Şimdi Ara

admin ve mod arkadaşlar medeni cesaretinizi gösterin bi fotonuzu koyun (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
3
Favori
17.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semidos

admin ve mod arkadaşlar medeni cesaretinizi gösterin bi fotonuzu koyun

arkadaki teyze admin heralde
  • quote:

• Ömer adlı üyeyi ben de seviyeli ve kaliteli yorumlar yapmasıyla tanırdım lakin durum sandığımdan biraz farklı gibi.

Gerçekten şaşırdım ve bunu yazma ihtiyacı hissettim. Belki yapılması gereken bir özeleştiriye vesile oluruz.
  • Ömer hoca senide mod yapmadılar gitti

Bunu demek istiyordum ne zamandır herhangi birine burda tam oldu
  • Şimdi konuyu bu şekilde okuyorsunuz, görüyorsunuz ve de benim için yanıldığınızı beyan ediyorsunuz.
    Bu şekliyle ben de bu konuya rastlayacak olsam sanırım aynı sizin gibi düşünürdüm.

Ancak silinen o kadar çok mesaj var ki bu konuda. Görenler olmuştur. Yetkililer zaten silinen mesajları da görebiliyorlar.
    Söz konusu arkadaşımızın yüzüne baykuş resmi bile koyarak photoshop yaptılar ve dalga geçtiler.
    Diğer yazılanlar da silinmiş gösterimden kaldırılmış durumda.

Benim tepkim alıntı yaptığım arkadaşımıza binaendi ama öncesinde o kadar çok dalga geçilmişti ki...

Yine olsun yine aynı şeyi yaparım. Konunun o kazandığı nitelikte birisi yine bir arkadaşım için böyle bir yorum yapmış olsun vereceğim aynı tepki olurdu.

Şimdi beni yanlış anlayabilirsiniz, zihninizdeki iyi siluet yıkılmış olabilir ancak duygusal değil mantığıma uygun davrandım. Yanlışsa benim yanlışım ve arkasındayım. Ekmeğimi bölüp paylaştığım bir adamın yüzüne kuş resmi bile koyup defalarca gülecekler bense hiçbir şey olamamış gibi konuyu terk edeceğim. Maalesef ben böyle insan olamam, olamadım da...

Şimdi gördüğünüz takip edebildiğiniz kadarıyla yorum yapıyorsunuz ancak içim rahat.

Mesajından alıntı yaptığım arkadaş da gelir de benim orada art niyetim yoktu sadece takdir etmek istedim derse ben o atmosferde kusura bakma kardeşim sana patladım derim.

Kendimi niye ifade ettim?
    Yaptığımdan şüphem yok ama o kadar yazıyoruz bizi önemsemiyor demeyesiniz diye...

Yazılanları okumadan bir bölümden hareketle yorumladığımız için bu şekilde anlaşamıyoruz.
    Ancak ben kendimi anlattığıma inanıyorum.

Bu konuda lütfen daha fazla yorum yapmak zorunda bırakmayın beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Saçlarımı yeni kestirdim, yeni halimle bir foto koyayım :P

/>
  • Konu gitdide enteresan bir hal almaya başladı,kendi fotoğrafını koyanlar,arşivinin derinlerinden fotoları çıkaranlar,kendi başlarına konu içinde tartışanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Konu gitdide enteresan bir hal almaya başladı,kendi fotoğrafını koyanlar,arşivinin derinlerinden fotoları çıkaranlar,kendi başlarına konu içinde tartışanlar...

Resim bulmak için çok uğraşmadım.Google'a Eskişehir Buluşması" yazmam yeterli oldu.

Genel olarak da şunu söyliyeyim.Burada yönetici,admin ve programcı gibi kişiler hayatları tamamen farklılaşmış, bütün gününü bilgisayar başında geçiren robot yada android değiller.Farklı mesleklerde ve çok iyi yerlerde olanlar var ve onlar da forumun düzenlediği sosyal aktivitelere katılıyorlar.Buluşmalar da çok zevkli geçiyor.Aman yönetici yaklaşmayalım yanına diye bir olay zaten olamaz...

Neticede insan onlarda.Galiba yetki alınca forumun işleri ile uğraştıklarından yazı yazmayı azalttıkları ya da bıraktıkları için farklı bir seviyede görülüyor.Foruma yeni başlayanlar merak edip soruyorlar, yetkili arkadaşlar da isteklerini gerçekleştiriyor.Ama bunun da seviyesini düşürmeye hiç gerek yok.Sil sil bir yere kadar, konunun uzun süreli olacağını sanmıyorum...

• Beyler kız admin mod var dediniz geldik.Neredeler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Beyler kız admin mod var dediniz geldik.Neredeler ?

Yanlış demişler. Yönetim kadrosunun tamamı erkektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Sizdende bir resim rica etsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

quote:

Sene 1983 veya 1984 o zamanda arabalara meraklıymışım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben şimdiki haliniz demiştim ama olsun buda yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

@Ömer yaptığınız yanlış. Arkadaş orda 15 yaşında çocuk programcı olmuş, biz bu yaşımıza geldik bir halt olamadık demiş. Burda kendisine laf söylemiş aslında. Siz lafı artık nasıl anladıysanız arkadaşa sebepsiz yere o kadar aşağlayıcı laf söylemişsiniz. Burada bu arkadaş admin olmasaydı, konu herkes resmini koysun olsaydı. Bu kadar savunacak şekilde mesaj atar mıydınız doğrusu çok merak ediyorum ??? Mesajım yerine gitmiştir umarım.

Coğunuz yanlıs algılamıs arkadaslar.Ömer arkadasımız onu savunma sebebi adminliginden dolayı yada yaranmak icin değil, Citizen'in bu foruma bugüne kadar vermis oldugu emeklerinden dolayı böyle birsey söyledi, tekrar okuyup bakabilirsiniz. 15 yas olayına bende kızdım daha tanımadan yanlıs tespitte bulunarak yorum yapıyor arkadasımız.Bu sunun gibi bisey üyelerden biri kendine güvenerek resmini koyar diğer bir arkadasımızda apaçisin krosun vs gibi laflar eder, bunlarda hos görülücek davranıslar olmadıgı gibi direk 15 yasında adam programcı olmus diyip assagılamasıda hos karsılanmaz.Ömer arkadasımızında bildigi varki savunmus ve sert cıkmıs kendiside diyo zaten bürosunu kurdu, isini kurdu, üniversite okuyor vs vs. katkılarını emeğini biliyor demekki siz yanlıs anlamıssınız bence.

• @supremum
    bu güzeldi
  • supremum

o zamandan belli imiş dh de yönetici olacağın

bu arada Ömer arkadasımızın kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum

konuda silinen mesajları ve başından beri takip ettiğim için çıkışı resimlerle dalga geçenlere karşı savunmasıdırve bu arkadaşımızla ilgili konunun daha fazla uzamasını istemiyoruz.ortada bir olayda yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

supremum

o zamandan belli imiş dh de yönetici olacağın

bu arada Ömer arkadasımızın kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum

konuda silinen mesajları ve başından beri takip ettiğim için çıkışı resimlerle dalga geçenlere karşı savunmasıdırve bu arkadaşımızla ilgili konunun daha fazla uzamasını istemiyoruz.ortada bir olayda yok zaten.

O zamanlar ne Donanımhaber vardı ne de internet.
    Üye olalı 5 yılı geçti yönetici olalı 4 yıl oldu zaman su gibi akıyor.

Bence de tartışmaya gerek yok. Çünkü silinen çok mesaj vardı. Ömer hocam o mesajların tümüne cevap vermek istedi diye düşünüyorum. Son mesajı alıntı yapıp açıklamasını o mesaj nezdinde diğer arkadaşlara da yapmak isteyince ve sonrasında diğer mesajlar sakıncalı olduğu için silinince olay iki kişi arasında kaldı.
    Tekrardan açılmamak üzere kapanırsa memnun edici olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben şimdiki haliniz demiştim ama olsun buda yeter

admin olacak çocuk şeyinden belli olur derler . Hah tipinden

• ne oluyi burda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZBlade

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Olabilir beyler, ürkütmezseniz koyacaklar işte.

Valla kız admin buraya fotosunu koysun Dh de Fan Clup lar açarlar
    Üyeler sıraya girer

Kız yok demeyin
    En basitinden Citizen var
    kız olduğunu söylemek aptallık olur bu sitede bir söyledik abow
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.