Şimdi Ara

Admin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var
    Bugun mosnter pc aldım kendi sitesinden malum freedos istedim ucuz diye istemez olaydım.
    Neyse klasik windows kurulumu yapacaktım. yapıyordum da ama win 8 yüklerken bir anda yüzde 30 da hata verdi. işte kurulum şu su nedenlerden dolayı kurulamadı. neyse yeniden başlattım dedim belki hata yapmısımdır ama hata yapacak birşey yok dvd tak calıstır .sonra yeniden başlattım laptop'u işte monster simgesi geldikten sonra An operating system wasnt found ... vs vs bi yazı geldi Ctr+alt+del yap yeniden başlat dedi . yaptım yine aynı sorunla karsılastım. Neyse DVD ye farklı formatlarda win 10 win 8 filan çektim 4 -5 dvd de tertemiz windows kurulumları var.
    Ama bu sorundan kurtulamıyorum diğer dvdleri takıncaaynı hatayı veriyor ama ilk kurulum yaptıgım dvd yiyapınca windows kurulum menusu geliyor yine yüzde 30 da hata veriyor kapanıyor
    yardım edebilir mi siniz acaba

• Başka birinden kurulum dvd isteyip bi daha denesene cd leri uzun zamandır kullanmıyorsan deforme olmuştur çalıştığına eminsen %30 da gelen hata ve diğer dvd lerdeki hatayı koyarsan yardımı olur.

@MonsterMusteriHizmetleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde flash bellek ile dene,belki dvd okuyucu arızalıdır.
  • -Cihat- - kullanıcısına yanıt
    Sn. -Cihat-;

BIOS menüsüne girdiğinizde (F2 ya da Del tuşu ile modelden modele değişir) Boot sekmesi altından başlangıç seçeneğini DVD-RW olarak seçtiniz ?

Seçmediyseniz seçerek tekrar deneyin ya da Windows kurulum DVD 'sini optik sürücüye taktıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve F7 ya da F11 tuşları ile (modelden modele değişir) Boot seçeneğini DVD-RW olarak seçin otomatik kurulum başlayacaktır.

Kurulum sırasında kurulum hata veriyor ve tamamlanmıyorsa DVD 'de sorun olabilir DVD 'nin orijinal ve hasarlı (çizik) olmadığına emin olarak yeniden deneyiniz.

En son ihtimal Microsoft 'un resmi internet sitesinden indireceğiniz orijinal Windows ISO kalıbını Rufus ile USB flash belleğe yazarak kurulumu UEFI modunda aynı yöntem ile tekrar deneyiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    Admin neden Banlandım
    11 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.