Şimdi Ara

admin şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün teknosadan asus dizüstü aldım. Teshir maldi ama son cihaz oydu ve temizdi aldım mecburen. Akşam cihazı açtım ama sıkıntı var ne yapsam admin şifresi istiyor. Sonra kullanıcıları açtım ben T diye bir kullanıcıya girmişim ama admin var yanında ve parola ipucu teknosa. Neyse gittim teknosaya suç bana yıkıldı. Diğer cihazlarda admin olmadığını ben ürünü alınca şifre koyduğumu söylediler. Hayır 8 yıllık kullanıcı olmasam inanırım. Bir de gerizekali bir insan miyim admin ipucunu Teknosa yapayım. Şimdi su cihazı garantiye vermeden sıkıntıyı nasıl çözeriz. Bu arada win8 dvd yok ama bios ta gömülü dediler.

• arkadaşlar yarın gel dediler bu şifreyi sen kurmuşsundur çözmeye çalışırız dediler cihazı parçalarıyla getir dediler bana... Su an açtım admin kullanıcısını silmişler. Benle kafa mi buluyorlar anlamadım. Daha neden çağırıyorlar bilemedm.
  • senle kafa buluyolar teshir mallarına teknosada şifre koyuyorlar bide utanmadan koymadık demişler
  • Teknosa pişmanlıktır :) Eğer sorun halen devam ediyorsa Elcomsoft Password Recorvery programını kullanarak admin şifresini öğrenebilir ve ya sıfırlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkLord15 -- 4 Haziran 2013; 6:07:45 >
  • Aynı sorun ile ben karşı karşıya kaldım. Şifreyi öğrenme imkanınız olduysa paylasirmisiniz. Teknosa çağrı merkezi de sube de açmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam almıyolarsa suç nasıl sizin?
    Hem normal bir kullanıcı bile dediğiniz gibi ipucunu neden teknosa koysun.
    Ne diyeyim bilmiyorum ama saçmalık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya çalışanlardan biri koymuş şifreyi şifreyi kırıp vermişti,öncesinde de embesil müdür de sen yanlışlıkla şifre koymuşsundur demişti. hackapp arkadas ım tarihe bak lütfen bu pc şu an hoparlörsüz ekranın yarısından sarı çizgi inmiş dvd kısmı sökülmüş batarya girişi olmadan emekli olmayı bekliyor.
    kardeşim bir teknosa dan ürün almayın iki aldın madem durumu anlat format atsınlar veya sen attır şifre evrensel değil çağrı merkezi hiçbir şey yapamaz. geri ver cihazı durumu anlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Admin Şifresi Kırma Xp-Vista-Win7
    başlat-çalıştır-cmd yazın siyah yada beyaz ekran çıkar.
    burada yapmamız gereken c:\ kök dizinine inmemeiz gerekir.
    büyük ihtimalle siz de ms-dos u açtığınızda c:\documents and settings\... gibi devam ediyor olabilir.

işte burada biz c:\ kısmında olmamız lazım.
    bunun için ise CD.. komutunu yazarak enter tuşuna basın (birkaç defa yaparak) C:\ kök dizinine inelim.

vee işte en önemli kısım,
    C:\ kök dizinindeyken NET USER ADMINISTRATOR yazın ve SHIFT+SPACE+*+ENTER tuşlarına aynı anda basın.
    sizden yeni kullanıcı şifresi isteyecek ve yeni şifreniz girin,şifrenizi girmenize rağmen herhangi bir rakam yada * işareti görünmeyebilir ben de görünmüyor ama önemli değil şifre girilmiş ve Admin şifre kırılmıştır.
    ve daha sonra girdiğimiz şifreyi tekrar etmemizi isteyecek yine şifremizi giriyoruz.

+bu şekilde ADMİN şifre kırılmış oluyor.aynı şekilde başka kullanıcıların şifrelerini kırabiirsiniz sadece yapmanız gereken ADMINISTRATOR yerine hangi kullanıcı şifresini kırmak istiyorsanız onun ismini yazın

• kaanakg85 kullanıcısına yanıt
    Recovery yapın. Laptobun markasını söylerseniz yardımcı olabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.