Şimdi Ara

Adınıza Düzenlenen Sürücü Belgeniz ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
10.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar;

başıma gelmez demeyin benden size ufak bir bilgi notu;

1-) eğer sağlık raporunuzu sağlık ocağından alıyorsanız ve b sınıfı ehliyet içinse mutlaka "GRUP 2" yazdırmanız gerekiyor. mesela grup 1 için b sınıfı diyor ama sanırım yönetmelik değiştiği ve sistemde grup 2 gözüktüğü için grup 1 kabul edilmiyor.

2-) benim başıma geldi 10 senedir ehliyetimi hiç kaybetmemiştim ancak başvuru yaptığım gün koşturmaktan ehliyeti kaybettim. Hiç bir şey yapmanıza gerek yok başvuru aynı şekilde devam ediyor sadece bir adet kayıp dilekçesi dolduruyorsunuz onu da evrakları teslim ederken veriyorlar
  • Benim rapor kasim ayindan alinma ve kabul ediyorlar dikkat edin bosuna paraniz gitmesin bir de mesaj geldikten birgun sonra ehliyet geliyor.

• Bu ehliyet için kan grubu kartı gerekli diyorlar.Böyle bir şey var mı ? Ben kan grubumu biliyorum direk söylersem kabul olmuyor mu ? Yani zorunlu bir şey mi ? Ehliyetini alan arkadaşlar nasıl halletti.
  • crywolf34 kullanıcısına yanıt
    Kan grubu gerekli, kimlik uzerinde yoksa ve daha onceden ehliyetiniz yoksa, kangrubunuzu belirtir sekilde nufus cuzdani fotokopisi uzerine kan grubum ornegin w rh notr beyan ederim yaziyorsunuz kabul ediyorlar ama aile hekimligine gidip 2 dk da kan grubu kartini alabilirisniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Kan grubu gerekli, kimlik uzerinde yoksa ve daha onceden ehliyetiniz yoksa, kangrubunuzu belirtir sekilde nufus cuzdani fotokopisi uzerine kan grubum ornegin w rh notr beyan ederim yaziyorsunuz kabul ediyorlar ama aile hekimligine gidip 2 dk da kan grubu kartini alabilirisniz.

Dün gittim 8 ile 10 arası alıyoru kanı dedi.Sonuçlar da 1 gün sonra gelir dedi

• crywolf34 kullanıcısına yanıt
    neresi burası, beyoğlunda mesela hiç beğenmiyorum tavırlarını ve ilgisizliklerini ama benim kan kartını 5 dk içinde vermişlerdi. belki bölgeden bölgeye değişiyordur. ama alt tarafı ,alıyorlar kanınızı bir kağıt gibi birşeyin üstüne mercek gibi bir cam koyup bakıyorlar 2 dk bile sürmüyor kan kartına yazıp veriyorlar yanımda yaptı toplam 5 dk bile sürmemişti. Hatta güvenmedim kimliğin üstüne yazarken poliklinkten aldım oda 5 10 dk anca sürmüştür, aynı sonucu aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

neresi burası, beyoğlunda mesela hiç beğenmiyorum tavırlarını ve ilgisizliklerini ama benim kan kartını 5 dk içinde vermişlerdi. belki bölgeden bölgeye değişiyordur. ama alt tarafı ,alıyorlar kanınızı bir kağıt gibi birşeyin üstüne mercek gibi bir cam koyup bakıyorlar 2 dk bile sürmüyor kan kartına yazıp veriyorlar yanımda yaptı toplam 5 dk bile sürmemişti. Hatta güvenmedim kimliğin üstüne yazarken poliklinkten aldım oda 5 10 dk anca sürmüştür, aynı sonucu aldım.

Kağıthanedeydi.Ben de gittim sağlık kabini denilen yere 20 lira bayıldım,aldım kartımı
  • Kan grubu eski ehliyetinizde veya nufüs kağıdınızda yazmıyorsa şayet grubu biliyorsanız sizden bir beyan formu alıyorlar doldurup veriyorsunuz hepsi o kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün emniyete gidip işlemlerimi hallettim.Bilgilendirme olarak kan grubunuzu biliyorsanız hiç kan grubu kartına gerek yok.Yine önemli bir konu ben sağlık raporumu 2015'de almıştım.Kabul etmediler.2016'da yeni bir formata geçilmiş sağlık raporunda.Gittim yeni çıkardım.Onu da dikkate almanızı öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.