Şimdi Ara

Adiosçular-Ankara Buluşması (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
8
Favori
15.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dangeraus

Arkadaşlar ne yaptınız, ilk gün eylemi tamam mı ? fiyat ne ?

ilk gün fiyatı 102.5 tl -%2 wp maalesef ben de gelemedim ama sağolsun uğura vedim kartı benim yerime alıverdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinalasya -- 13 Aralık 2012; 14:33:45 >
  • Operasyon tamam

ama ozge mucevherat beklendigi gibi cirkefe yatti gram altin satmiyoruz dedi

Alternatif bir yerden aldik. Orada carsi icin Turkuaz kuyumculuk

Uye is yeri oldugunu teyid ettik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

quote:

Arkadaşlar ne yaptınız, ilk gün eylemi tamam mı ? fiyat ne ?

ilk gün fiyatı 102.5 tl -%2 wp maalesef ben de gelemedim ama sağolsun uğura vedim kartı benim yerime alıverdi

• İşlem yapanlar kampanya spotunda belirtilen "World'e özel akaryakıt, gıda marketi veya giyimde ilk 100 TL'lik alışverişinizden sonra yapacağınız her 100 TL'lik alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan hediye!" maddesinden dolayı ilk işlemlerini yaptılar değil mi ? Sonra sakata gelmeyin.
  • quote:

İşlem yapanlar kampanya spotunda belirtilen "World'e özel akaryakıt, gıda marketi veya giyimde ilk 100 TL'lik alışverişinizden sonra yapacağınız her 100 TL'lik alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan hediye!" maddesinden dolayı ilk işlemlerini yaptılar değil mi ? Sonra sakata gelmeyin.

Ustad ilk islemin market giyim veya benzin olmasi mi gerekiyor?

Biz ilk islemolarak altin aldik cunku

• @prodans, allah sifa versin.

yogunluktan konuya giremedim. zaten gelemeyecektim. kusura bakmayin.

• Bizim altin alisverisinden sonra ismimize ozel kampanya mesaji geldi bu arada

Kampanya kapsamindadir bence

11x100 yeterli olur kanaatindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

Bizim altin alisverisinden sonra ismimize ozel kampanya mesaji geldi bu arada

ilk işlemin ne olduğunun önemi yok. sadece ikinci 100 den itibaren puan kazanmaya başlıyosun. 11*100 yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinalasya

quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

Bizim altin alisverisinden sonra ismimize ozel kampanya mesaji geldi bu arada

ilk işlemin ne olduğunun önemi yok. sadece ikinci 100 den itibaren puan kazanmaya başlıyosun. 11*100 yeterli

Dogrudur bende simdi hem Yapi Kredi hem Vakiftan teyid ettim bu sekilde

• Öyle ise sorun yok, ama spotta 3 sektörü belirtmiş "akaryakıt, gıda marketi veya giyim" Ama siz sorduysanız ve olur dedilerse aynen devam. Ankarılar şanslısınız, şimdi 2 kuyumcaya sordum 1 tanesi nakit 100 TL K.kartı ile vermem dedi, digeri nakit 102 TL K.kartıyla 110 TL dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodans

birde su akaryatıkta puanı yüksek veren yer biliormusunuz?

offf dişimmmmmmmmmmmmmmm

KAdoil yüzde 1 TL puan veriyordu ama ayıkmışlar sanırım
    artık vermiyor
  • quote:

hepnize çok teşekkrü ederim.
    neyseki artık ağrılarım kalmadı, geriye kalan 7 iğneyide bitirdimmi, birde 2 haftaki sonraki kalıcı dolgu yapıldımı tamamdır artık, worldpuanhero olcam

bugun güzeldi yaw, insan kendini zamane chesi sanıyor, sanki bankaları simge olarak kullandıgımız ve savaştığımız bir oyunun içindeyiz:)

bu arada bugun donuste kipaya ugradım 10 tane sigara aldım, kasiyer kız 2 tanede zorla bilet sattı 100e oyle tamamlıyalım dedi hissediorum cıkacak dedi tamam dedim cıkarsa sana araba alıcam:)
    sonra aldıgım sigaları (80) 70 den ilk sorduğum bakkalda sattım. kampanyalar sayesinde değişik iletişimler olmaya başladı hayatımda

Can Kipada sigara kampanya dışı diye belirtilmişti kampanya şartlarında.

Ayrı bir postan mı geçirdiler ? O konuyu teyid ettiysen bizde ona göre ayarlayalım alalım

• dostum gecmis olsun. dis agrisi kadar lanet birsey yok..
  • Ankara için kuyum vakti; (world üyesi işyeri, 1gr 24 ayar)
    - Uğurlu Kuyumculuk 105 lira fiyat çekti, almadan çıktım.
    - Ciritçi Kuyumculuk, Yüksel Çarşısı alt katta. 105 fiyat çekti 102'ye aldım. Arkadaş geçen gelmiş derseniz alırsınız büyük ihtimal. Kafadar birisi; Ayrıca %1 puan veriyor.
    - Güvenal, Gama İşhanı. 102 lira. Ayrıca %2 puan veriyor... Şahane.
    - Marifet Kuyumculuk. Atatürk Bulvarı'nda. Meşrutiyet'ten Engürü Pasajı'na gelmeden. 103 lira dedi, 102'ye aldım. En az 10 kişi getirecem sana dedim :) ; Ayrıca %1 puan veriyor.
    - Anvers Kuyumculuk; Marifet'le aynı sırada. 103 lira fiyat çekti. Banka güvenlik dolayısıyla provizyon vermediği için alamadım. Günlük sınır varmış, kart sahibi de ben olmadığım için sıkıntı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sumptuous -- 14 Aralık 2012; 22:12:06 >
  • *Makromarket 2x100 YKB + 2x100 Vakif = 400 TL (20TL wp Makro + 20 TL wp Yilbasi x 2 = 80TL wp)

*Kipa Market 2x100 YKB + 2x100 Vakif = 400 TL (20TL wp Kipa + 20 TL wp Yilbasi x 2 = 80TL wp)

*Sok Market 1x150 YKB + 1x150 Vakif = 300 TL (15TL wp Sok + 10TL wp Yilbasi x 2 = 50TL wp)

Toplamda 2 kart 1100TL harcamaya 210TL wp oluyor

Kart basi 550TL harcama 105TL wp. yaklasik %20 gayet basarili

World bikac kampanya daha cikarirsa isi gucu birakip butun vaktimizi ve enerjimizi bu islere harcayacagiz galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnDillinger -- 15 Aralık 2012; 18:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sumptuous

Ankara için kuyum vakti; (world üyesi işyeri, 1gr 24 ayar)
    - Ciritçi Kuyumculuk, Yüksel Çarşısı alt katta. 105 fiyat çekti 102'ye aldım. Arkadaş geçen gelmiş derseniz alırsınız büyük ihtimal. Kafadar birisi 102-97 derseniz daha açıklayıcı olur :) (son cümleyi akşama editleyeceğim) ; Ayrıca %1 puan veriyor.
    - Marifet Kuyumculuk. Atatürk Bulvarı'nda. Meşrutiyet'ten Engürü Pasajı'na gelmeden. 103 lira dedi, 102'ye aldım. En az 10 kişi getirecem sana dedim :) ; Ayrıca %1 puan veriyor.
    - Anvers Kuyumculuk; Marifet'le aynı sırada. 103 lira fiyat çekti. Banka güvenlik dolayısıyla provizyon vermediği için alamadım. Günlük sınır varmış, kart sahibi de ben olmadığım için sıkıntı oldu.

Güzel bilgi hocam teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: selo224

vakıf tüm dünya kampanyası bitmiş... avrupa ve yurtiçi devam

Berat sana kötü haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Orijinalden alıntı: selo224

vakıf tüm dünya kampanyası bitmiş... avrupa ve yurtiçi devam

Berat sana kötü haber

Ustad gordum gormez olaydim bu kadar cabuk bitmemesi lazimdi.. Bitmemeliydi..

Neyse 1 tane bilet aldim en azindan

Simdi bu kadar kampanya icinde Vakifta puan silinmesin diye nereye gidelim diye dusunmeye baslayacagiz bide

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sumptuous

Ankara için kuyum vakti; (world üyesi işyeri, 1gr 24 ayar)
    - Ciritçi Kuyumculuk, Yüksel Çarşısı alt katta. 105 fiyat çekti 102'ye aldım. Arkadaş geçen gelmiş derseniz alırsınız büyük ihtimal. Kafadar birisi 102-97 derseniz daha açıklayıcı olur :) (son cümleyi akşama editleyeceğim) ; Ayrıca %1 puan veriyor.

kardeş bunlar üye işyeri değil mi? veya yüzde 1 den fazla ouan veriorsa üye işyeri oluyor mu direk?

Hepsi üye işyeri. http://www.worldcard.com.tr/uye-isyerlerimiz/world-uye-isyeri-arama.aspx kontrol edebilirsiniz. Sadece Ciritçi Kuyumculuk yer almıyor burada, o da yeni üye olmuş zaten ondan eklememişlerdir henüz. Fakat dediğim gibi o da üye işyeri. İlk alışverişi oradan yaptım ve kart slipinin altında worldpuan bilgileri haricinde, mevcut 100tl'ye varan kampanya ile ilgili bilgilendirme çıktı. Yanılmıyorsam slipin altında kazandığınız world puan ve kullanılabilir worldpuan çıkınca kestirmeden anlaşılabiliyor.

• arkadaşlar adios ana baslıtkada yazdım kacırmayın bunu ;

"
    opet card konusunu yazan arkadaş ayrıca saolsun
    şöyle bir fırsat daha var

vakıfta webten 50 tlye 5 tl kampanyası var.
    direk webden opet carda yükleme yapılırsa
    250 tl : 12,5 tlde opet kendi verior
    25 tlde puan yatıor

250 tl benzinde kazanc oranı yüzde 15 bence süper

karısık oldu biliyorum, ayrıntılar;

http://forum.donanimhaber.com/m_65479639/mpage_2/key_/tm.htm

http://www.opet.com.tr/tr/Default.aspx

https://www.opet.com.tr/tr/creditsale_sss.aspx

"

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.