Şimdi Ara

ADINIZA KAÇTANE HAT VAR BİLİYORMUSUNUZ ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
61.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdal.yardimci

quote:

Orijinalden alıntı: tunayek

quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

vodafonede nerden sorgulanıyor kaç tane adıma ait hat var bulamadım o seceneği bilen varsa detaylı şekilde söleyebilirmi

Kardeş vodafone'u ara m.t. sana neler yapmanı söylüyor. fax çekiyorsun vodafone'a, bence herkez sorgulatmalı. Ben çevremdeki herkeze söylüyorum... Benim adıma da açılmış kapanmış 10 adet faturasız hat var... Sonuna kadar hakkımı arayacağım... Tazminat davası açacağım...

tc kimlik numaranizi soyleyince sistemden bakiyorlar. fax cekmeye gerek yok.

senin dediğin sadece avea'dan oluyor diğer vodafone ve turkcell fax istiyor

• turkcell ve aveayi aradim. tc kimlik numarama kayitli hatlari ogrenmek istiyorum dedim. direk soylediler. my vodafone dan bakiliyor zaten musteri hizmetlerini aramadim
  • gece pcden bakicam..
  • Kontrol etmek lazım. Teşekkürler.
  • Ayni sey benim basimada geldi yarin sabah cumhuriyet savciligina gidip sikayet dilekcesi vericem bakalim ne olacak sonuna kadr da takip edicem
  • hepsine mail attım şimdi bakalım.. kimler dönecek..
  • Bugun caglayandaki adliye binasina gittim ve yaptiklarimi tek tek anlatiyorum arkadaslara yardimci olmak amaciyla.
    Once dilekce dolduruyorsunuz ad soyad tc kimlik adres ogrenim durumu telefon no sucun cinsi suc tarhi suc aciklamasi bunlari dilekceye yazip 2 adet fotokopisi ile kimlik fotokopisini 1 dosyaya koyuyorsunuz ve bagli olduunuz bölge cumhuriyet savcisina gidiyosunuz.savcinin yanina giriyosunuz dosyaya bakiyo sizin bisey soylemenize gerek kalmiyo cunku bu siralar cok sikayet varmis sahtecilik diye geciyo sucun cinsi ordan katip sizin ifadenizi aliyo ve ifadenin bir ornegini size verip dosyayi aciyor.
    Bence gozunuzde buyumesin bu isler tas catlasin 1 saat suruyo sikayetci olun akillari baslarina gelsin serefsizlerin sonuna kadar takip edicem bakalim ne olacak
    Gelismeleri burdan paylasirim sizinle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serintuna -- 29 Aralık 2011; 15:49:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serintuna

Bugun caglayandaki adliye binasina gittim ve yaptiklarimi tek tek anlatiyorum arkadaslara yardimci olmak amaciyla.
    Once dilekce dolduruyorsunuz ad soyad tc kimlik adres ogrenim durumu telefon no sucun cinsi suc tarhi suc aciklamasi bunlari dilekceye yazip 2 adet fotokopisi ile kimlik fotokopisini 1 dosyaya koyuyorsunuz ve bagli olduunuz bölge cumhuriyet savcisina gidiyosunuz.savcinin yanina giriyosunuz dosyaya bakiyo sizin bisey soylemenize gerek kalmiyo cunku bu siralar cok sikayet varmis sahtecilik diye geciyo sucun cinsi ordan katip sizin ifadenizi aliyo ve ifadenin bir ornegini size verip dosyayi aciyor.
    Bence gozunuzde buyumesin bu isler tas catlasin 1 saat suruyo sikayetci olun akillari baslarina gelsin serefsizlerin sonuna kadar takip edicem bakalim ne olacak
    Gelismeleri burdan paylasirim sizinle

Teşekkürler arkadaşım ilk defa başına gelenler ve ne yapacağını bilmeyenler için çok güzel bir açıklama yapmışsınız..

• Konuyu gördugum iyi oldu. Aksam bakarım
  • Ayrıca arkadaşlar diğer operatörlerde varmı yokmu bilmiyorum ben turkcell timde çalışmıştım turkcelin sistemine söyle bir şey var sizin talimanıtınız olmadan sizin adınıza bir hat açılamıyor ve taşınamıyor hatta işlem yaptırmaya gittiğinizde sizin belirlediğiniz bir şifreyi iletişim danışmanına söylemeden bilgileriniz ekrana gelmiyor bu şekildede bir güvenlikl önlemi alabilirsiniz işin şu tarafıda var bu şifre olayının bırakın hat açmayı sizin adına kontratlı cep telefonu satışı yapan şerefiszlerde mevcut bu yüzden dediğim şifre olayı ve güvenlik kısmını sistem üzerinden etkin hale getirmesini söyleyin ve bunun çııktısını isteyip timden alabililiyorsunuz....en azından ben şu tarihte benim adıma hat açılamayacağı ve taşınamyacağı şeklinde bir başvurum var diyebilir ve elinizdeki belgeyi gösterebilirisiniz
  • Benimde gözüm korktu şimdi. İşlemlerimi sadece TIM, Cepshop gibi yerlerden yaparım ancak onlarda bu işlere karışıyorsa gerçekten yazık.
  • ben sormuştum hiç yoktu benim bilgim dışında.
  • mayıs ayından itibaren internetten sorgulanabilecekmiş:

http://forum.donanimhaber.com/m_56452700/tm.htm
  • 3 firmaya da sordum bakalım ne cevap gelecek.
  • Yeni hat alirken verdiginiz kimlik fotokopisine xxxxxx numarasi icin ornektir yazarsaniz baska isler icin kullanamazlar. Tabi kimlik fotokopisini sizin cektirip goturmeniz lazim. Bayide cektirirseniz hafizadan tekrar cikarilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Yeni hat alirken verdiginiz kimlik fotokopisine xxxxxx numarasi icin ornektir yazarsaniz baska isler icin kullanamazlar. Tabi kimlik fotokopisini sizin cektirip goturmeniz lazim. Bayide cektirirseniz hafizadan tekrar cikarilabilir.

bayi kötü niyetli olduktan sonra istediği iş için kullanır, sonuçta önemli olan o bilgiler.. "xxxxxx numarasi icin ornektir" yazısını daksiller tekrar fotokopi çeker yine kullanır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremce

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Yeni hat alirken verdiginiz kimlik fotokopisine xxxxxx numarasi icin ornektir yazarsaniz baska isler icin kullanamazlar. Tabi kimlik fotokopisini sizin cektirip goturmeniz lazim. Bayide cektirirseniz hafizadan tekrar cikarilabilir.

bayi kötü niyetli olduktan sonra istediği iş için kullanır, sonuçta önemli olan o bilgiler.. "xxxxxx numarasi icin ornektir" yazısını daksiller tekrar fotokopi çeker yine kullanır..

yazısı kimlik üzerine yazacaksınız. boş alana yazarsanız tabi daksiller. normal yazıyı daksillese değişiklik yapıldığı belli olur.
  • Ben kimlik fotokopisini kendim götürüyorum ve kimlik fotokopisinin üzerine yazıyorum numarayı. Ayrıca sadece xxx numara içindir yazıp tarihte atıyorum. Bunun dışında bu belge tek kullanımlıktır, başka işlemde kullanımı yasa dışı kullanıma girmektedir yazıyorum, zaten bunu gören bayi korkuyor. Bazı bayiler abi biz senin işlemi yapmanız, ne olur ne olmaz başımız belaya girer dese de çoğu bayi bu şekilde işlem yapıyor.
  • Bu konuyu okuduktan sonra bugün her 3 firmaya da siteleri üzerinden form ile başvurdum.
    Bakalım nasıl bir geri dönüş olacak. Konuyu açan ve bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

Ek : Vodafone müşteri hizmetleri başvurudan 3 saat sonra geri dönüş yaptı. (Kimlik bilgilerini alıp sistemden sorguluyorlar.)
    Turkcell ertesi sabah 10.00 gibi geri dönüş yaptı. (Kimlik bilgilerini alıp sistemden sorguluyorlar.)
    Avea'dan henüz haber yok... (17 Nisan Avea'dan hala bir geri dönüş yok...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 17 Nisan 2012; 20:49:26 >
  • bende turkcell den sorgulattım . bana ait olmıyan bir numara tespit ettim . kapattırmak icin dilekce verdim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.