyun için ama zaten ben crack indircem :)
    bide 9/10 olduğuna bakma kendi zevkine bak sen başkasına süper başkasına kötü gelir neyse bide sen pes 2011 demiştin ya
    Hayır değil. Dolar 5.70 kardeşim 5 desen 75 TL eder. Sen bilirsin ama ben artık oyun torrentleriyle uğraşmıyorum. Çok oynamadığım için oyun para gitmiyor artık çok geçen DOOM 3 ü aldım 2016 yılında çıkan baya iyi.
    Biz hayatımızda ne gördükki be bir Knight online sonrada WoW. :)
    baktım bizim burda 15 dolar ya çevirmedim amerika da böyle fiyatı
    Anladım ama bak genede gamestop lardan daha ucuz olur fiyatlar arada Wallmart lara bak iyi indirimler oluyor. Yoksa steam candır.
  • O oyunu bende bir oynamak istiyordum zamanında o zaman ps yoktu
  • gkdenizozdogan8323 G kullanıcısına yanıt
    bende bu oyunu oynadığım zamanlar pek ingilizce bilmezdim küçüktüm şimdi buldum indirdim bitane siteden indirmeyi bulması da uğraştırdı ama indirdim itemleri birleştirme varmış oyun da haberim yok bir taş vardı oda gitti ilerleyebiliyom artık, o zaman ki zevki hala var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.