Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.160
Cevap
789
Favori
1.647.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onno92 cevabın için tesekkurler bi film daha sorucam

filmin konusu bi adam topluluk vardi bunlar karın altında hapis olmuşlardı içlerinde kötü bi adam vardı o kazmıyodu sonra diğerleri kazıyodu ve en son çıkacaklarında adam hepsini öldürüyomudu bişiler yapıyodu bu kadarını hatırlıyorum şimdiden tesekkurler
  • Vertical Limit olabilir, bilmiyorum
  • Ya şu filmin adını söyler misiniz?

Bu ramboyu oynayan adını unuttuğum aktörün filmi. Bunu dondurmuşlar, gelecekte çözüyorlar kötü bi herifi yakalasın diye. Yakalıyo da tabii Neydi bu film?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoglu

Ya şu filmin adını söyler misiniz?

Bu ramboyu oynayan adını unuttuğum aktörün filmi. Bunu dondurmuşlar, gelecekte çözüyorlar kötü bi herifi yakalasın diye. Yakalıyo da tabii Neydi bu film?

Demolition Man
  • 2 genç var biri testler felan yapıyordu böyle görünmezlik ile ilgili sonra buluyordu ve kendini görünmez yapıyor kızlar hamamına felan giriyordu yanlış hatırlamıyorsam aklına gelen lütfen yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga.

Sadece gözlerinden vurulduğunda ölen, siyah takım elbise giyen yaratıkların olduğu bi film arıyorum.Belki de 10 sene oldu izleyeli.Bu heriflerin siyah gözlükleri vardı sanırım.Hatıtlayabilecek var mı ?

The Shadow Men - Gölge adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nafiz_33187

Arkadaşlar bir film vardı fazla birşey hatırlamıyorum ama tek hatırladıgım şey 19 20 yaşındaki bir çocuk bir gözlük gibi bişey yardımıyla bilgisayardaki bir oyun gibi birşeye bağlanıyor orda gerçek kişiler var yani bir çok kişi kullannıyor orayı bildiğin arkadaş sitesi gibi ama 3 boyutlu görselli gözlük yardımıyla karakteri yönetebiliyor orda bir kızla tanışıyor felan çok eski bir film hatırlayan varsa ismini söyleyebilirmi. şimdiden teşekkürler

Kız yüzünden sanırım başı derde giriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bilen varmı acaba bu filmi çok lazım :) O sanal ortamda gerçek gibi bişe herkezin kendisi var 3 boyutlu ortam süper bişe :)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bir film vardı fazla birşey hatırlamıyorum ama tek hatırladıgım şey 19 20 yaşındaki bir çocuk bir gözlük gibi bişey yardımıyla bilgisayardaki bir oyun gibi birşeye bağlanıyor orda gerçek kişiler var yani bir çok kişi kullannıyor orayı bildiğin arkadaş sitesi gibi ama 3 boyutlu görselli gözlük yardımıyla karakteri yönetebiliyor orda bir kızla tanışıyor felan çok eski bir film hatırlayan varsa ismini söyleyebilirmi. şimdiden teşekkürler

Kız yüzünden sanırım başı derde giriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bilen varmı acaba bu filmi çok lazım :) O sanal ortamda gerçek gibi bişe herkezin kendisi var 3 boyutlu ortam süper bişe :)

Bu mu?

Storm Watch (2002)
    http://www.imdb.com/title/tt0311866/
    Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

quote:

Bu mu?

Storm Watch (2002)
    http://www.imdb.com/title/tt0311866/

Film herhalde gözlükle ilgli alakalı ama benim dediğim filmde yanlış hatırlamıyorsam bir ilaç felan içiyorlardı ilacon etkisi bitince çıplak oluyorlardı
  • çocukken tanrılar çıldırmış olmalyı izlemiştim. 5 tane yapmışlar filmden. hangisini izlediğimi hatırlamıyorum. bi tane adam vardı izlediğimde. alnına bi kağıt yapıştırınca duruyordu. kağıt olmayınca zıplaya zıplaya insanlara saldırıyordu.
  • 2. siydi galiba
  • bir kere de showda izlemiştim bi film. bi okulda öğretmen vardı. adam robottu. tabi kimse bilmio robot olduğunu. kötü öğrencilerini öldürüodu paso.
  • jackie chan filmi olması lazım

ceki cen sanki dedektifti sonra bunu yakalayıp onunla dalga geçiyorlarlardı oyun oynuyorlardı kötü adamlar 5-6 kişiydi maskeliydiler bi oyun oynadılıar jackie ile en hızlı silahı kurma böyle senaryo ları vardı işte tam aklıma gelmedi.
  • bi jackie chan filmi daha ceki cen gemideydi kızla konuşuyodu gemide parti vardı herhalde sonra kız 'levhalar diye bağırmıştı' sonra ceki levhaların peşinden koşmuştu aynı film olabilir yukardakiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Arkadaşlar ne kadar hatırlayamasam da hackerlıkla ilgili bir film vardı. En ünlü hackerı anlatıyordu. Adamın adını da tam hatırlayamadım bak şimdi. Sanırım filmde microsoft , google falan da vardı. Yer imlerine eklemiştim de laptopta ismini yedeklemeyi unutmuşum.

Halen hatırlaayamadım ve bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

jackie chan filmi olması lazım

ceki cen sanki dedektifti sonra bunu yakalayıp onunla dalga geçiyorlarlardı oyun oynuyorlardı kötü adamlar 5-6 kişiydi maskeliydiler bi oyun oynadılıar jackie ile en hızlı silahı kurma böyle senaryo ları vardı işte tam aklıma gelmedi.

6 yaşımdan beri Jackie Chan filmlerini kaçırmıyordum.Sonra zaman bulamama falan derken en son Bitirim İkili 3'te kaldım.Bu arada filmin Türkçe adının Geçmişin İntikamı olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 19 Temmuz 2010; 5:37:01 >
  • 8 yaşında izledim gece

gemili hayaletli bi filmdi

dalga geçmeyin o kadar hatırlıyorum

ghost ship değildi onu biliyorum

hatırladığım sahne;hayalet çocuk oyuncak ata biniyordu,kamerada gözüküyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

8 yaşında izledim gece

gemili hayaletli bi filmdi

dalga geçmeyin o kadar hatırlıyorum

ghost ship değildi onu biliyorum

hatırladığım sahne;hayalet çocuk oyuncak ata biniyordu,kamerada gözüküyordu

o filmi bende galiba televizyonda izlemiştim ama adını unuttum bir ekip vardı gemide hayalet arıyorlardı galiba
  • slm arkadaşlar bende yıllar önce cumartesi gecesi star tvde izlediğim bir korku filmini arıyorum, film hatırladığım kadarıyla şöyleydi, bir grup kızlı erkekli üniversiteli gençler gece ormanda yaktıkları ateşin etrafında oturup birbirlerine korku hikayeleri anlatıyorlar onlar anlatırken anlattıkları filmde uygulamaya geçiyor ve bizde izliyoruz. yanılmıyorsam 3 hikaye filme konu oluyordu ama ben 2 sini hatırlıyorum, yeni evli bir çift karanvanlarıyla tatildedir gece ormandan geçerken kaza yapmış bir araç görürler durup aracı inceledikten sonra yollarına devam ederler çok geçmeden yakıtları biter v adam karısını karavanda bırakıp kaza yapmış araca gitmek için yola çıkar ama geri dönemez, kadın karavanda hayatının en kötü gecesini yaşayacaktır arkadaşlar bu kurt adam hikayesiydi finalinde soluğunuz kesilecek. diğeri motosikletiyle dünyayı gezen bir adam, bu adam gece ormanda yağmura yakalanır v sığınıcak yer ararken ağaçların arasında oldukça ürkütücü bir ev görür eve gider ve inanılmaz olaylar başlar. arkadaşlar bu film konumunda gerçekten bir başka eğer ismini hatırlayan biri çıkarsa herkeze şiddetle tavsiye, şimdiden herkeze teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvsb

slm arkadaşlar bende yıllar önce cumartesi gecesi star tvde izlediğim bir korku filmini arıyorum, film hatırladığım kadarıyla şöyleydi, bir grup kızlı erkekli üniversiteli gençler gece ormanda yaktıkları ateşin etrafında oturup birbirlerine korku hikayeleri anlatıyorlar onlar anlatırken anlattıkları filmde uygulamaya geçiyor ve bizde izliyoruz. yanılmıyorsam 3 hikaye filme konu oluyordu ama ben 2 sini hatırlıyorum, yeni evli bir çift karanvanlarıyla tatildedir gece ormandan geçerken kaza yapmış bir araç görürler durup aracı inceledikten sonra yollarına devam ederler çok geçmeden yakıtları biter v adam karısını karavanda bırakıp kaza yapmış araca gitmek için yola çıkar ama geri dönemez, kadın karavanda hayatının en kötü gecesini yaşayacaktır arkadaşlar bu kurt adam hikayesiydi finalinde soluğunuz kesilecek. diğeri motosikletiyle dünyayı gezen bir adam, bu adam gece ormanda yağmura yakalanır v sığınıcak yer ararken ağaçların arasında oldukça ürkütücü bir ev görür eve gider ve inanılmaz olaylar başlar. arkadaşlar bu film konumunda gerçekten bir başka eğer ismini hatırlayan biri çıkarsa herkeze şiddetle tavsiye, şimdiden herkeze teşekkürler

Konusu klasik ama film güzel işlemişse izlenebilir merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.