Şimdi Ara

Adios Kampanya ve SSS başlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
198
Favori
126.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

Parafly mı Adios mu alınır? Ve üniversite öğrencilerine veriliyor mu? Teşekkürler

Benim üniversite başlangıcı öncesi sigorta girişi vardı, WorldGold gönderdiler, Parafly gönderdiler, başvursam adios da gelecek. Sigorta girişi olmayanlar için durumu bilmiyorum, denemek lazım.

Seyahat Harcamalarında Worldpuan'ların Daha Değerli Kullanımı
    adios kart ile Yapı Kredi Seyahat Hattı üzerinden yapılacak seyahat harcamalarında Worldpuanlar belirli katsayılar ile çarpılarak daha değerli kullandırılmaktadır. Döviz kuru ve toplam seyahat bedeline göre katsayılar aşağıdaki aralıklarda değişmektedir.

Adios Kampanya ve SSS başlığı

Örneğin, adios kart sahibi bugün yurtdışına 500 TL tutarında bir bilet almak isterse 34.000 Worldpuan'a ihtiyacı oluyor. 34.000 Worldpuan'ın günlük harcamalarda kullanıldığı takdirde karşılığı ise sadece 170 TL. Yani 170 TL değerindeki Worldpuan seyahat harcamasında kullanıldığında daha değerli kullandırılarak 500 TL değerinde uçak bileti alınabiliyor. Müşterilerimiz "refekatçi bilet"* uygulamasından yararlanmak isterse %25 oranında daha da avantajlı katsayılardan yaralanır. Aynı örnek üzerinden gidersek, 500 TL'lik yurtdışı uçak biletini 135 TL karşılığı 27.000 Worldpuan karşılığında alabilirler.
    *Refakatçi bilet uygulamasından yararlanabilmek için müşterilerin biletini adios kart ile Yapı Kredi Seyahat Hattı'ndan bedelini ödeyerek alıyor olması gerekmektedir. Bu durumda kendilerine refakat edecek bir kişinin biletini %25 indirimli Worldpuan ile alma imkanı sunulmaktadır.

Sigorta girişim yok, Parafly'a başvurdum fakat vermediler, üniversite öğrencisine vermiyoruz denildi. Bilgiler için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstadlar limitim 6000, artirim icin basvuruda bulunmustum malesef reddedilmis bordro 3300 idi. Premium a gecebilmek icin nasil bir yol izlemeliyim? Yakin donemde yuksek tutarli bi seyehat programim var 2500 wp nin dusuk orandan gitmesini istemiyorum. Yardimci olan arkadaslara tesekkurler
  • premium için belediyede memur olmak tek şart.. onun dışında vermiyorlar.. yapı kredinin belediye memurlarına sunmuş olduğu ayrıcalık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy255 -- 30 Eylül 2013; 22:31:34 >
  • Gulmemiz mi gerekiyor

• Üstad ellerine sağlık. Küçük bir ayrıntı: Puan yatma bölümündeki ikinci tarihler nedir üstad?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangeziyor -- 30 Eylül 2013; 23:12:05 >
  • Hepsini okuyan var mı?

• hayırlı olsun...
  • Thundere hocam yeri burası deği biliyorum ama hepsiburada ayın 20'sinden sonra world kampanyası yapacak mı bilginiz var mı?
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Üstadlar limitim 6000, artirim icin basvuruda bulunmustum malesef reddedilmis bordro 3300 idi. Premium a gecebilmek icin nasil bir yol izlemeliyim? Yakin donemde yuksek tutarli bi seyehat programim var 2500 wp nin dusuk orandan gitmesini istemiyorum. Yardimci olan arkadaslara tesekkurler

0 (262) 647 19 11 e faksladınız mı limit arttırım dilekçenizi?

• mmavcu kullanıcısına yanıt
    19 11 i kabul etmedi galiba 19 00 a gönderdim. Eve yanıt geldi sonradan posta yoluyla maaş bordronuz okunamıyor die. bizim kurumun maaş yazıcısı nokta vuruşlu. Başka türlü de vermiyorlar. Fax yoluyla okunmuyor. Şube kabul etmiyor. Artmadı kaldı öyle adios olarak aldım biletleri oteli epey düşük oldu
  • Benim de bir yakınım 30 eylülde başvurdu,bordro 5000, limitin 3500 den 6500 e cikmasini talep etmiştik. Bugün red gelmiş. Başka sadece bir bankanın kredi kartı var. Niye böyle birşey yaptılar anlamadım. Önerisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

adios karta başvurdum fakat reddedildi. ögrencilik zamanımdan kalma bi eksi kayıt gözükmekteymiş. maaş bordromu vs verdim 657'ye tabiyim ama yine de çıkmadı, genel müdürlük onaylıyo vs vs bişeler anlattı çalışan hanfendi.

soruma geçiyorum, şuan nişanlıyım, kendisinin şuana kadar ne kartı ne kredisi vs bişeyi olmadı, onun adına başvuru yapıcam ve kart çıkar umarım. tek kartla bi kampanyadan bir defa mı yararlanabiliyoruz. mesela kliksada 1000liraya 100puan fırsatı var, ben bir çamaşır makinası bir bulaşık makinası alsam bana 200puan mı veriyolar.

ayrıca malum henüz evlenmediğimz için soyadlarımız farklı. ben o kart üzerinden hem kendime hem nişanlıma bilet alabilir miyim.

kısaca derdimi anladınız sanırım, bana kart vermiyorlar ama nişanlıma verirler diye düşünüyorum, memur vs bordro fln. ben hem düğün için harcama yapmak ve puan biriktirmek hem de o puanları kullanmak istiyorum.

bana öneriniz nedir?

teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle teknosa.com kampanyası var gibi. Daha doğrusu vakıf world sitesinde var ancak ykb'de göremedim. Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentatlon

arkadaşlar merhaba,

adios karta başvurdum fakat reddedildi. ögrencilik zamanımdan kalma bi eksi kayıt gözükmekteymiş. maaş bordromu vs verdim 657'ye tabiyim ama yine de çıkmadı, genel müdürlük onaylıyo vs vs bişeler anlattı çalışan hanfendi.

soruma geçiyorum, şuan nişanlıyım, kendisinin şuana kadar ne kartı ne kredisi vs bişeyi olmadı, onun adına başvuru yapıcam ve kart çıkar umarım. tek kartla bi kampanyadan bir defa mı yararlanabiliyoruz. mesela kliksada 1000liraya 100puan fırsatı var, ben bir çamaşır makinası bir bulaşık makinası alsam bana 200puan mı veriyolar.

ayrıca malum henüz evlenmediğimz için soyadlarımız farklı. ben o kart üzerinden hem kendime hem nişanlıma bilet alabilir miyim.

kısaca derdimi anladınız sanırım, bana kart vermiyorlar ama nişanlıma verirler diye düşünüyorum, memur vs bordro fln. ben hem düğün için harcama yapmak ve puan biriktirmek hem de o puanları kullanmak istiyorum.

bana öneriniz nedir?

teşekkürler.

Bankacılıkda kara liste denen bir durum var. Sanırım geçmişte kara listeye girmişsiniz. Yanlış aklımda kalmadıysa 5 sene geçmesi gerekiyor temize çıkmak için. Ykb ona dayanarak reddetmiş anlaşılan.

Bir kartın varsa kliksa kampanyasından 1 kere puan kazanırsın. Bütün kampanyalarda 1 müşteri 1 hak sahibidir. Genel kuraldır.

Nişanlın başvursun ama Halkbankasının paraffly kartına. Adios zaten cazibesini yitirdi her yönden. Yeni kart alacaklar beklesin encard bişeyler yapacak deniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orijinalden alıntı: pentatlon

arkadaşlar merhaba,

bana öneriniz nedir?

teşekkürler.

Bankacılıkda kara liste denen bir durum var. Sanırım geçmişte kara listeye girmişsiniz. Yanlış aklımda kalmadıysa 5 sene geçmesi gerekiyor temize çıkmak için. Ykb ona dayanarak reddetmiş anlaşılan.

Bir kartın varsa kliksa kampanyasından 1 kere puan kazanırsın. Bütün kampanyalarda 1 müşteri 1 hak sahibidir. Genel kuraldır.

Nişanlın başvursun ama Halkbankasının paraffly kartına. Adios zaten cazibesini yitirdi her yönden. Yeni kart alacaklar beklesin encard bişeyler yapacak deniyor.

evet hocam karalisteye girmek tabiri kullanılıyo sanırım. benim duyduguma göre de 5 yıl sonra siliniyomuş.

mevcut şartlarda parafly daha mı avantajlı diyosunuz. evlilik masrafları için kart kullanıp bundan bir fayda elde etmek istiyorum. parafly da öyle imkan varmı ki acaba. puan biriktirme gibi. onda küsüratları silme özelligi var diye biliyorum.

teşekkürler.

• takip
  • puan yükleme tarihleri mesela

7 ocak - Real 19 ocak ne demek oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 Araliktan itibaren??? bilgisi geldi mi acep arkadaslar?

• 7 Ocak -Real puan yatış tarihi, 19 Ocak puan silinme tarihi (Vakif World ve YKB ve TEB normal world kartı olanlar için)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.