Şimdi Ara

adios:))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

silkroad ile ilgli bilgi ve paylaşımın ayaklara düştüğü ,seviyenin saygının sabır sınırlarını zorlayan bir tarza dönüştüğü donanım haber silkroad bölümü forumlarına veda ediyorum

sürçi lisan ettikse af ola

hepinize oynadığınız oyunda ve gerçek hayatta başarılar dilerim kalın sağlıcakla ..

xXxtatarxXx

@tuzsuzdelibekir

seninle tanışmak ve bir şeyleri paylaşmak benim için şerefti inşallah başka ortamlarda görüşmek üzere kendine iyi bak benim saygı değer dostum haklarını helal et .. senin gibiler kolay bulunmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 17 Ekim 2008; 23:30:50 >

• quote:

silkroad ile ilgli bilgi ve paylaşımın ayaklara düştüğü

Doğru..
  • doğru konuşuyorsun arkadaşım.
    görüşmek üzere
  • Adios amigo
  • görüşz kardeşiM!!
  • Bu forumda silkroad bölümünde sadece bilgi paylaşımı var...Diğer forumlar gibi illegal programlar bulunmuyor...(Anladın ne dediğimi)...
    Gerekli bilgilerde Üst konularda mevcut,burası artık biraz daha sohbet bölümüne dönüştü...

Yani seviye ve paylaşım altlarda değil,forumda herşey anlatılmış ve toparlanmış şekilde olduğu için paylaşılcak şey kalmamış...Arayıpta bulamadığın şey neredeyse yok ...Bulamadıysanda onu sorarsın zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 17 Ekim 2008; 20:57:04 >
  • Ne mutlu bana.
  • Emin ol kendini bilmişler ve yalakalar oldukça fazla.Hiç kimsenin söylemedigini sen söyledin teşekkürler.

Güle güle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

Emin ol kendini bilmişler ve yalakalar oldukça fazla.Hiç kimsenin söylemedigini sen söyledin teşekkürler.

Güle güle.

Hiç kimsenin söylemediği şey derken sanırım şunu kastettin==Paylaşımın ayaklara düştüğü...

Eğer buysa bana bir kişi bir site versin ki,o sitede her gün farklı bir bilginin (düzgün bir bilgi) paylaşıldığını görelim...Paylaşabilcek tüm bilgiler üst konuda yeterince var...Buranın farkı işte bu diğerleri gibi yok beleş bot yok hede hödö paylaşımı yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Bu forumda silkroad bölümünde sadece bilgi paylaşımı var...Diğer forumlar gibi illegal programlar bulunmuyor...(Anladın ne dediğimi)...
    Gerekli bilgilerde Üst konularda mevcut,burası artık biraz daha sohbet bölümüne dönüştü...

Yani seviye ve paylaşım altlarda değil,forumda herşey anlatılmış ve toparlanmış şekilde olduğu için paylaşılcak şey kalmamış...Arayıpta bulamadığın şey neredeyse yok ...Bulamadıysanda onu sorarsın zaten...

Benim düşündüklerimin aynısını yazmışsın.

@vertus65

Güle güle.

• Yolun açık olsun (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.