Şimdi Ara

Admin Paneli yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kısaca olayı bir örnekle özetlemek istiyorum
    Örneğin,emlak işleri yapan bir müşterine websitesi hazırlıyorsun.
    Kullanıcılar site üzerinden emlak fiyatlarına bilgilerine bakabiliyor.Peki bu nasıl oluyor?
    Her emlak ile ilgili resimler,fiyatı,oda adeti gibi bilgiler senin siteyi hazırlarken oluşturduğun veritabanından saklanıyor.
    İlk siteyi kurarken bu bilgileri girdin ve görüntülüyorsun.
    Şimdi emlakçı yeni bir emlak bilgisi eklemek istiyor nasıl olcak?
    seni arayıp emlak bilgileri bunlar bunu siteyi ekleyiver dicek ama sen bunu istemiyorsun.ne yapmak gerek emlakçıya diyorsunwww.emlaksitesi.com/admin adresine gir abi gelen şifre ekranına

kullanıcı adı :bizimemlak
    şifre : fitifiti

yaz.

Sonra şifreni doğru girersen emlak ekle emlak sil emlak düzenle menüleri gelecek.ne yapmak istiyorsan ordan yap diceksin

Şimdi Visual Studio üzerinde c# ile websiteni yaptığını varsayalım.
    Yeni bir sayfa oluştur.
    Daha sorada linkte verdiğim video yu takip et.

Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ameroglu

Merhabalar,
    Kısaca olayı bir örnekle özetlemek istiyorum
    Örneğin,emlak işleri yapan bir müşterine websitesi hazırlıyorsun.
    Kullanıcılar site üzerinden emlak fiyatlarına bilgilerine bakabiliyor.Peki bu nasıl oluyor?
    Her emlak ile ilgili resimler,fiyatı,oda adeti gibi bilgiler senin siteyi hazırlarken oluşturduğun veritabanından saklanıyor.
    İlk siteyi kurarken bu bilgileri girdin ve görüntülüyorsun.
    Şimdi emlakçı yeni bir emlak bilgisi eklemek istiyor nasıl olcak?
    seni arayıp emlak bilgileri bunlar bunu siteyi ekleyiver dicek ama sen bunu istemiyorsun.ne yapmak gerek emlakçıya diyorsunwww.emlaksitesi.com/admin adresine gir abi gelen şifre ekranına

kullanıcı adı :bizimemlak
    şifre : fitifiti

yaz.

Sonra şifreni doğru girersen emlak ekle emlak sil emlak düzenle menüleri gelecek.ne yapmak istiyorsan ordan yap diceksin

Şimdi Visual Studio üzerinde c# ile websiteni yaptığını varsayalım.
    Yeni bir sayfa oluştur.
    Daha sorada linkte verdiğim video yu takip et.

Kolay gelsin..

teşekkürler, şuan okuldayım, eve gidince deniyeceğim, çok sağol...

• Selam, ben sadece admin paneli, yönetici paneli ne demektir? Bunun anlaşılması için örnek vereceğim. Nasıl yapacağını kimse anlatamaz çünkü amacına göre sınırsız kod var işin ucunda. Neyse örneğim şu; bütün profiller aslında bir yönetici panelidir. Mesela facebook :) facebook un tüm içeriği dinamiktir, yani facebook yöneticileri her ne kadar kendilerine özel yönetim paneli yapsalarda, içeriği kullanıcılar şekillendirir. Yani ameleliğini yaparsınız ama farkında değilsinizdir :) önizleme yada başkasının gözünden gör yada x şahsının profilini gör salt okunurdur, değişiklik yapamassınız. Değişiklik yapabilmenizi sağlayan sistem, izin ve denetim ayarlamaları admin panelidir. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ;

Admin Paneli = İlgili sayfada bulunan tüm bilgilerin tek bir yerde yönetimini yapabilen bir paneldir. ve bu panel adminin dinamik yapıda içerik paylaşımını sağlar , bilgilerin kontrolünü , dezenlenmesini ve silinmesi ve yeni içeriğin eklenmesini sağlar.

Örnek : Bir site yaptın sitede içeriği Haber olsun ve haberleri kategorilere ayırdın ;

1. Admin Paneli ilgili haberin dinamik olarak veri girişinin yapıldı , haber içeriğinin düzenlendiği , silinebildiği yerdir, bunu sadece haber olarak düşünme siteye üye olan kişilerin üyelikten uzaklaştırılması , işlemlerinin takibi gibi içerikleri kapsar;

Kısada Yönetimin yapıldığı yerdir. İyi çalışmalar.
  • Admin panelinin ne işe yaradığını yazdığınız mesajlar sayesinde anladım, konu kapanabilir, cevaplarınız için herkese tesekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.