Şimdi Ara

Admin lutfen bana pm at

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya benim su herada satılık 76 ff war charım olan konumu neden kaldırdınız ? herseyi tamdı ???? resimleri olsun herseyi tamdı ????? lutfen geri koyarmısınızzzz

• ya ilkinde kiltlendi sonra yeniden yaptım 2. sinde silindi yine yaptım 3. de 1 gun gecti suan silindi resimler tamdı item resmi ustte koyunuz demissiniz koydum en altta hala sorun ne ????
  • Sanırım itemlerinin resminde halen eksiklik vardı.
  • yazdım oraya gerisi normal satın aldıklarım diye blue olsa zaten foto koyardım orası onemli degildiki onemli olan ii itemi varsa onu gostermek npc ise npc derdim okadar emekle ugrasıp koyuyorum pm atsınlar bari hepsini koyarsan diyerekten ........... suan bunları misafirler okuyo boyle sorun oldugunu duyunca nolacak uye kayıt olmıyacak vs lutfen adminler moderatorlerinize dikkat ediniz tskrl simdiden
  • Ben atsam olur mu?
  • Sana forumu kurallarını okumanı öneririm.Orada yazıyorki;

Not: Itemler NPC bile olsa kesinlikle item resimleri eklenmelidir. Konuda hiç bir eksik olmamalıdır. Alt tarafı 3-5 kere daha PrintScreen'e basacaksınız bu kadar tembel olmayın.

• ya zaten alıcılar msn ekliyo msj atmıyolar anca ekliyolar bide boyle sorun oluyor alıcılar ulasamıyolar offf suan tekrar yapamam okadar resmi lutfen adminler yada isini temizce yapan moderatorler geri koyarmısınız Hera 76 ff war-cleric konuyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her konuda PM PM PM SAÇMALIĞI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hehhe sanada sunu hatırlatayım xD orada ss leri vardı sadece ustune getirilmemisti sadece 2 handed ın uzerine getirdim +4 vblue su yazıyordu yani herseyim tammm eger sorun oysa buradaki tum konular kapanmalıdır npc itemlerinin sadece I daki gorunusunu gosterebilirim tek tek nesini gosterelim denmesi bile yeterlidir I daki gorunusude zaten mevcuttt
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

Sana forumu kurallarını okumanı öneririm.Orada yazıyorki;

Not: Itemler NPC bile olsa kesinlikle item resimleri eklenmelidir. Konuda hiç bir eksik olmamalıdır. Alt tarafı 3-5 kere daha PrintScreen'e basacaksınız bu kadar tembel olmayın.

ya bu lafını hic haketmiyorum keske gorseydin hatta gir suraya surdan daha ayrıntılıydı char ve bu satılan charıma bisi denmedihttp://forum.donanimhaber.com/m_30797042/tm.htm
    cunku herseyi tam gordugun gibi ve benim warriorum bu chardan daha arıntılı yazılmıstı 1 degil 2 degil 3 hadi ilkinde hatalıydı 2. de heralde 1. sini silecekken sildiler dedim 3. sundede yuh dedim neyse ins adminler gorurde duzeltirler boyle buyuk bir sitede boyle sorunların olmaması gerekir

• Bundan sonrasını biz inceleyip konuya bakalım ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.