Şimdi Ara

Administrator Şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hem Bilgisayar yöneticisi hemde administrator şifresini kaybettım bilgisayara format atamam bu şifreleri nasıl kırabilirim yada açabilirim bilgisayarımı bir yardımcı olursanız cok sevınırım aill lütfen

• upppp
  • google arama yap. Bulursun. Ayrıca teknik yardım bölümü burası.
  • ne kadar dogru bilmiyorum ama bi arkadasım soylemıstı power kablosunu sokup bıos pilini sokup bı yarım saat kadar bekleyınce o sıfreler sılınıyormus ne kadar dogru bılemıyorum eger ıse yararsa buraya yaz bizde ogrenelım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_yilmaz

ne kadar dogru bilmiyorum ama bi arkadasım soylemıstı power kablosunu sokup bıos pilini sokup bı yarım saat kadar bekleyınce o sıfreler sılınıyormus ne kadar dogru bılemıyorum eger ıse yararsa buraya yaz bizde ogrenelım

O BIOS'taki şifreyi kaldırmak için, windows için deneme yanılma yapıyorum ben biri tutmazsa diğeri tutuyor Ayrıca konuyu açan arkadaşım, hem admin şifresini hem normal şifreyi unutman bana biraz anormal geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underblood -- 3 Ağustos 2007; 5:44:59 >
  • underblood kardes pekı windows bu şifreyi nerde tutuyo nasıl mudahale edebiliriz varmı sanşımız
  • quote:

ne kadar dogru bilmiyorum ama bi arkadasım soylemıstı power kablosunu sokup bıos pilini sokup bı yarım saat kadar bekleyınce o sıfreler sılınıyormus ne kadar dogru bılemıyorum eger ıse yararsa buraya yaz bizde ogrenelım

Arkadaşına

hiç bi alakası yok.
    PC yi güvenli kipte açıp hesapları silmeyi denediniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gmail Şifre Sıfırlama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alkan

quote:

Arkadaşına

hiç bi alakası yok.
    PC yi güvenli kipte açıp hesapları silmeyi denediniz mi?

aynen o bios şifresini iptal etmek için....

birde alkan arkadaşında dediği gibi güvenli kipte girip paralayı kaldır işlemlerini yapabilirsin.

• Admin şifresini bilmeden nasıl, admin olarak oturum açıp şifreleri silecek?

Bunun için şifre silme CD'leri internette mevcut, bütün şifreleri 123456 yapıyor. Ararsan bulursun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Admin şifresini bilmeden nasıl, admin olarak oturum açıp şifreleri silecek?

Bunun için şifre silme CD'leri internette mevcut, bütün şifreleri 123456 yapıyor. Ararsan bulursun...

kesinlikle katılıyorum siz admin sifresini bilmeden naıl oturum acıcaksınızki..bu cd meselesi sadece şifre silme cd si seklinde arasak bulurmuyuz..
  • Google'da

XP admin şifre hack CD

Şeklinde arama yaparsanız belki bulabilirsiniz
  • Windows Key Enterprise 8.0 ile bütün kullanıcı şifrelerini resetleyebilirsin hem de 1sn den kısa sürüyor.
  • quote:

underblood kardes pekı windows bu şifreyi nerde tutuyo nasıl mudahale edebiliriz varmı sanşımız

Açıkçası bir fikrim yok ama mutlaka biryerlerde şifrelenmiş şekilde tutuluyorlardır.
  • Ayni sorun ile bende karsilasmistim 1-2 ay önce kadar baya bi arastirdim ama sorunumu çözecek bir netice ile karsilasmadim sonuç olarak format attim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.