İlaveten, borç sorgulama detayı da Türkcell'de kısıtlı gösteriliyor. Avea'da abonelik başlangıç ve bitiş tarihine kadar donuna kadar herşey açıkta. BTK'nın bir standardı yok sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
hazirkartlari gostermiyor beyler, ben de baktim
Gösteriyor, ilk iki hazır kart numaramı gördüm. Ve bu link sayesinde adıma açılmış ve sonra iptal olmuş birsürü hat gördüm. Link için teşekkürler, abone bilgi güvenliği sağlamadıgı için dava açmayı düşünüyorum turkcell'e. Ne vodafone'da ne avea'da böyle bir saçmalık yaşamadım. Attıgım maile nasıl cevap verecekler göreceğiz. Ben müşteri hizmetleri beni yalancılıkla suçladı diye kontratı bozup operatör değiştirmiş insanım. Böyle bir şeyi yanlarına bırakmam.
programmer_onur
kullanıcısına yanıt
Saçma değil çünkü bütün işlemler ARTık heR YErde işlemler -banka gitsen bile- tc NO ile yapılıyor. Telefon abonelikleri bile tc NO ile yapılıyor, dolayısıyla e-devlet üzerinde çıkması gayet normal.
Ayrıca AVEA-Türk Telekom'un uygulaması gayet başarılı, çünkü insanların kullanmayıp kenara koydukları hatların başkaları tarafından YEDEK sim kart çıkartılarak kullanıldığını düşünürsek..
konu hakkında buradan yardım alabilirsiniz. ayrıca hat sorgulamanın da yanında operatör sorgulama işlemleri de yapabilirsiniz. bunun için de turkiye.gov.tr üzerinden yapabilirsiniz. bunun için de görsel anlatım olarak şu link işinizi görür:https://www.youtube.com/watch?v=rgxO05g9xZo yazılı anlatımı da şuradan alabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme