Şimdi Ara

Adını Mitolojik karakterlerden alan Filmler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adını mitolojik Tanrılardan alan filmler çok fazladır. 1 Haziran'da vizyona girecek olan Prometheus'un hikayesi de işte böyle başladı

Sizinde bildiğiniz, adında mitolojik karakterler geçen ya da adını mitolojiden almış filmler var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: filmartisti

Adını mitolojik Tanrılardan alan filmler çok fazladır. 1 Haziran'da vizyona girecek olan Prometheus'un hikayesi de işte böyle başladı

Sizinde bildiğiniz, adında mitolojik karakterler geçen ya da adını mitolojiden almış filmler var mı?

Artık her filmdeMichael Fassbender oynayacak galiba. Ama Charlize Theron falan da varmış. Kadro sağlam ama film nasıl olur bilmiyorum?
    Mitolijik film değil de dizi Zeyna vardı :))) birde Herkül :)))

Bu arada linkteki resimler güzelmiş..

• bir kere Titanlar var en başta aklıma gelen.
  • Son zamanlardan Immortals'da var
  • Bu filmin avantajı sanki kadrosu daha geniş gibi geldi bana. Göreceğiz.
  • Hadi hep beraber saksıları çalıştıralım hiç mi yok aklınıza gelen film?
  • Thor var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

Thor var.

Aaa evet. Poseidon'dan kaçış var şimdi aklıma geldi bu da.
  • Medusa Darbesi.
  • quote:

quote:

Thor var.

Tamam da orada o geminin adı Poseidon. Gemi adını mitolojiden alıyor yani, e dolaylı olarak filmi de. Ayrıca Thor, Iskandinav tanrısı Thor'un Marvel yansıması olduğundan tabii ki adı Thor olacaktı yani. Sanırım arkadaş mitlerle konu olarak alakası olmayıp da adını mitolojiden almış filmleri soruyor? Prometheus demeye gelmiştim ama ilk mesajında söylemiş bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünya tarihinde gerçek tarihi karakterler ve olaylar varken yunanlıların eziklik sonucu bastırılmış bir olgu olarak ortaya çıkan uydurmasyon kibir dolu mitolojisi beni her zaman güldürmüştür, karakterleri zaten ayrı komedi. çocuk romanı okuyormuşsun gibi geliyor insana. bunu ciddiye alan çükü kendi geçmişlerinde gerçek tarihi kahramanlar veya zaferleri bir elin parmağını geçmeyen batılılara daha çok gülüyor ve acıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

quote:

Thor var.

Tamam da orada o geminin adı Poseidon. Gemi adını mitolojiden alıyor yani, e dolaylı olarak filmi de. Ayrıca Thor, Iskandinav tanrısı Thor'un Marvel yansıması olduğundan tabii ki adı Thor olacaktı yani. Sanırım arkadaş mitlerle konu olarak alakası olmayıp da adını mitolojiden almış filmleri soruyor? Prometheus demeye gelmiştim ama ilk mesajında söylemiş bile.

Evet adını mitolojik karakterlerden, olaylardan alan filmleri soruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the breaking_point -- 16 Şubat 2012; 20:31:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.