Ben pc ye admin olarak giremiyorum. Msn kurarken hata veriyor bu yuzden. Bu sorunu nasıl halledebilirim. (yeni bir kullanıcı olusturamam) Sadece kendi account dan işlem yapabilirim, buna gore cevaplarsanız sevinirim, tesekkurler...
pc ilk açılırken F8 tuşu ile güvenli kipe gir orda admin olarak aç ve kendi kullandığın kullanıcıya tam yetki ver
arkadaşım ne yüklemek istiyorsan üzerinde sağ tıkla ve farklı çalıştır de.Aşağıdaki kullanıcı kısmını aktif yap ve adminin kullanıcı adı ve şifresini gir. bu şekilde yükleyebilirsin istediğin uygulamayı ayrıca şunu da belirteyim pc yi acarken domaine admin olarak giriş yapmışsanız (local değil domain girişi) zaten sizin haklarınız o makineye gelir.yani domain admin girişi yaparsan seni kısıtlayan kişlinin tüm haklarına sahip olursun , çünkü pc seni sen olarak değil domain admin kabul eder.giremediğin yerler içinse (msn vb) firewall kısıtlamasıda olabilir.yada computer (user değil) kısıtlaması vardır.
Güvenli kipte belki kurar. Onun dışında guest hesabıyla çoğu işlemi yapmanız için yetkiniz yok.
yada domain haricinde ikinci işletim sistemi kuracaksın onu kullanacaksın