Bildirim
Admob reklam geliri 20 kat birden düştü!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Admob 'un ücretlendirme konusunda benimde aklımın almadığı noktalar var. Bazen tıklama başına 15 kuruş geliyor bazen 1 kuruş. Sanırım en büyük etkenlerden birisi de tıklamanın hangi ülkeden/bölgeden yapıldığı. Meraklardayım doğrusu. -
uygulama türkçe olduğu için bütün tıklamalar türkiyeden.
%1 oranında almanaya var bir de. o yüzden sebebinin bu olduğunu sanmıyorum.
acaba aynı kişilerin tıklamasıyla mı alakalı. ilk defa tıklayan biri için mi 15 krş veriyor acaba.
ben de bilemedim. -
Bende arada bakiyorum aşırı düşme var tiklama gösterim basina verilen ucretlerde. Onceden ornek 100 gosterim 1 tiklama 20 krs iken 1000 gosterim 3 tiklama 20 krs olur olmaz. Sanirim polikita değiştirdiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üç aydır gece gündüz yazdığım uygulama. günde 3-5 tl alıyordum o da gitti. bugünlük 18 kuruş kısa günün karı. çok şükür. -
Tiklama bende cok dusuk oluyor 1600 gösterim 3-5 tiklama oluyor. Tiklamalarin artmasi icin ekstra birseyler yaptiniz mi? Tek sir reklamin konumlandirilmasi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X