Şimdi Ara

adnan polat ı yalanlayana bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son günlerde bazı yayın organlarında 4 Şubat 2007 tarihinde oynanan Kayserispor – Galatasaray Turkcell Süper Ligi müsabakası öncesi, Kayserispor yönetim kurulu üyeleri ile Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal isimli profesyonel futbolcuların kulübümüze transferleri hakkında görüşmeler yapıldığına dair haberler yer almıştır.

Fair Play ve etik anlayışımıza tamamıyla uygun olmayan böyle bir görüşme olmamıştır. Tüm futbol kulüplerimizle olduğu gibi; Kayserispor yönetimi ile varolan dostluğu daha da pekiştirme amaçlı bir akşam yemeği organizasyonunda taraflar bir araya gelmişlerdir. Hiçbir şekilde ne Kayserispor yönetimi; ne de profesyonel futbolcularla bir transfer görüşmesi yapılmamıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Futbol AŞ

evet yanlış okumadınız kendi kulübü böylece polatın amacının ne olduğuda ortaya çıkmış oluyor

• FB sitesinde cıkan haberler anında yalanlanırken 3 gun önce cıkan bu haber bugun mu yalanlanmış
    Maçtan sonra yani
  • gs camiasinda basariya giden yolda hersey mubahtir
  • Bu nedir ya, sanki Adnan Polat Kayserispor'un yöneticisiymiş gibi.
  • quote:

Fair Play ve etik anlayışımıza tamamıyla uygun olmayan böyle bir görüşme olmamıştır.

• acaba adnan polat yerine aziz yıldırım yazsaydı topik bu kadar sessiz kalırmıydı

neredesiniz temizligçiler
  • siz eğlenmenize bakın biz engel olmayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum cemo bu sene şampiyon olunca sana pm den söyliyeceim bikaç söz var ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainhard

dostum cemo bu sene şampiyon olunca sana pm den söyliyeceim bikaç söz var ;)

bak ne güzel eğleniyosunuz işte.
  • Adnan Polatı bu hafta Manisaspor oyuncularını transfer ederken duyarsak hiç şaşırmam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cémo

siz eğlenmenize bakın biz engel olmayalım

cihan oskayı konuşalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.